mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
δεν ειναι οπως ηταν πριν 20 χρονια
24 για την ακρίβεια.
Πρέπει να είναι γύρω στα 50 τώρα.
Καλά κρατιέται πάντως.
δεν ειναι οπως ηταν πριν 20 χρονια
Και 3.000 από μένα, 7.000 έχει βγάλει απ' τους δυο μας. 20 ευρώ σήμερα.τηn είχα πάρει πρίν το διάσημο αυτόφωρο έναντι 4.000δρχ
Εσύ εγώ και άλλοι 500.000 ελληνες και μη,Και 3.000 από μένα, 7.000 έχει βγάλει απ' τους δυο μας. 20 ευρώ σήμερα.
Έχουμε γαμήσει την ίδια γκόμενα ρε Νικήτα? Φωκαίας κι εσύ?
ειχε δουλεψει και φωκαιας; εγω στη λιοσιων τη γαμαγια 8 μερες συνεχομενες!!! ειχα παθει με το μεγεθως των θηλων τηςΚαι 3.000 από μένα, 7.000 έχει βγάλει απ' τους δυο μας. 20 ευρώ σήμερα.
Έχουμε γαμήσει την ίδια γκόμενα ρε Νικήτα? Φωκαίας κι εσύ?
Εγώ δεν την πρόλαβα Λιοσίων.στη λιοσιων τη γαμαγια
α ρε φιλε αλλος ενας που θελει να τη καραξεσκισει μαζι με σενα και γωΕγώ δεν την πρόλαβα Λιοσίων.
Μέχρι να το μάθω και να πάω, της την είχαν πέσει οι μπάτσοι και την πήραν μέσα.
τωρα τη γαμαει ο αδερφος του μπουμπουκου, τυπε. μεγαλοπιαστηκε το πεπακι... :S :S :Sμιλατε για αρχες με μεσα δεκαετιας 90 σωστα;κριμα τοτε δε προλαβαινα το θεμα ειναι τωρα τι γινεται
Φωκαίας ήταν '92-'93.μιλατε για αρχες με μεσα δεκαετιας 90 σωστα;κριμα τοτε δε προλαβαινα το θεμα ειναι τωρα τι γινεται
Μάλλον το διαλύσανε, γι' αυτό και κυκλοφορείτωρα τη γαμαει ο αδερφος του μπουμπουκου, τυπε. μεγαλοπιαστηκε το πεπακι... :S :S :S
μεχρι πριν τις γιορτες ηταν μαζι. 22/12 ετρωγαν διπλα μου. ο Λεωτσακος, ενας κοντος, χοντρος με λιγα μαλια και γυαλια δεν ηταν;, ζει αυτος; και το ερωτοδικειο, δεν το εκανε αυτη η πιπα η ρανια, η κανω λαθος;Φωκαίας ήταν '92-'93.
Λιοσίων ήταν πολύ μετά, μπορεί και μετά το 2000.
Έκανε διάλειμμα εν τω μεταξύ, ήταν οι εποχές που έπαιζε στην TV ερωτοδικεία και τέτοια (Λεωτσάκος, τον θυμάται κανείς αυτόν?)
Μάλλον το διαλύσανε, γι' αυτό και κυκλοφορεί
Οχι απλα ζει ο Λεωτσακος αλλά δικηγορει καθημερινα στην Ευελπιδων.μεχρι πριν τις γιορτες ηταν μαζι. 22/12 ετρωγαν διπλα μου. ο Λεωτσακος, ενας κοντος, χοντρος με λιγα μαλια και γυαλια δεν ηταν;, ζει αυτος; και το ερωτοδικειο, δεν το εκανε αυτη η πιπα η ρανια, η κανω λαθος;
α, το σκυλο!!!!! χασοδικης φανταζομαι, ε;Οχι απλα ζει ο Λεωτσακος αλλά δικηγορει καθημερινα στην Ευελπιδων.