Νέα

Πέπη Τσεσμελή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 478K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
522
Like
73.293
Πόντοι
41.129

ΠΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΕΣ να την αφησεις εγγυο?>?????
δεν ντρεπεσαι?
δεν σκεφτηκες τις στρατιες μπουρδελιαρηδων που περιμεναν να την παρουν στο κρεββατι του κοκκινοακτινοβολώντος οίκου και θα μεινουν τωρα για μηνες ανικανοποιητοι?????

how dare you? shame on you!

δεν ειναι σιγουρο ακομα, ελπιζω να μην εχει καθυστερηση....  τι θα πω στη μανα μου ?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.080
Πόντοι
24.596
Εγω παντως θα ηθελα τη βοηθεια σας  συναγωνιστες :hi:

Μεχρι ποσο ετων μενει εγκυος μια γυναικα  :think:

Πριν μερικες μερες που γαμησα την Πεπαρα εσπασε η καποτα και

πεταξα ενα κουβα σπερμα μεσα στη μουνα της.  :- :-

Λετε να την αφησα εγκυο ?
και την αλλη φορα που την παρτουζωσαμε τυπε επεμενες να της ριξεις κρεμπιε στην μουνα και σε απετρεψα βαζοντας την να την γαμησεις μονο απο κωλο :woldman:
τωρα πηγες μονος,δεν ηθελες παρεακι να γαμησεις :-(
ετοιμασε τωρα τα προσκλητηρια :takethis: :S :S :S

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.423
Πόντοι
4.746
και την αλλη φορα που την παρτουζωσαμε τυπε επεμενες να της ριξεις κρεμπιε στην μουνα και σε απετρεψα βαζοντας την να την γαμησεις μονο απο κωλο :woldman:
ετοιμασε τωρα τα προσκλητηρια :S
:thumbsup:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.080
Πόντοι
24.596
Αλλοι τη γαμανε με 10,αλλοι με 15 ,αλλοι στον δρομο,αλλοι σε κρυφο οικο,αλλοι θελουν 50 για τηλεφωνο και παει λεγοντας.Εγω τους πιστευω ΟΛΟΥΣ.
τυπε μονο αυτους με το 10αρικο,οι αλλοι ειναι ψευτες :S :S :S

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.940
Πόντοι
6.536
Αυτός που ζητάει πενηντάρικο για τηλ Πεπάρας θέλει βίτσα και πέταμα στα Οινόφυτα στους Πάκηδες με 1 βαζακι βαζελίνη να του κάνουν το κωλάρι φινιστρίνι.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.559
Πόντοι
19.485
βασικά από ένα σημείο και μετά πιστεύω πως το θέμα έχει γίνει "αστικός μύθος" που απλά μας δείχνει πως ως ένα βαθμό η Πέπη έμεινε μέσα στις καρδιές/σκέψεις μας. Ολα τ άλλα είναι ευχής ευαγγέλιο! Γαμιέται? Που? Με πόσα? ΑΡΧΙΔΙΑ καπαμά! Και άντε και γαμιέται κρυφά και το ξέρει κάποιος, σιγά μην το λεγε! Και γω ξέρω 1-2 φραγγάτους (δεν πάω) κρυφούς οίκους (δεν έχει διάσημες κτλ) που πάνε γνωστοί/φραγγάτοι για να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς άγχος, αν το λεγα και έσκαγε μύτη ο κάθε μαλάκας δεν θα μ έπαιρναν τα σκάγια μόλις παίρναν πρέφα ποιό πουλάκι τιτίβισε το νέο (θα μου ψιλοκλάνανε βασικά αλλά τσάμπα πόλεμο δεν θα θελα).

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.080
Πόντοι
24.596
Γιατι δεν λές για το bukkake στο καφενείο την Κυριακή που πήγε μόνο 5 ευρά το κεφάλι λόγω μεγάλης συμμετοχής;;;;;;  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
Άσε τα μάθαμε
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
τυπε αυτο ηταν σε κλειστο κυκλο και δεν τσιμπουκωνε καθολου,μονο ετρωγε το γιαουρτωμα στην μαπα :S :S :S

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.289
Πόντοι
216
Άσχετο
Αστικός μύθος όπως το άλλο που έπαιρνες τηλέφωνο ερχόταν το αμάξι σε ραντεβού και σε πήγαινε σε μια νεκροφιλη στους Αμπελόκηπους και σε πλήρωνε κιόλας.
Ο άντρας της έπαιρνε μάτι.
Αυτή ήταν μέσα σε φέρετρο σε ανάλογο περιβάλλον.
Είχα πάρει και εγώ τηλέφωνο αλλά έβγαινε τηλεφωνητής εκκλησίας.
:heavymetalbig: :heavymetalbig:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
522
Like
73.293
Πόντοι
41.129
βασικά από ένα σημείο και μετά πιστεύω πως το θέμα έχει γίνει "αστικός μύθος" που απλά μας δείχνει πως ως ένα βαθμό η Πέπη έμεινε μέσα στις καρδιές/σκέψεις μας. Ολα τ άλλα είναι ευχής ευαγγέλιο! Γαμιέται? Που? Με πόσα? ΑΡΧΙΔΙΑ καπαμά! Και άντε και γαμιέται κρυφά και το ξέρει κάποιος, σιγά μην το λεγε! Και γω ξέρω 1-2 φραγγάτους (δεν πάω) κρυφούς οίκους (δεν έχει διάσημες κτλ) που πάνε γνωστοί/φραγγάτοι για να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς άγχος, αν το λεγα και έσκαγε μύτη ο κάθε μαλάκας δεν θα μ έπαιρναν τα σκάγια μόλις παίρναν πρέφα ποιό πουλάκι τιτίβισε το νέο (θα μου ψιλοκλάνανε βασικά αλλά τσάμπα πόλεμο δεν θα θελα).

γιατι αστικος μυθος, τοσα ατομα την εχουμε ξεσκισει.  :knockinb:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
522
Like
73.293
Πόντοι
41.129
ετοιμασε τωρα τα προσκλητηρια :takethis: :S :S :S

με ρωτησε παντως ποτε θα την ξανπαρουμε παρτουζα, ψηνεται και για τριπλετα.... :heavymetalbig: :heavymetalbig:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.080
Πόντοι
24.596
Άσχετο
Αστικός μύθος όπως το άλλο που έπαιρνες τηλέφωνο ερχόταν το αμάξι σε ραντεβού και σε πήγαινε σε μια νεκροφιλη στους Αμπελόκηπους και σε πλήρωνε κιόλας.
Ο άντρας της έπαιρνε μάτι.
Αυτή ήταν μέσα σε φέρετρο σε ανάλογο περιβάλλον.
Είχα πάρει και εγώ τηλέφωνο αλλά έβγαινε τηλεφωνητής εκκλησίας.
:heavymetalbig: :heavymetalbig:
:2funny: :2funny: :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.853
Πόντοι
6.030
Κριμα ρε γμτ. Την ειδα στο βιντεοκλιπ και θυμηθηκα το bukkake με 5 ευρω το κεφαλι και στεναχωρηθηκα. Φημες λενε οτι καποιοι δεν αρκεστηκαν στο χυσιμο στη μουρη αλλα τη γαμησανε ολοι μαζι με +5 ευρα. Κριμα και παλι κριμα. Ελπιζω τιποτα απ ολα αυτα να  μην ειναι αληθεια

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.853
Πόντοι
6.030

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
522
Like
73.293
Πόντοι
41.129
Κατι εχει ακουστει για το καφενεδακι στο μεταξουργειο, αλλα δεν ξερω αν ειναι αληθεια.

και στο φουρνο παει τυπε, συνηθως παιρνει μια μεριδα φαγητο και παει στον κρυφο οικο για βαρδια, αν την ακολουθησεις θα φτασεις στον

κρυφο οικο. τελευταια φορα που την ειχα πετυχει στο φουρνο ειχε παρει κουνουπιδι καπαμα με πατατες, η αληθεια ειναι οτι ζηλεψα

και πηρα και εγω μια μεριδα και εφαγα, συμπληρωσα και με μια μεριδα γαυρο πλακι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom