jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Πως σου ξεφυγε ρε συ?
:S
ελα μου ντε
Πως σου ξεφυγε ρε συ?
:S
Είσαι τόσο παλιός ρε μπαγάσα?και ποιο πριν, στα νιατα της, στην φωκαιας. τουμπανο, λογω ηλικιας, και κορμαρα.
Για σενα παιδι μου την μαγεια την ενιωσε αυτη οχι εσυ !!!! Αλλωστε αυτη ηταν αλλη μια κοινη πορνη που γαμισεςκαι εγω στη Λιοσίων την ειχα πάρει,2001. βεβαια δεν ήξερα ποια ηταν τοτε οποτε για εμενα ηταν μια κοινη πόρνη, δεν ενιωσα την μαγεία οτι γαμουσα την πεπη !
Είσαι τόσο παλιός ρε μπαγάσα?
1993 πρέπει να ήταν εκεί!
Ρεπατζού τηε Δέσποινας, με τσάτσο έναν πρώην παπά-αδερφή.
σ εχει κερασει πουρο με φλεβες ο χχχ τυπε;Για σενα παιδι μου την μαγεια την ενιωσε αυτη οχι εσυ !!!! Αλλωστε αυτη ηταν αλλη μια κοινη πορνη που γαμισες
Που χαθηκες γλυκιε μου τυραννε ??? Εχω παραστρατησει τελευταιως που εισαι jesus μου να με βαλεις παλι στον σωστο τον δρομο .... ;) ;) ;)
λες το ισογειο μπουρδελο φωκαιας που το χαν καψει κιολας, η ιδιοκτητρια εβγαινε και στην τιβι και μυξοκλαιγε και ο πρωην παπας εβγαινε τιβι, εκει δουλευε και μια νανα ελληνιδα κοντη με φυσικες βυζαρες κα ξανθια,Είσαι τόσο παλιός ρε μπαγάσα?
Για σενα παιδι μου την μαγεια την ενιωσε αυτη οχι εσυ !!!! Αλλωστε αυτη ηταν αλλη μια κοινη πορνη που γαμισες
Που χαθηκες γλυκιε μου τυραννε ??? Εχω παραστρατησει τελευταιως που εισαι jesus μου να με βαλεις παλι στον σωστο τον δρομο .... ;) ;) ;)
σ εχει κερασει πουρο με φλεβες ο χχχ τυπε;
....αμααν θα φαμε κουφετο δηλαδη ??? Αλλες κρεμανε τα στρινγκ και τα παρατανε και αλλοι το κανουν πακετο για την μελλουσα , ε ρε και που να ξερε οτι ο Χριστουλης της δεν ειναι απ την Βηθλεελ αλλα απο Φωκαιας μερια ....εκτος αν σε αγαπησε για το πουλι σου , της εχεις αναφερει ποτε απ οξω απ οξω με ποσες εχεις παει η οχι ακομα ....με εχει τυλιξει κορασιδα εν ενεργεια..
μαλλον το παμε για γαμο.
ειναι σοβαρα τα πραματα.
το '91 ηταν το πρωτο μου πηδημα.Είσαι τόσο παλιός ρε μπαγάσα?
το '91 ηταν το πρωτο μου πηδημα.
ο πατερ μετα απο 1-2 χρονια,ειχε γκαρσονιερα στην αχαρνων,και χαρτζιλικωνε πιτσιρικαδες,για πιπες κτλ,κτλ,κτλ....
ακριβως.και μετα πρωτοεμφανιστηκαν τα στουντιο.που περναγανε,παρελαση οι ρωσιδες και ουκρανιδες,και ηταν τοτε 15-18 χιλιαρικα.λες το ισογειο μπουρδελο φωκαιας που το χαν καψει κιολας, η ιδιοκτητρια εβγαινε και στην τιβι και μυξοκλαιγε και ο πρωην παπας εβγαινε τιβι, εκει δουλευε και μια νανα ελληνιδα κοντη με φυσικες βυζαρες κα ξανθια,
και μετα ερχοντουσαν οι ρωσιδες και δεν πιστευες στα ματια σου οτι γαμαγες τετοια μουνια με 5 χιλιαρικα
αστα.στις μεγαλες καταληψεις,οταν ειχε καει το καπα μαρουση,εγω επερνα το τρενο και κατεβαινα βικτωρια.εφτανα μεχρι τα τελευταια σπιτια,μετα την αττικη,και επεστρεφα,για να μπω οπου ειχα σταμπαρει τις καλυτερες.αξεχαστα χρονια....ελα ρε
κ μενα
καλοκαιρι 91
μπυρα στην αγ.κωνσ.
κ μετα τσαρκα
αστα.στις μεγαλες καταληψεις,οταν ειχε καει το καπα μαρουση,εγω επερνα το τρενο και κατεβαινα βικτωρια.εφτανα μεχρι τα τελευταια σπιτια,μετα την αττικη,και επεστρεφα,για να μπω οπου ειχα σταμπαρει τις καλυτερες.αξεχαστα χρονια....
Υ.Γ.τωρα πλεον εχουμ γεμισει,με πακηδες και λουμπινες.
....αμααν θα φαμε κουφετο δηλαδη ??? Αλλες κρεμανε τα στρινγκ και τα παρατανε και αλλοι το κανουν πακετο για την μελλουσα , ε ρε και που να ξερε οτι ο Χριστουλης της δεν ειναι απ την Βηθλεελ αλλα απο Φωκαιας μερια ....εκτος αν σε αγαπησε για το πουλι σου , της εχεις αναφερει ποτε απ οξω απ οξω με ποσες εχεις παει η οχι ακομα ....