Νέα

Πέπη Τσεσμελή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 475K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Την προτιμω απο κατι πανεμορφες που ειναι κρυοκωλες...νοσταλγια+βυζαρες-κρεαταρες  :rockon:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.903
Πόντοι
2.846
Είσαι κι εσύ παλιός φαν?

Πάντως τελυταία που την πήρα, δεν....
Ρε  εσυ Μαριατσι  θα μας πεις τελικα  αν λεει η οχι  η ριμουλκα Πεπη ???  Ολο  μισολογα  και ντεμεκ λογια εισαι ρε  παιχτη ,  η πες μας η αν  δεν εχεις παρει καν  μυρωδια  τοτε  συνεχισε τα φικια για μεταξωτες κορδελες ,  κι επιτελους  αν καποιος   εχει  φαει  απ το παστιτσιο Πεπη  ας  γραψει 2 πραγματακια για το Μιλφολουκουμα   ,  ελεος  πια με τα  ακυρα ποστ  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ρε  εσυ Μαριατσι  θα μας πεις τελικα  αν λεει η οχι  η ριμουλκα Πεπη ???  Ολο  μισολογα  και ντεμεκ λογια εισαι ρε  παιχτη ,  η πες μας η αν  δεν εχεις παρει καν  μυρωδια  τοτε  συνεχισε τα φικια για μεταξωτες κορδελες ,  κι επιτελους  αν καποιος  εχει  φαει την απ το παστιτσιο Πεπη  ας  γραψει 2 πραγματα ,  ελεος  πια με τα  ακυρα ποστ  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Τι θες ρε φίλε, γραπτή αναφορά?
Ό,τι έχω κάνει τα γράφω, εκτός απ' αυτά που δεν πρέπει. Δε σου φταίω εγώ αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφω.
Ρώτα συγκεκριμένα τι θες να μάθεις, και άσε τις εξυπνάδες!

(Το "αν λέει" δεν είναι ερώτηση. Για σένα μπορεί να λέει, για μένα όχι. Και το αντίστροφο. Είναι θέματα γούστου αυτά).

Είναι σα να ρωτάς:
"Καλό φαϊ είναι οι αγγινάρες?"
Ο ένας τρελλαίνεται, στον άλλο φέρνουν εμετό.
Τι απάντηση να πάρεις σε μια τέτοια ερώτηση?

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.903
Πόντοι
2.846
Τι θες ρε φίλε, γραπτή αναφορά?
Ό,τι έχω κάνει τα γράφω, εκτός απ' αυτά που δεν πρέπει. Δε σου φταίω εγώ αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφω.
Ρώτα συγκεκριμένα τι θες να μάθεις, και άσε τις εξυπνάδες!

(Το "αν λέει" δεν είναι ερώτηση. Για σένα μπορεί να λέει, για μένα όχι. Και το αντίστροφο. Είναι θέματα γούστου αυτά).

Είναι σα να ρωτάς:
"Καλό φαϊ είναι οι αγγινάρες?"
Ο ένας τρελλαίνεται, στον άλλο φέρνουν εμετό.
Τι απάντηση να πάρεις σε μια τέτοια ερώτηση?
 Aπλα πραγματακια  θελουμε οι σκορερς του σαιτ  τυπε μου  ,  ποτε την   δαγκασες την κιουρια τελευταιος ??  Αν το  κλαρινο το  κανει  αφιλτρο ???  κι αν  την  κερασες  το κοκτειλ σου  στο  στοματακι της ??? Θα  ρωταγα  κι αν σερβιρει  κωλουρι  Θεσσαλονικης  αλλα δεν  την  κοβω  για κωλουρτζου ,
 Απλα  πραγματακια  θελουμε  εδω  στο  σαιτ  ,  οχι  σαλτσοειδη  και χαρτοπολεμο , απλες και   μικρες προτασουλες  αυτο και μονο ,  τις  καλημερες μου και παλι κυριε Μαριατση μου  :hi: :hi: :hi: :hi:

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.203
Πόντοι
1.206
Θα 'ναι κανα εξάμηνο? Χρόνος? Τόσο (περίπου).
Είχε κάνει μια γρήγορη αρπαχτή στο Αθηνών 318 ως "Σίμονα"
Σταματηστε επιτελους αυτα τα διαφημηστικα τρικ, σας εχουμε παρει χαμπαρι, εκτιθεστε, δεν το καταλαβαινετε; Δεν βαρεθηκατε να λετε παπατζες; Καποτε λεγανε οτι δουλευε Θησεως 365 αλλα κ Κηφισου 30 κ δεν ηταν αυτη, απλα καποια που της εμοιαζε το ειχα γραψει κ τοτε να μην πηγαινει ο κοσμος τσαμπα..Κολπακι ηταν για να τραβηξουν κοσμο γιατι βαρουν μυγες..Ημαρτον με τις μουφολογιες μερικων εδω μεσα..

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
  Aπλα πραγματακια  θελουμε οι σκορερς του σαιτ  τυπε μου  ,  ποτε την  δαγκασες την κιουρια τελευταιος ??  Αν το  κλαρινο το  κανει  αφιλτρο ???  κι αν  την  κερασες  το κοκτειλ σου στο  στοματακι της ??? Θα  ρωταγα  κι αν σερβιρει  κωλουρι  Θεσσαλονικης  αλλα δεν  την  κοβω  για κωλουρτζου ,
  Απλα  πραγματακια  θελουμε  εδω  στο  σαιτ  ,  οχι  σαλτσοειδη  και χαρτοπολεμο , απλες και  μικρες προτασουλες  αυτο και μονο ,  τις  καλημερες μου και παλι κυριε Μαριατση μου  :hi: :hi: :hi: :hi:

Όχι κώλος, όχι ακα, νορμάλ πράματα, μια φορά θα την πάρεις (καταλαβαίνω το γιατί) και δεν θα την ξαναψάξεις.
Υπομονή.
Θα ξανασκάσει στην πιάτσα (λόγω αφραγκίας).
Τα άτιμα τα φράγκα δεν κρατάνε πολύ...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Σταματηστε επιτελους αυτα τα διαφημηστικα τρικ, σας εχουμε παρει χαμπαρι, εκτιθεστε, δεν το καταλαβαινετε; Δεν βαρεθηκατε να λετε παπατζες; Καποτε λεγανε οτι δουλευε Θησεως 365 αλλα κ Κηφισου 30 κ δεν ηταν αυτη, απλα καποια που της εμοιαζε το ειχα γραψει κ τοτε να μην πηγαινει ο κοσμος τσαμπα..Κολπακι ηταν για να τραβηξουν κοσμο γιατι βαρουν μυγες..Ημαρτον με τις μουφολογιες μερικων εδω μεσα..

Δε με νοιάζει τι λέγαΝΕ, νούμερο.
Σου λέω τι είδα (και έκανα) εγώ.
Λ. Αθηνών 318.

dvd

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Όχι κώλος, όχι ακα, νορμάλ πράματα, μια φορά θα την πάρεις (καταλαβαίνω το γιατί) και δεν θα την ξαναψάξεις.
Υπομονή.
Θα ξανασκάσει στην πιάτσα (λόγω αφραγκίας).
Τα άτιμα τα φράγκα δεν κρατάνε πολύ...

Εγώ είχα πάει Κηφισού και πιστεύω ότι είναι standard αυτή. Ίδια φάτσα, ίδια βυζιά, ίδια ρόγα, ίδια φωνή....

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
οι τύποι στις κριτικές τους πάντως δε γράφουν κάτι τέτοιο..  :huh:

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Εγώ είχα πάει Κηφισού και πιστεύω ότι είναι standard αυτή. Ίδια φάτσα, ίδια βυζιά, ίδια ρόγα, ίδια φωνή....

φιλαρακο....την ΓΥΝΑΙΚΑ αυτη πολλες θελουν να την αντιγραψουνε!!!!!!!γιαυτο προσοχη στης απομημησεις!!!!ΠΕΠΑΡΑ ειναι μονο μια!!!!!!!!!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Oσοι προσηλθαν Λιοσιων 91 καποτε, κ' την προλαβαν.. με το μπλε εισοδοχαρτο.. ηταν τυχεροι..''

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.203
Πόντοι
1.206
Oσοι προσηλθαν Λιοσιων 91 καποτε, κ' την προλαβαν.. με το μπλε εισοδοχαρτο.. ηταν τυχεροι..''
Για ποτε μιλας; Γιατι εχουμε εναν μουφολογο που λεει οτι επαιζε μπαλιτσα στο 318 Λ.Αθηνων..

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.203
Πόντοι
1.206
Δε με νοιάζει τι λέγαΝΕ, νούμερο.
Σου λέω τι είδα (και έκανα) εγώ.
Λ. Αθηνών 318.
Επειδη τωρα ειδα το σχολιο σου, εχω να σου πω το εξης: αν την ειδες στο 318 να πας σε οφθαλμιατρο συντομα..  :hi:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Για ποτε μιλας; Γιατι εχουμε εναν μουφολογο που λεει οτι επαιζε μπαλιτσα στο 318 Λ.Αθηνων..
Προς το τελος του ετους '02,εαν ενθυμουμαι καλως..Αλλα πρεπει να περασε παλιοτερα κ' απο φωκαιας 19'κατα διαστηματα,προ πυρκαγιας..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom