Λοιπόν! Όταν είσαι call girl, σημαίνει (εξ ορισμού) πως σε καλούν κάπου και πας.
Αν τις μετακινήσεις σου τις χρεώνεις παγίως το αναφέρεις, για να υπολογίζει ο άλλος να κάνει τα κουμάντα του. Παρεπιπτόντως ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ τις χρεώνουν. Τα γνωστά γραφεία σου λένε "σου τη φέρνω από Βάρκιζα μέχρι Δροσιά και Ασπρόπυργο, χωρίς επιβάρυνση!". Αυτά δεν πληρώνουν οδηγό; (Πληρώνουν και αρκετά ακριβά!)
Γνωστή μου αλλοδαπή ανεξάρτητη που χρησιμοποιεί επαγγελματία οδηγό (επειδή δεν οδηγεί η ίδια) μου είχε πει πως τον πληρώνει 30 ευρώ την κάθε της βίζιτα (150 την ώρα χρεώνει και αυτή). Και η φίλη της Πένυς η Εβίτα που επίσης δεν οδηγεί και χρησιμοποιεί οδηγό, έπρεπε να χρεώνει περισσότερα;
Η Πένυ λοιπόν (από ότι κατάλαβα) δεν χρεώνει παγίως τις μετακινήσεις της και επί πλέον ο άνθρωπος δεν της ζήτησε να πάει στο Λουτράκι, στο κέντρο της ζήτησε. Οπότε σαφέστατα η "γυφτιά" είναι της επαγγελματίου και όχι του πελάτη;
Αν δεν έχεις μέσον να κάνεις τη "δουλειά" σου ή κλείνεις το "μαγαζί" (κλείνοντας απλά το κινητό) ή πας με ταξί όπου σε καλούν και το επιβαρύνεσαι, ή έστω βρίσκεις μια δικαιολογία πως είναι μακριά και δεν θα προλάβεις το επόμενο ραντεβού κλπ. Πάντως δώσε μου 30 για την μετακίνηση προς το ΚΕΝΤΡΟ (μήπως πρέπει όλοι να μένουν νότια;), για σούπερ γυφτιά το βρίσκω.
Α! και έχει και το θράσσος και βγαίνει κι από πάνω!
B.t.w Έκτορα, από πότε έγινες αυτόκλητος (υποθέτω) "προστάτης" των κορασίδων;