Νέα

Πέπη Τσεσμελή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 478K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
και ποιο πριν, στα νιατα της, στην φωκαιας. τουμπανο, λογω ηλικιας, και κορμαρα.
Είσαι τόσο παλιός ρε μπαγάσα?
1993 πρέπει να ήταν εκεί!
Ρεπατζού τηε Δέσποινας, με τσάτσο έναν πρώην παπά-αδερφή.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.029
Πόντοι
2.846
και εγω στη Λιοσίων την ειχα πάρει,2001. βεβαια δεν ήξερα ποια ηταν τοτε οποτε για εμενα ηταν μια κοινη πόρνη, δεν ενιωσα την μαγεία οτι γαμουσα την πεπη !
  Για  σενα παιδι μου την μαγεια την  ενιωσε αυτη  οχι  εσυ  :grin: :grin: :grin: !!!!  Αλλωστε  αυτη ηταν αλλη μια κοινη πορνη που γαμισες  :rockon: :rockon: :rockon:
  Που  χαθηκες γλυκιε μου τυραννε ??? Εχω παραστρατησει τελευταιως που  εισαι jesus μου να με  βαλεις παλι στον σωστο  τον  δρομο ....  ;) ;) ;) :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

Επισκέπτης
  Για  σενα παιδι μου την μαγεια την  ενιωσε αυτη  οχι  εσυ  :grin: :grin: :grin: !!!!  Αλλωστε  αυτη ηταν αλλη μια κοινη πορνη που γαμισες  :rockon: :rockon: :rockon:
  Που  χαθηκες γλυκιε μου τυραννε ??? Εχω παραστρατησει τελευταιως που  εισαι jesus μου να με  βαλεις παλι στον σωστο  τον  δρομο ....  ;) ;) ;) :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
σ εχει κερασει πουρο με φλεβες ο χχχ τυπε;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.413
Πόντοι
6.256
λες το ισογειο μπουρδελο φωκαιας που το χαν καψει κιολας, η ιδιοκτητρια εβγαινε και στην τιβι και μυξοκλαιγε και ο πρωην παπας εβγαινε τιβι, εκει δουλευε και μια νανα ελληνιδα κοντη με φυσικες βυζαρες κα ξανθια,
και μετα ερχοντουσαν οι ρωσιδες και δεν πιστευες στα ματια σου οτι γαμαγες τετοια μουνια με 5 χιλιαρικα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
521
Like
72.969
Πόντοι
41.129

με εχει τυλιξει κορασιδα εν ενεργεια..
μαλλον το παμε για γαμο.
ειναι σοβαρα τα πραματα.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.029
Πόντοι
2.846
με εχει τυλιξει κορασιδα εν ενεργεια..
μαλλον το παμε για γαμο.
ειναι σοβαρα τα πραματα.
  ....αμααν  θα φαμε  κουφετο  δηλαδη ??? Αλλες κρεμανε τα στρινγκ  και τα παρατανε και  αλλοι το κανουν πακετο  για την μελλουσα ,  ε ρε και που να ξερε οτι  ο  Χριστουλης της  δεν  ειναι  απ την Βηθλεελ  αλλα  απο  Φωκαιας  μερια  :grin: :grin: :grin: ....εκτος  αν σε αγαπησε για το πουλι σου ,  της εχεις αναφερει ποτε απ οξω απ οξω  με ποσες  εχεις παει  η οχι ακομα ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.712
Πόντοι
7.715
το '91 ηταν το πρωτο μου πηδημα.
ο πατερ μετα απο 1-2 χρονια,ειχε γκαρσονιερα στην αχαρνων,και χαρτζιλικωνε πιτσιρικαδες,για πιπες κτλ,κτλ,κτλ.... :hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
το '91 ηταν το πρωτο μου πηδημα.
ο πατερ μετα απο 1-2 χρονια,ειχε γκαρσονιερα στην αχαρνων,και χαρτζιλικωνε πιτσιρικαδες,για πιπες κτλ,κτλ,κτλ.... :hi:

ελα ρε
κ μενα
καλοκαιρι 91
μπυρα στην αγ.κωνσ.
κ μετα τσαρκα

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.712
Πόντοι
7.715
λες το ισογειο μπουρδελο φωκαιας που το χαν καψει κιολας, η ιδιοκτητρια εβγαινε και στην τιβι και μυξοκλαιγε και ο πρωην παπας εβγαινε τιβι, εκει δουλευε και μια νανα ελληνιδα κοντη με φυσικες βυζαρες κα ξανθια,
και μετα ερχοντουσαν οι ρωσιδες και δεν πιστευες στα ματια σου οτι γαμαγες τετοια μουνια με 5 χιλιαρικα
ακριβως.και μετα πρωτοεμφανιστηκαν τα στουντιο.που περναγανε,παρελαση οι ρωσιδες και ουκρανιδες,και ηταν τοτε 15-18 χιλιαρικα.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.712
Πόντοι
7.715
ελα ρε
κ μενα
καλοκαιρι 91
μπυρα στην αγ.κωνσ.
κ μετα τσαρκα
αστα.στις μεγαλες καταληψεις,οταν ειχε καει το καπα μαρουση,εγω επερνα το τρενο και κατεβαινα βικτωρια.εφτανα μεχρι τα τελευταια σπιτια,μετα την αττικη,και επεστρεφα,για να μπω οπου ειχα σταμπαρει τις καλυτερες.αξεχαστα χρονια....
Υ.Γ.τωρα πλεον εχουμ γεμισει,με πακηδες και λουμπινες.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
αστα.στις μεγαλες καταληψεις,οταν ειχε καει το καπα μαρουση,εγω επερνα το τρενο και κατεβαινα βικτωρια.εφτανα μεχρι τα τελευταια σπιτια,μετα την αττικη,και επεστρεφα,για να μπω οπου ειχα σταμπαρει τις καλυτερες.αξεχαστα χρονια....
Υ.Γ.τωρα πλεον εχουμ γεμισει,με πακηδες και λουμπινες.

k πρεζακηδες κ αντεροβγαλτες
θυμαμαι καναμε τσαρκα 3 η ωρα το βραδυ μεταξυ κ στα αρχισια μας
τωρα πρεπει να πας με πανοπλια

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
521
Like
72.969
Πόντοι
41.129
  ....αμααν  θα φαμε  κουφετο  δηλαδη ??? Αλλες κρεμανε τα στρινγκ  και τα παρατανε και  αλλοι το κανουν πακετο  για την μελλουσα ,  ε ρε και που να ξερε οτι  ο  Χριστουλης της  δεν  ειναι   απ την Βηθλεελ  αλλα  απο  Φωκαιας  μερια  :grin: :grin: :grin: ....εκτος  αν σε αγαπησε για το πουλι σου ,  της εχεις αναφερει ποτε απ οξω απ οξω  με ποσες   εχεις παει  η οχι ακομα ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα φατε κουφετα τυπε !
σε λιγο καιρο θα αρχισω να της τα ριχνω και ολα μεσα στη μουναρα της !
ειναι τρελλα ερωτευμενο το μωρο μαζι μου.

asteri_12

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
81
Πόντοι
11
Γνωστό αλάνι της νύχτας μου σφύρηξε ότι η Πεπάρα ήταν Πατρα πριν μερικές μέρες  !!!
Μάλλον σε κωλόμπαρο !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom