- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.199
- Πόντοι
- 17.085
τώρα μπήκαν.
αυτη ειναι ρε παιδια ; να κανω τον κοπο να τραβηχτω περιστερι ετσι για να μου φυγει η εφηβικη καυλα η τσαμπα βενζινη θα καψω και θα ειναι καμια ρουμανα στη θεση της ;
μπαινοντας παρε χαρτακι ! θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας !!
αυτη ειναι ρε παιδια ; να κανω τον κοπο να τραβηχτω περιστερι ετσι για να μου φυγει η εφηβικη καυλα η τσαμπα βενζινη θα καψω και θα ειναι καμια ρουμανα στη θεση της ;
βρε στα @@ μου και να περιμενω δεν με νοιαζει αλλα το περιστερι ειναι στην αλλη ακρη απο εκει που ειμια γι'αυτο ρωταω αν θα ειναι σιγουρα εκει η εφηβικη μας φαντασιωση
βρε στα @@ μου και να περιμενω δεν με νοιαζει αλλα το περιστερι ειναι στην αλλη ακρη απο εκει που ειμια γι'αυτο ρωταω αν θα ειναι σιγουρα εκει η εφηβικη μας φαντασιωση
ποιος μπορει να πει ρε φιλεμαγκες ισχυει η τσαμπα θα παμε; αν ισχυει θα ειναι για ενα guest η μονιμα;
κ γω
να μαζευτουμε γκρουπ οσοι ειμαστε απο μακρια
μην καιμε τσαμπα καυσιμο
κανονισε με ζαδ και φιγαμεκ γω
να μαζευτουμε γκρουπ οσοι ειμαστε απο μακρια
μην καιμε τσαμπα καυσιμο
Είμαι πιο διχασμένος από ποτέ: να κινηθώ Μελαντίας για πιπίνι Ναόμι ή για Περιστέρι σιτεμένη Πέπη?
θα παω κ εγω, ας ελπισουμε οτι ισχυει κ δεν ειναι κομοδινο κ κλαιμε το 50αριποιος μπορει να πει ρε φιλε
παμε κ βλεπουμε
εγω θα κατηφορισω κ ας ειμαι στου διαολου τη μανα
ελπιζω μονο να μην ειναι εντελως κομοδινο
ποιαααααα ναομι ρε φιλεΕίμαι πιο διχασμένος από ποτέ: να κινηθώ Μελαντίας για πιπίνι Ναόμι ή για Περιστέρι σιτεμένη Πέπη?
θα παω κ εγω, ας ελπισουμε οτι ισχυει κ δεν ειναι κομοδινο κ κλαιμε το 50αρι