Νέα

Πέπη Τσεσμελή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 475K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
λεω αν ειναι αληθεια να ξεκινησω απο σαλονικα για παρτι της

Είναι αλήθεια, αλλά υπερβολή το βρίσκω αυτό που λες.

Δεν αξίζει ΤΟΣΟ (500km) τρέξιμο.  (*edit)

Εγώ 30 έχω να κάνω, και τα βρίσκω πολλά
(για δεύτερο γύρο).

(*) Χίλια για την ακρίβεια. Γιατί θα γυρίσεις και πίσω, έτσι δεν είναι?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης

τύπε αλεξ δε κάνει πρωκτικό  ελεύθερο στοματικό και CIF...τουλάχιστον έτσι μου είπε το τσατσόνι..την ίδια τη Πέπη δε τη ρώτησα..καλά κρατιέται πάντως..αρκετό makeup στη μούρη είχε...εντύπωση μου έκανε ότι τραβήχτηκε αμέσως μόλις ένιωσε να χύνω..

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.230
Πόντοι
1.206
Μάγκες πέρασα πριν λίγο από Κηφισού 30, η κοπέλα βγήκε φευγαλεα με το μαλλί ριγμενο στο πρόσωπο, ζήτησα να την ξαναδώ κ η τσατσα είπε ότι έχει 3 δωμάτια, δεν έκατσα να περιμένω κ έφυγα. Εμένα αυτό το σαλοναρισμα στο μπαμ κ με κρυμμένο πρόσωπο μου δημιουργεί αμφιβολίες αν κάποιος συναγωνιστης πέρασε μαζί της η την είδε καλύτερα ας μας πει. Εγώ προσωπικά έχω τις αμφιβολίες μου. Το γκομενακι πάντως ήταν γαμευσιμο.
Ξέχασα να πω ότι όταν ζήτησα να την ξαναδώ η τσατσα μου είπε μόλις μπήκε κ έχει 3 δωμάτια, τι διαολο με τι που σαλοναρισε πετάχτηκε στο δωμάτιο σε νανοσεκοντ κ έπιασε δουλειά; Γι αυτό αμφιβάλω

phoenix13

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Οντως σαλοναρισμα βιαστικο και φοβισμενο.
Μπηκα και πιτσιλισα.
Ειναι οντως αυτη!
Στα του δωματιου, τιποτα ιδιαιτερο, αλλα πας μονο και μονο για το απωθημενο της εφηβειας σου (τουλαχιστον εγω για αυτο μπηκα)

Επισκέπτης
Μπηκα και πιτσιλισα.
Ειναι οντως αυτη!
Στα του δωματιου, τιποτα ιδιαιτερο, αλλα πας μονο και μονο για το απωθημενο της εφηβειας σου (τουλαχιστον εγω για αυτο μπηκα)
ακριβώς όπως τα ειπες
αυτή είναι
στο δωμάτιο βιαστική
ο χρόνος έχει κάνει αισθητό το πέρασμα από πάνω της , κιλα , σπασμένο πρόσωπο
το πενηνταρικο είναι πολύ για αυτήν
απλά όπως είπαν και οι προηγούμενοι που πήγαν , μόνο για το απωθημένο και το παλμαρέ

megaSponsoras

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Είναι αλήθεια, αλλά υπερβολή το βρίσκω αυτό που λες.

Δεν αξίζει ΤΟΣΟ (500km) τρέξιμο.  (*edit)

Εγώ 30 έχω να κάνω, και τα βρίσκω πολλά
(για δεύτερο γύρο).

(*) Χίλια για την ακρίβεια. Γιατί θα γυρίσεις και πίσω, έτσι δεν είναι?

ετσι ακριβως φιλος,,,,,αλλα ρε γαμωτο  μου γυρναν τα ματια αναποδα οταν την βλεπω,τι να κανω :think: οι αρχοντες του σιτε λενε οτι θα αρχισει και επαρχια σε λιγο....  :kneel:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Κοιτα χαμις πρωι πρωι για πεπη :grin:

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
ετσι ακριβως φιλος,,,,,αλλα ρε γαμωτο  μου γυρναν τα ματια αναποδα οταν την βλεπω,τι να κανω :think: οι αρχοντες του σιτε λενε οτι θα αρχισει και επαρχια σε λιγο....  :kneel:
Νο πασοκ,νο πεπυ

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
γμτ κι εγω θελω να γαμησω πεπη σλλα δεν μπορω μεχρι την επομενη βδομαδα. Ελπιζω να ειναι και τον απριλη ετοιμοπολεμη στη θεση της για γαμησια.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Μπηκα και πιτσιλισα.
Ειναι οντως αυτη!
συμφωνω μαζι σου ξεπετα του κερατα

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.951
Πόντοι
2.846
Μπηκα και πιτσιλισα.
Ειναι οντως αυτη!
Ειχατε δεν ειχατε μου το κανατε  Ερωτοδικειο  χθες το στουντιακι  :lheel: :lheel: :s&m_1: :rockon: :rockon: !!!!! Παντως μονο και μονο για το παλμαρε σκεφτομαι να κανω κι εγω μια καταδρομικη απο  βδομαδα που επιστρεφω !!!!
  Ξερουμε  ποιες μερες θα  δουλευει εκει  η εχει ακαθοριστο προγραμμα ????  :hi: :hi: :hi: :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ειχατε δεν ειχατε μου το κανατε  Ερωτοδικειο  χθες το στουντιακι  :lheel: :lheel: :s&m_1: :rockon: :rockon: !!!!! Παντως μονο και μονο για το παλμαρε σκεφτομαι να κανω κι εγω μια καταδρομικη απο  βδομαδα που επιστρεφω !!!!
  Ξερουμε  ποιες μερες θα  δουλευει εκει  η εχει ακαθοριστο προγραμμα ????  :hi: :hi: :hi: :hi:

μαλλον το δευτερο
αν εγινε κ χαμος χθες μπορει να ψιλοκολωσει

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
παντως οι φωτο κατεβηκαν αο τα μαγαζια απο οτι ειδα το πρωι

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.951
Πόντοι
2.846
μαλλον το δευτερο
αν εγινε κ χαμος χθες μπορει να ψιλοκολωσει
Οπως τα λες jimy παιδι μου !!!! Και καλυτερα ειναι να μην το φρικαρουμε το μωρο με παρελασεις εκει μεσα , διοτι μετα παει το χασαμι το κορμι jimmy μου  ;) ;) ;) !!!!
Μετα θα το ψαχνουμε το κορμι  σε FKK που εχουμε κανει τα περασματα μας κι εσυ κι εγω  ;) ;) ;)  :hi: :hi: :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Οπως τα λες jimy παιδι μου !!!! Και καλυτερα ειναι να μην το φρικαρουμε το μωρο με παρελασεις εκει μεσα , διοτι μετα παει το χασαμι το κορμι jimmy μου  ;) ;) ;) !!!!
Μετα θα το ψαχνουμε το κορμι  σε FKK που εχουμε κανει τα περασματα μας κι εσυ κι εγω  ;) ;) ;)  :hi: :hi: :hi:

:thumbsup: :thumbsup:
παντως σημερα βραδυ δουλευει
ασε φιλε
πηγε γνωστος μου μια βδομαδα γερμανια κ τα περασε ολα σχεδον τα fkk
o τυχερος >:( >:(

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.951
Πόντοι
2.846
:thumbsup: :thumbsup:
παντως σημερα βραδυ δουλευει
ασε φιλε
πηγε γνωστος μου μια βδομαδα γερμανια κ τα περασε ολα σχεδον τα fkk
o τυχερος >:( >:(
Ενα θα σου πω Artemis FKK θα μου βγαλουνε μηνιαια καρτα  τοσες φορες που εχω παει,  περυσι πηγα  4  φορες μεσα σε ενα 3μηνο , εχουμε βαδισει στα ιδια χναρια jimmy μου ,  και σε αλλα ιδρυματα βεβαια της charlotte burg strasse  :hi: :hi: :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ενα θα σου πω Artemis FKK θα μου βγαλουνε μηνιαια καρτα  τοσες φορες που εχω παει,  περυσι πηγα  4  φορες μεσα σε ενα 3μηνο , εχουμε βαδισει στα ιδια χναρια jimmy μου ,  και σε αλλα ιδρυματα βεβαια της charlotte burg strasse  :hi: :hi: :hi:

πρεπει να στρωσω τον κολο μου κατω να μαζεψω φραγκα κ να παω ενα μηνα εκει'να τα περασω ολα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom