Επειδή αν και έχω γράψει κριτική για την πένυ στο ντύο με εύα δεν ανεβάινει την ποστάρω εδώ.
Μετά λοιπόν απο την συνάντηση με την patricia αποφάσισα με αποσυμφορυσμένο το κάτω κεφάλι να κάνω την δοκιμή που ήθελα εδώ και καιρό με τα εν λόγω κορίτσια.Τηλέφωνο λοιπόν και μετά απο γρηγορη και άψογη συννενόηση να μαι στο χοτέλι που χρησιμοποιούν να περιμενω τα κορίτσια.Πολύ καλή πρώτη εντύπωση με την Εύα να χει φανερά το πανω χέρι.Μπάνάκι και αφού ήρθαν στο κρεβάτι μοσχοβωλοντας παντού... πόλεμος.Real παιχνίδι μεταξυ των κοριτσιών στο οποίο χώθηκα αμεσως.Ότι μπορεί να γίνει σε κρεβάτι μεταξύ 2 γυναικών και ενός άντρα έγινε..και μάλιστα ξαναλέω με πολύ όρεξη και απο τις 2.Τώρα συγκεκριμενα για την Peny,αδυνατούλα με καλές αναλογίες και με μεγάλα συν τις ρώγες κάγκελο και την σφιχτή σούφρα.Ότι βλέπετε στις φωτώ αλλα με ίσιο μαλλί . Καλή πιπα με περιποιηση στις μπάλες,φιλότιμη και sexy αλλά σίγουρα όχι σαν την Εύα.Θα ήθελα να κλείσω και μια φορά μόνο με αυτή για να δώ τη έχει να δώσει μόνη της.Εμένα μου φάνηκε πιο υπόγειος χαρακτήρας σε σχέση με την Εύα.Σίγουρα πάντως και οι 2 δεν ειναι τελειες αλλά είναι μεγάλη κάβλα .Δεν έχω να συμπληρώσω κάτι παραπάνω απο τους προηγουμενους απλά να πώ στα κορίτσια να συνεχισουν έτσι.