Sfirokopos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2012
- Like
- 158
- Πόντοι
- 6
οποτε για να μη τσακονονται το παιδι αν ειναι αγορακι θα το πουν ΑπολωνΜπορει ομως να την αφησε και ο potistis 11 που την πηρε ακαποτα
οποτε για να μη τσακονονται το παιδι αν ειναι αγορακι θα το πουν ΑπολωνΜπορει ομως να την αφησε και ο potistis 11 που την πηρε ακαποτα
5αρες βυζαρεςμυστη μου ντροπη να χεις πεπη ιεραποστολικο και να ξυγηθεις κρεμπιε,στις 5αρες βυζαρες εχυσα δεν ειναι δικο μου....
σόρρυ,παίχτη για να καταλάβω....ζητάς 50 ευρώ,μόνο ,για να δώσεις το τηλ?????πεπάρα εντοπίστηκε και δοκιμάστηκε επιτυχώς. κρατιέται καλά γαμιέται σα σκύλα σε οργασμό. πληροφορίες εντός. τιμή 50 ευρώ για τηλεφωνάκι. όσοι πιστοί κ μή φραγκοφονιάδες σπεύστατε
ε ναι τι τον κοιταςσόρρυ,παίχτη για να καταλάβω....ζητάς 50 ευρώ,μόνο ,για να δώσεις το τηλ?????
Έχει ξεπετοφατσαΑλλοι τη γαμανε με 10,αλλοι με 15 ,αλλοι στον δρομο,αλλοι σε κρυφο οικο,αλλοι θελουν 50 για τηλεφωνο και παει λεγοντας.Εγω τους πιστευω ΟΛΟΥΣ.
τι; σου φαίνονται λίγα; 100 τότεσόρρυ,παίχτη για να καταλάβω....ζητάς 50 ευρώ,μόνο ,για να δώσεις το τηλ?????
τι; σου φαίνονται λίγα; 100 τότε
υπόψιν....το δικό μου τηλεφωνο δίνω να με πάρετε να σας πω πως πέρασα....
Σαs κοροιδευουν ολοι και τουs πιστευετε.....ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου.....
ΣΥρματοπλεγμα βαζουν.