Να συλέξει πορτοκάλισ και ελιές, αποκλείεται να πηγαίνει Αργολίδα
Το λεωφορείο που μπήκε για εκεί ήταν
Να συλέξει πορτοκάλισ και ελιές, αποκλείεται να πηγαίνει Αργολίδα
νοσταλγια+βυζαρες-κρεαταρες
Σταφιδιασε οντως...σάπια ........
...τύπε τι εννοείς τελευταία..δώσε μας τροφή !!! μην είναι μοναχοφάης !!!Είσαι κι εσύ παλιός φαν?
Πάντως τελυταία που την πήρα, δεν....
Ρε εσυ Μαριατσι θα μας πεις τελικα αν λεει η οχι η ριμουλκα Πεπη ??? Ολο μισολογα και ντεμεκ λογια εισαι ρε παιχτη , η πες μας η αν δεν εχεις παρει καν μυρωδια τοτε συνεχισε τα φικια για μεταξωτες κορδελες , κι επιτελους αν καποιος εχει φαει απ το παστιτσιο Πεπη ας γραψει 2 πραγματακια για το Μιλφολουκουμα , ελεος πια με τα ακυρα ποστΕίσαι κι εσύ παλιός φαν?
Πάντως τελυταία που την πήρα, δεν....
Ρε εσυ Μαριατσι θα μας πεις τελικα αν λεει η οχι η ριμουλκα Πεπη ??? Ολο μισολογα και ντεμεκ λογια εισαι ρε παιχτη , η πες μας η αν δεν εχεις παρει καν μυρωδια τοτε συνεχισε τα φικια για μεταξωτες κορδελες , κι επιτελους αν καποιος εχει φαει την απ το παστιτσιο Πεπη ας γραψει 2 πραγματα , ελεος πια με τα ακυρα ποστ
τι εννοείς τελευταία
Aπλα πραγματακια θελουμε οι σκορερς του σαιτ τυπε μου , ποτε την δαγκασες την κιουρια τελευταιος ?? Αν το κλαρινο το κανει αφιλτρο ??? κι αν την κερασες το κοκτειλ σου στο στοματακι της ??? Θα ρωταγα κι αν σερβιρει κωλουρι Θεσσαλονικης αλλα δεν την κοβω για κωλουρτζου ,Τι θες ρε φίλε, γραπτή αναφορά?
Ό,τι έχω κάνει τα γράφω, εκτός απ' αυτά που δεν πρέπει. Δε σου φταίω εγώ αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφω.
Ρώτα συγκεκριμένα τι θες να μάθεις, και άσε τις εξυπνάδες!
(Το "αν λέει" δεν είναι ερώτηση. Για σένα μπορεί να λέει, για μένα όχι. Και το αντίστροφο. Είναι θέματα γούστου αυτά).
Είναι σα να ρωτάς:
"Καλό φαϊ είναι οι αγγινάρες?"
Ο ένας τρελλαίνεται, στον άλλο φέρνουν εμετό.
Τι απάντηση να πάρεις σε μια τέτοια ερώτηση?
Θα 'ναι κανα εξάμηνο? Χρόνος? Τόσο (περίπου).
Είχε κάνει μια γρήγορη αρπαχτή στο Αθηνών 318 ως "Σίμονα"
Σταματηστε επιτελους αυτα τα διαφημηστικα τρικ, σας εχουμε παρει χαμπαρι, εκτιθεστε, δεν το καταλαβαινετε; Δεν βαρεθηκατε να λετε παπατζες; Καποτε λεγανε οτι δουλευε Θησεως 365 αλλα κ Κηφισου 30 κ δεν ηταν αυτη, απλα καποια που της εμοιαζε το ειχα γραψει κ τοτε να μην πηγαινει ο κοσμος τσαμπα..Κολπακι ηταν για να τραβηξουν κοσμο γιατι βαρουν μυγες..Ημαρτον με τις μουφολογιες μερικων εδω μεσα..Θα 'ναι κανα εξάμηνο? Χρόνος? Τόσο (περίπου).
Είχε κάνει μια γρήγορη αρπαχτή στο Αθηνών 318 ως "Σίμονα"
Aπλα πραγματακια θελουμε οι σκορερς του σαιτ τυπε μου , ποτε την δαγκασες την κιουρια τελευταιος ?? Αν το κλαρινο το κανει αφιλτρο ??? κι αν την κερασες το κοκτειλ σου στο στοματακι της ??? Θα ρωταγα κι αν σερβιρει κωλουρι Θεσσαλονικης αλλα δεν την κοβω για κωλουρτζου ,
Απλα πραγματακια θελουμε εδω στο σαιτ , οχι σαλτσοειδη και χαρτοπολεμο , απλες και μικρες προτασουλες αυτο και μονο , τις καλημερες μου και παλι κυριε Μαριατση μου
Σταματηστε επιτελους αυτα τα διαφημηστικα τρικ, σας εχουμε παρει χαμπαρι, εκτιθεστε, δεν το καταλαβαινετε; Δεν βαρεθηκατε να λετε παπατζες; Καποτε λεγανε οτι δουλευε Θησεως 365 αλλα κ Κηφισου 30 κ δεν ηταν αυτη, απλα καποια που της εμοιαζε το ειχα γραψει κ τοτε να μην πηγαινει ο κοσμος τσαμπα..Κολπακι ηταν για να τραβηξουν κοσμο γιατι βαρουν μυγες..Ημαρτον με τις μουφολογιες μερικων εδω μεσα..
Όχι κώλος, όχι ακα, νορμάλ πράματα, μια φορά θα την πάρεις (καταλαβαίνω το γιατί) και δεν θα την ξαναψάξεις.
Υπομονή.
Θα ξανασκάσει στην πιάτσα (λόγω αφραγκίας).
Τα άτιμα τα φράγκα δεν κρατάνε πολύ...
Εγώ είχα πάει Κηφισού και πιστεύω ότι είναι standard αυτή. Ίδια φάτσα, ίδια βυζιά, ίδια ρόγα, ίδια φωνή....
Oσοι προσηλθαν Λιοσιων 91 καποτε, κ' την προλαβαν.. με το μπλε εισοδοχαρτο.. ηταν τυχεροι..''Σταματηστε επιτελους αυτα τα διαφημηστικα τρικ, σας εχουμε παρει χαμπαρι, εκτιθεστε, δεν το καταλαβαινετε; Δεν βαρεθηκατε να λετε παπατζες; Καποτε λεγανε οτι δουλευε Θησεως 365 αλλα κ Κηφισου 30 κ δεν ηταν αυτη, απλα καποια που της εμοιαζε το ειχα γραψει κ τοτε να μην πηγαινει ο κοσμος τσαμπα..Κολπακι ηταν για να τραβηξουν κοσμο γιατι βαρουν μυγες..Ημαρτον με τις μουφολογιες μερικων εδω μεσα..
Για ποτε μιλας; Γιατι εχουμε εναν μουφολογο που λεει οτι επαιζε μπαλιτσα στο 318 Λ.Αθηνων..Oσοι προσηλθαν Λιοσιων 91 καποτε, κ' την προλαβαν.. με το μπλε εισοδοχαρτο.. ηταν τυχεροι..''
Επειδη τωρα ειδα το σχολιο σου, εχω να σου πω το εξης: αν την ειδες στο 318 να πας σε οφθαλμιατρο συντομα..Δε με νοιάζει τι λέγαΝΕ, νούμερο.
Σου λέω τι είδα (και έκανα) εγώ.
Λ. Αθηνών 318.
Προς το τελος του ετους '02,εαν ενθυμουμαι καλως..Αλλα πρεπει να περασε παλιοτερα κ' απο φωκαιας 19'κατα διαστηματα,προ πυρκαγιας..Για ποτε μιλας; Γιατι εχουμε εναν μουφολογο που λεει οτι επαιζε μπαλιτσα στο 318 Λ.Αθηνων..