Νέα

Πέπη Τσεσμελή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 478K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
523
Like
73.310
Πόντοι
41.129
Μηπως κανεις τιποτα βαρδιες ταξι; Μου εδωσε ενας ταξιτζης ρεστα τουρκικο διευρω. Μεχρι να το παρω ειδηση ηταν αργα.

οχι δεν ειμαι ταριφας τυπε, αλλα τουρκικα διευρα εχω πολλα στην κατοχη μου και τα μοιραζω στην περιοχη για εξτραδακια στις κορασιδες...
κορασιδα με 2 ευρω εξτρα μου κανει ρομαντικο γλειφοκωλι  :rockon: :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.080
Πόντοι
24.596

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
οχι δεν ειμαι ταριφας τυπε, αλλα τουρκικα διευρα εχω πολλα στην κατοχη μου και τα μοιραζω στην περιοχη για εξτραδακια στις κορασιδες...
κορασιδα με 2 ευρω εξτρα μου κανει ρομαντικο γλειφοκωλι  :rockon: :S
Και δε το παιρνουν ειδηση; Θα το κοιτανε μετα κι αυτες, σαν τη Σπεραντζα Βρανα με τη καλπικη λιρα. Ο Φωτοπουλος την ειχε κανει τη δουλεια του.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.730
Πόντοι
6.495
Τελικά με Πέπη τι έγινε?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
523
Like
73.310
Πόντοι
41.129
Και δε το παιρνουν ειδηση; Θα το κοιτανε μετα κι αυτες, σαν τη Σπεραντζα Βρανα με τη καλπικη λιρα. Ο Φωτοπουλος την ειχε κανει τη δουλεια του.

στο χαμηλο φωτισμο στο δωματιο δε φαινεται τιποτα... οταν το παρουν χαμπαρι ειναι αργα.  :grin:
τουρκικο καλπικο διευρο ριχνω και στο παγκαρι στην εκκλησια και παιρνω κερι  :dancing:
ξεροχυνει ο διακονος που με βλεπει να ριχνω διευρω για ενα μικρο κερι  :rockon:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
στο χαμηλο φωτισμο στο δωματιο δε φαινεται τιποτα... οταν το παρουν χαμπαρι ειναι αργα.  :grin:
τουρκικο καλπικο διευρο ριχνω και στο παγκαρι στην εκκλησια και παιρνω κερι  :dancing:
ξεροχυνει ο διακονος που με βλεπει να ριχνω διευρω για ενα μικρο κερι  :rockon:
Οχι ρε  στο παγκαρι, ντροπη. Μηπως σου εχουν λειψει τυπε τα παλια μπλε λεωφορεια του 1980 με το κουτι μπροστα στον οδηγο που ριχνανε κατι κωλοπαιδα κουμπια;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
στο χαμηλο φωτισμο στο δωματιο δε φαινεται τιποτα... οταν το παρουν χαμπαρι ειναι αργα.  :grin:
τουρκικο καλπικο διευρο ριχνω και στο παγκαρι στην εκκλησια και παιρνω κερι  :dancing:
ξεροχυνει ο διακονος που με βλεπει να ριχνω διευρω για ενα μικρο κερι  :rockon:
Εκτος και στη καταμετρηση σε περασει για προσκυνητη απο τη Πολη τυπε.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.080
Πόντοι
24.596
Οχι ρε  στο παγκαρι, ντροπη. Μηπως σου εχουν λειψει τυπε τα παλια μπλε λεωφορεια του 1980 με το κουτι μπροστα στον οδηγο που ριχνανε κατι κωλοπαιδα κουμπια;
τυπε προχτες μου πουλησε προσωποποιημενη καρτα ΜΜΜ ψυρισμενη απο Πακι :S :S :S

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66

Συνημμένα

• dDF3uV6HohF3a.gif
    dDF3uV6HohF3a.gif
    4,6 KB · Εμφανίσεις: 63

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
τυπε προχτες μου πουλησε προσωποποιημενη καρτα ΜΜΜ ψυρισμενη απο Πακι :S :S :S
Τι ειναι αυτα τυπε; Τα πακιστανικα κινητα που λενε; Αυτα τα χρησιμοποιουν για υποπτες δουλειες και ο Δημητρης δε φαινεται ανθρωπος που θα εμπλεκε σε βρωμοδουλειες.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.080
Πόντοι
24.596
Τι ειναι αυτα τυπε; Τα πακιστανικα κινητα που λενε; Αυτα τα χρησιμοποιουν για υποπτες δουλειες και ο Δημητρης δε φαινεται ανθρωπος που θα εμπλεκε σε βρωμοδουλειες.
καρτα για τα μεσα μεταφορας τυπε,την εχασε Πακι στο Μεταξι και μου την εδωσε για 10 ευρω :-
τον πληρωσα με πλαστο απο τον Αλβανο :takethis: :S :S :S

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
καρτα για τα μεσα μεταφορας τυπε,την εχασε Πακι στο Μεταξι και μου την εδωσε για 10 ευρω :-
τον πληρωσα με πλαστο απο τον Αλβανο :takethis: :S :S :S
Α, καταλαβα. Ακομα δεν εχω βγαλει εγω ακομα τετοια. Μετακινουμουν με συστημα Μπεκιαρης, αυτο που παλια λεγανε τσαμπα  στα Μεσα Μαζικης Μεταφορας οταν δεν επαιρνα το μηχανακι. Εχει και φωτογραφια αυτο πανω τυπε; Με τον Πακιστανο; Αμα σε σταματησουν για ελεγχο δηλαδη πρεπει να κουβαλας πανω σου σαρικι και κελεμπια σαν να βγηκες απο τζαμι να σε περασουν γι εκεινον;

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66

Συνημμένα

• north-korea-rocket-gif.gif
    north-korea-rocket-gif.gif
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 80

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.080
Πόντοι
24.596
Α, καταλαβα. Ακομα δεν εχω βγαλει εγω ακομα τετοια. Μετακινουμουν με συστημα Μπεκιαρης, αυτο που παλια λεγανε τσαμπα  στα Μεσα Μαζικης Μεταφορας οταν δεν επαιρνα το μηχανακι. Εχει και φωτογραφια αυτο πανω τυπε; Με τον Πακιστανο; Αμα σε σταματησουν για ελεγχο δηλαδη πρεπει να κουβαλας πανω σου σαρικι και κελεμπια σαν να βγηκες απο τζαμι να σε περασουν γι εκεινον;
τυπε αναγκαζομαι να υποδυομαι τον Πακι σε περιπτωση ελεγχου :S :S :S

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Παντως εχουν πονηρεψει και οι ελεγκτες. Πριν 1 μηνα, Κυριακη 11 η ωρα το πρωι στο Μετρο Συνταγματος, ενας γνωστος μου, μου ειπε οτι του εκοψαν προστιμο γιατι δεν ειχε εισιτηριο. Κατι μου ελεγε οτι πηγε να κανει το κολπο με τον ανελκυστηρα για να παρακαμψει, δε καταλαβα καλα, και τσουπ μολις βγαινει απο το ασανσερ ελεγκτης, καλως τον, παρε το προστιμο. Παρακαλω να ενημερωθει σχετικα ο Μπεκιαρης, αν και για να ειμαστε δικαιοι ειχε πει οτι το Συνταγμα ειναι SOS για ελεγκτες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom