Νέα

Πέπη Τσεσμελή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 478K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

megaSponsoras

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
ρε μαγκες τωρα πειτε την αληθεια    πλακα μας κανετε,,, καθεστε και λετε οτι ειναι δυσκολο να πατε περιστερι μερια και οτι  7-8 χιλ. ειναι πολλα....
εδω λεω αν ειναι αληθεια να ξεκινησω απο σαλονικα για παρτι της          ΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ πεπη  ΑΑΑΑΧΧΧΧ :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
Γαμημένη επαρχία!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ρε μαγκες τωρα πειτε την αληθεια    πλακα μας κανετε,,, καθεστε και λετε οτι ειναι δυσκολο να πατε περιστερι μερια και οτι  7-8 χιλ. ειναι πολλα....
εδω λεω αν ειναι αληθεια να ξεκινησω απο σαλονικα για παρτι της          ΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧ πεπη  ΑΑΑΑΧΧΧΧ :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
απανταω ΚΑΙ στους δυο....βρειτε ακρες,γιατι η πεπη κανει τουρ απο το πασχα και μετα....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
Δεν υπάρχει "αν είναι αλήθεια". Είναι 100%.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Παρατηρώ ότι κατέβηκαν οι φωτογραφίες που είχαν ανέβει στα 3-4 σπίτια που την έχουν στο πρόγραμμα τους ως Μαρκέλα; Τελικά ισχύει;;

louc

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Like
36
Πόντοι
0
Μήπως εσωσε κανεις φωτό απο τα στουντιος γιατι τις καταβασαν ...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
Παρατηρώ ότι κατέβηκαν οι φωτογραφίες που είχαν ανέβει στα 3-4 σπίτια που την έχουν στο πρόγραμμα τους ως Μαρκέλα; Τελικά ισχύει;;
Για 34η φορά, ισχύει, ναι.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
στην επόμενη σελίδα.  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
Τύποι αυτή είναι!!μόλις τη πιτσιλισα :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Καλα, μπορω να φανταστω ουρές να περιμενουν στο σαλονι...
Με ραντεβου θα πηγαινεις σε λιγο.

θα μπαινεις και σου λενε "εχετε κλεισει ραντεβου"?

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.264
Πόντοι
1.206
Μάγκες πέρασα πριν λίγο από Κηφισού 30, η κοπέλα βγήκε φευγαλεα με το μαλλί ριγμενο στο πρόσωπο, ζήτησα να την ξαναδώ κ η τσατσα είπε ότι έχει 3 δωμάτια, δεν έκατσα να περιμένω κ έφυγα. Εμένα αυτό το σαλοναρισμα στο μπαμ κ με κρυμμένο πρόσωπο μου δημιουργεί αμφιβολίες αν κάποιος συναγωνιστης πέρασε μαζί της η την είδε καλύτερα ας μας πει. Εγώ προσωπικά έχω τις αμφιβολίες μου. Το γκομενακι πάντως ήταν γαμευσιμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom