Νέα

Πέπη Τσεσμελή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 475K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, να συνοψίσω μερικά που τα είχα γράψει και στο παλιό forum, αν το ψάξετε θα τα βρήτε.
Την Πέπη την έχω πηδήξει.
Περί το 1991-1993 δούλευε ρεπατζού στο σπίτι Φωκαίας 19 (στα ρεπό μιας άλλης «διάσημης» της εποχής, μου διαφεύγει το όνομά της τώρα, όχι διάσημη σε TV και τέτοια, διάσημη στη Φυλής).
Και γι αυτήν έχουν γραφτεί πολλά στο παλιό forum. Δεν υπάρχει  πια.
Η Πέπη ήταν τότε στα twenty?s της, και ήταν ΜΟΥΝΑΡΑ.
Θυμάμαι ότι όταν την πρωτοείδα στο σπίτι έπαθα πλάκα.
Εμφανισιακό ελάττωμα: Ήταν πολύ τριχωτή. Αν δε είχε ξυριστεί ? χαλάουα δε ξέρω τι άλλα σκατά κάνουν το τελευταίο εξάωρο, σε αγκύλωναν τα πόδια της.
Φυσικά υπήρχαν και ίχνη από μουστάκια, τρίχες στον αφαλό, φαβορίτες κλπ. Γενικώς πολύ τριχωτή.
Αυτό όμως έχει να κάνει με το δέρμα.
Από πλευράς αναλογιών (κόλος- ύψος-βυζί κλπ) ήταν Α-ΨΟ-ΓΗ. Και νομίζω είναι ακόμα, χώρια που θα έχει κάνει διάφορα για να λύσει οριστικά το πρόβλημα της τριχοφυΐας. Και από προσωπάκι δεν ήταν κακιά.
Από συμμετοχή, τεχνική, κλπ, δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Ηταν όμως τόσο εντυπωσιακή, πού έμπαινες στο δωμάτιο χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Κάποτε χάθηκε  απ την πιάτσα. Ηταν σαφές ότι τέτοιας εμφάνισης γκόμενα ήταν για παραπάνω απ τη Φυλής. Σε λίγο καιρό την είδαμε με τον Λεωτσάκο στην TV, σταμάτησε αυτό, και μετά έγινε η ιστορία με τη σύλληψή της στη Λιοσίων.
Ισως ήταν κόλπο, για να ξανακουστεί το ονοματάκι της.
Από τότε ανέβηκαν οι μετοχές της (πάλι), ξαναβγήκε σε κάτι κολοκάναλα (επαρχιακά κυρίως), είχε πιάσει φωτιά και ένα φουστάνι της στο πλατώ (το έδειξε και η Τατιάνα αυτό), και φτάσαμε στη σημερινή εποχή.
Το άτομο δεν είναι ούτε για τραγουδίστρια (φωνή γκάγκα), και μάλλον ΔΕΝ ξέρει να πουλήσει τον εαυτό της (όπως π.χ. ξέρει η Μπεζεντάκου) στη show biz, οπότε είναι πάλι στην αφάνεια. Τώρα το τι γίνεται, κανείς (μάλλον) δε ξέρει, από ότι φάνηκε και εδώ.
Ισως ξέρει ο Σπύρος Ρέβης.
Θα πάει κανείς να τον ρωτήσει? Εγώ όχι.
Τώρα: Προσωπικά τη θεωρώ ΩΡΑΙΟ μουνί, αλλά αυτά είναι γούστα και σε κάποιον άλλο μπορεί να μη του κάνει κλίκ. Δε τρέχει και τίποτα. Δε σημαίνει ότι ή εγώ ή ο άλλος είναι σαβουρογάμης. Στα γούστα και ιδίως στο τι στον σηκώνει και τι όχι (γιατί γι αυτό μιλάμε εδώ, δε μιλάμε για την κλασική ομορφιά της Ωραίας Ελένης του Ομήρου) δε χωράει κριτική. Είπαμε, γούστα είναι αυτά. Οπότε τα σχόλια τύπου «Πω-πωωω! Θα πήδαγες τη Μπεζεντάκου!!!» δεν έχουν θέση, ναι ρε φίλε, θα την πήδαγα. Δε σου πέφτει λόγος. Μη κοιτάς όταν την πηδάω.

Μπορεί να έχει βρει και κανένα ματσό η γκόμενα και να του τα μασάει, τίποτα δεν αποκλείεται. Κάπου θα φανεί, δε μπορούν αυτές πολύ καιρό στην αφάνεια.

Αρα υπομονή.

pepe(1)

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σωστός.
Συμφωνώ απόλυτα...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Περί το 1991-1993 δούλευε ρεπατζού στο σπίτι Φωκαίας 19 (στα ρεπό μιας άλλης «διάσημης» της εποχής, μου διαφεύγει το όνομά της τώρα, όχι διάσημη σε TV και τέτοια, διάσημη στη Φυλής).
Και γι αυτήν έχουν γραφτεί πολλά στο παλιό forum. Δεν υπάρχει  πια.[/size]

Θυμήθηκα και το όνομα. Δέσποινα τη λέγανε αυτή.
Οι πιο παλιοί θα τη θυμούνται.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
ναι θα την πήδαγα και θα έριχνα και σφαλιάρες στο κωλομάγουλά της  και ο μόνος λόγος για το τρίμπαζο την Μεζαντάκου είναι ότι βγαίνει στη τιβι

Δε χρειάζεται να απολογείσαι, Πάνο, επειδή θα ήθελες να πηδήξεις τη Στελίτσα...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
για κάτσε βρε φίλε christou αφού είναι μουνάρα όπως λές και είναι και φίλη σου και ** χρονών γιατί μας την πασσάρεις? έτσι από περιέργεια ρωτάω,μην παρεξηγηθείς κιόλας.....

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, να συνοψίσω μερικά που τα είχα γράψει και στο παλιό forum, αν το ψάξετε θα τα βρήτε.
Την Πέπη την έχω πηδήξει.
Περί το 1991-1993 δούλευε ρεπατζού στο σπίτι Φωκαίας 19 (στα ρεπό μιας άλλης «διάσημης» της εποχής, μου διαφεύγει το όνομά της τώρα, όχι διάσημη σε TV και τέτοια, διάσημη στη Φυλής).
Και γι αυτήν έχουν γραφτεί πολλά στο παλιό forum. Δεν υπάρχει  πια.
Η Πέπη ήταν τότε στα twenty?s της, και ήταν ΜΟΥΝΑΡΑ.
Θυμάμαι ότι όταν την πρωτοείδα στο σπίτι έπαθα πλάκα.
Εμφανισιακό ελάττωμα: Ήταν πολύ τριχωτή. Αν δε είχε ξυριστεί ? χαλάουα δε ξέρω τι άλλα σκατά κάνουν το τελευταίο εξάωρο, σε αγκύλωναν τα πόδια της.
Φυσικά υπήρχαν και ίχνη από μουστάκια, τρίχες στον αφαλό, φαβορίτες κλπ. Γενικώς πολύ τριχωτή.
Αυτό όμως έχει να κάνει με το δέρμα.
Από πλευράς αναλογιών (κόλος- ύψος-βυζί κλπ) ήταν Α-ΨΟ-ΓΗ. Και νομίζω είναι ακόμα, χώρια που θα έχει κάνει διάφορα για να λύσει οριστικά το πρόβλημα της τριχοφυΐας. Και από προσωπάκι δεν ήταν κακιά.
Από συμμετοχή, τεχνική, κλπ, δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Ηταν όμως τόσο εντυπωσιακή, πού έμπαινες στο δωμάτιο χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Κάποτε χάθηκε  απ την πιάτσα. Ηταν σαφές ότι τέτοιας εμφάνισης γκόμενα ήταν για παραπάνω απ τη Φυλής. Σε λίγο καιρό την είδαμε με τον Λεωτσάκο στην TV, σταμάτησε αυτό, και μετά έγινε η ιστορία με τη σύλληψή της στη Λιοσίων.
Ισως ήταν κόλπο, για να ξανακουστεί το ονοματάκι της.
Από τότε ανέβηκαν οι μετοχές της (πάλι), ξαναβγήκε σε κάτι κολοκάναλα (επαρχιακά κυρίως), είχε πιάσει φωτιά και ένα φουστάνι της στο πλατώ (το έδειξε και η Τατιάνα αυτό), και φτάσαμε στη σημερινή εποχή.
Το άτομο δεν είναι ούτε για τραγουδίστρια (φωνή γκάγκα), και μάλλον ΔΕΝ ξέρει να πουλήσει τον εαυτό της (όπως π.χ. ξέρει η Μπεζεντάκου) στη show biz, οπότε είναι πάλι στην αφάνεια. Τώρα το τι γίνεται, κανείς (μάλλον) δε ξέρει, από ότι φάνηκε και εδώ.
Ισως ξέρει ο Σπύρος Ρέβης.
Θα πάει κανείς να τον ρωτήσει? Εγώ όχι.
Τώρα: Προσωπικά τη θεωρώ ΩΡΑΙΟ μουνί, αλλά αυτά είναι γούστα και σε κάποιον άλλο μπορεί να μη του κάνει κλίκ. Δε τρέχει και τίποτα. Δε σημαίνει ότι ή εγώ ή ο άλλος είναι σαβουρογάμης. Στα γούστα και ιδίως στο τι στον σηκώνει και τι όχι (γιατί γι αυτό μιλάμε εδώ, δε μιλάμε για την κλασική ομορφιά της Ωραίας Ελένης του Ομήρου) δε χωράει κριτική. Είπαμε, γούστα είναι αυτά. Οπότε τα σχόλια τύπου «Πω-πωωω! Θα πήδαγες τη Μπεζεντάκου!!!» δεν έχουν θέση, ναι ρε φίλε, θα την πήδαγα. Δε σου πέφτει λόγος. Μη κοιτάς όταν την πηδάω.

Μπορεί να έχει βρει και κανένα ματσό η γκόμενα και να του τα μασάει, τίποτα δεν αποκλείεται. Κάπου θα φανεί, δε μπορούν αυτές πολύ καιρό στην αφάνεια.

Αρα υπομονή.
αυτη που σου διαφευγει το ονομα πρεπει να ηταν η νανα, κοντη, με βυζαρες και ανοιχτοχρωμα μαλλια, και bebe φωνη, τη θυμηθηκεσ?

ivan36

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Παω που λετε πριν 4 περιπου χρονια με τον κολλητο μου σε ενα μπουρδελο στην πλατεια Καραισκακη.Βγαινει μια μελαχροινη με βυζαρες και δεν βγαζει μιλια.Μπαινει ο δικος μου με 20 ευρω και βγαινοντας μου λεει<Σαν την Πεπη μιλαγε αυτη>.Ενα μηνα μετα την πιασανε στη Φυλης.Μπορειτε να μου πειτε ποσο μαλακας ειμαι?

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Απίστευτη σκηνή, την έδειξε ο Θέμος. Ρωτάνε την Μπεζεντάκου. Σας έχουν κανει ανήθικες προτάσεις? Π.χ. Αν κάποιος σας έδινε 10.000 για ένα μήνα μαζί του τι θα λέγατε?
Απάντηση : Πόσα??? (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Όχι δεν είπε πόσα; είπε πόσο; (δηλαδή για πόσο) που είναι ακόμα χειρότερο. Της φάνηκαν λίγα για μήνα.

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
παντως το τσοντοβιντεακι της Μπεζετακου ειναι καλο.
εχει κατι κωλομαγουλα και κατι βυζουνες ΜΟΥΡΛΙΑ :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
Ρε παιδιά δεν ξέρω αν είδατε στην τηλεόραση, η γυναίκα είπε ότι με 4 χρόνια ... "δουλειάς" έφτιαξε το σπίτι της. Το σπίτι ήταν μονοκατοικία στη Γλυφάδα, με πισίνα μεγαλούτσικη και γύρω από την πισίνα δάπεδο από ξύλο teak. Το υπολογίζω να κάνω τουλάχιστον 4 μύρια ευρώ. οπότε η γυναίκα βγάζει ένα μύριο το χρόνο. Υπολογίστε ...

Επισκέπτης
ρε παιδες τα τραγουδια της κ. μπεζεντακου που μπορω να τα βρω

nelos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
1
τελικα μπορουμε να την γαμησουμε η οχι?

cokecoke

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εθεαθει η πεπυ σημερα στις 13.50 στη πλατεια Βικτωριας βγαινωντας απο τπ μετρο.παντα τροφαντη γεματη καυλα.πρεπει να δουλευει εκει κοντα.ποιο λαγωνικο του σαιτ θα την ξετρυπωσει πρωτος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom