Ξαναγυρισε και η πεπη στην ενεργο δραση αλλα δν βλεπετε.Πωσ χαλασε ετσι?
γύρισε;
Ξαναγυρισε και η πεπη στην ενεργο δραση αλλα δν βλεπετε.Πωσ χαλασε ετσι?
Που ??? Ποτε ??? Οδοs και αριθμοs
[/quoΜιλα με ρεβη την εχει αναλαβει αλλιως πειμενε 2 μερες κατεβαινει φιλαρακι απο σαλονικα και την εχει απωθημενο. θα μας πει και τιμοθλα και επιδοσεις
την εχει κλεισει?Που ??? Ποτε ??? Οδοs και αριθμοs
[/quoΜιλα με ρεβη την εχει αναλαβει αλλιως πειμενε 2 μερες κατεβαινει φιλαρακι απο σαλονικα και την εχει απωθημενο. θα μας πει και τιμοθλα και επιδοσεις
γυρισε για να τρομαξει κοσμοΞαναγυρισε και η πεπη στην ενεργο δραση αλλα δν βλεπετε.Πωσ χαλασε ετσι?
ρε μεγαλε μη λες μαλακιες αντε στο καλο πετας μια μαλακια και εξαφανιζεσαιΞαναγυρισε και η πεπη στην ενεργο δραση αλλα δν βλεπετε.Πωσ χαλασε ετσι?
αλλα δεν εδωσε ποτε δικαιωμα...καναμε χαβαλε και μεχρι εκει...δεν ειναι αυτο που βγαζει...τωρα στην προσωπικη της ζωη η στη δουλεια της δεν ξερω τι κανει...
ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ την ειχα γνωρισει κ εγω στις σκιες μποζουκαδικο κ αυτο ! ειναι οπως τα λες !!!με τη πεπη πριν κατι χρονια καναμε αρκετη παρεα...την ειχα γνωρισει σε ενα μπουζουξιδικο στο μπουρναζι που τραγουδουσε τοτε το "τραπεζα" με βασιλειου κ γωγουλινι...προσπαθησαν καποιοι απο την παρεα να την πηδηξουν,μεχρι κ στο σπιτι μου κοιμηθηκε,αλλα δεν εδωσε ποτε δικαιωμα...καναμε χαβαλε και μεχρι εκει...δεν ειναι αυτο που βγαζει...τωρα στην προσωπικη της ζωη η στη δουλεια της δεν ξερω τι κανει...γενικα ειναι καλο παιδι,λιγο στον κοσμος της βεβαια,αλλα υπαρχουν στην show biz πολυ μεγαλυτερα πουτανακια που το παιζουν κυριες...αν κατι της κοστισε στην καριερα της ηταν οτι την χαρακτηριζε αρκετη αφελεια κ ελλειψη διπλωματιας...θυμαμαι που ειχαμε παει σε ενα στρηπτιζαδικο για χαβαλε κ ενω καθομασταν σαν πελατες στο τραπεζι σηκωθηκε στην πιστα για να χορεψει....φυσικα εγινε χαμος...ηταν αυθορμητη κ καθολου δηθεν
ναι και εγω συμφωνο που πριν ενα χρονω ηταν στην θεσσαλονικη στο fever μαζι με την μπαρακ και τον πηγαινε μαρουλι τον πουτσο απο τα τσιμπουκια στης καβαντζες!!!κοριτσι για σπιτι δεν λεω!!!ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ την ειχα γνωρισει κ εγω στις σκιες μποζουκαδικο κ αυτο ! ειναι οπως τα λες !!!
ναι και εγω συμφωνο που πριν ενα χρονω ηταν στην θεσσαλονικη στο fever μαζι με την μπαρακ και τον πηγαινε μαρουλι τον πουτσο απο τα τσιμπουκια στης καβαντζες!!!κοριτσι για σπιτι δεν λεω!!!
καλα εκανε το κοριτσι νομιζωΤι "δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα" ρε Σπερμήτσο?
Αυτή την είχαν πιάσει γιατί δούλευε σε μπουρδέλο στη Λιοσίων (και πριν απ' αυτό δούλευε Φωκαίας, όπου την είχα πάρει κι εγώ πάνω από μια φορές), "τι κάνει στην προσωπική της ζωή" δεν ξέρεις?
Ακομα "βλαστημαω" που δεν την προλαβα........καλα εκανε το κοριτσι νομιζω
εσυ ολο τα ιδια μας λες για την τσεσμελη χεστηκαμε ρε φιλε λες και γαμησες καμια σελεμπριτι κανειςΤι "δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα" ρε Σπερμήτσο?
Αυτή την είχαν πιάσει γιατί δούλευε σε μπουρδέλο στη Λιοσίων (και πριν απ' αυτό δούλευε Φωκαίας, όπου την είχα πάρει κι εγώ πάνω από μια φορές), "τι κάνει στην προσωπική της ζωή" δεν ξέρεις?
εσυ ολο τα ιδια μας λες για την τσεσμελη χεστηκαμε ρε φιλε λες και γαμησες καμια σελεμπριτι κανεις
ρε παιδιά όντως, τόσες μαλακίες είχα ρίξει στην εφηβεία μου με την Πέπυ και όταν βγήκε στο κλαρί δεν την πήρα πρέφα για να την επισκεφτώ.μόνο και μόνο για τις ατελείωτες ώρες χειρογλύκανου που μου χάρισε πρέπει να την επισκεπτώ εάν ακόμα εργάζεται!!!
Ρε εσείς τελικά τι γίνεται με την Πέπυ? Πού εμφανίζεται?Βλέπεις φιλακοβιος?
Ο κόσμος την είχε κάνει λάστιχο με του λόγου της, εμένα μου τον έκανε η ίδια, να μην το παινεύομαι? Και τι σε πειράζει εσένα στην τελική? Εσένα πήδηξα?