Επισκέπτης
ενδιαφερον. αν μη τι αλλο δειχνει γουστα και οχι αγγαρεια
......σωστό.Μέχρι πού ανακάλυψε τη βίζιτα
ενδιαφερον. αν μη τι αλλο δειχνει γουστα και οχι αγγαρεια
......σωστό.Μέχρι πού ανακάλυψε τη βίζιτα
μα για τη βιζιτα ομιλω.
ρε φιλε ειναι σιγουρα ενδιαφερον και ειναι και καβλα για μερικους...
εγω ομως που μου αρεσει το σεξ αλλα εχω και ενα στοπ στον εαυτο μου δεν τη συναντησα απο τοτε...
μπορει να χανω τις ομορφες στιγμες που περασαμε μαζι... αλλα σαν ανθρωπος ξενερωσα οταν γνωριστικαμε παραπανω και μου ελεγε πραγματα απο τη σεξουαλικη της ζωη που ηταν πολυ "μπροστα" για μενα...
δε πιανεις το νοημα. αυτο που λεω ειναι οτι γουσταρει το αθλημα χωρις καθαρα οικονομικο κριτηριο.
οσο για τα υπολοιπα που λες, ειναι ολιγον...κουλα. μαλλον ηθελες παρθενα πουτανα
Μάλιστα.Πώς το κατάλαβες αυτό;
Ο λογος που μπκηκα στο site ηταν γιατι εψαχνα μια επαγγελματια για να κανω τριο με το αγορι μου.
Περασαμε τελεια κι εγω και το αγορι μου..
ωχ με επιασε ο αγαπημενος μου στο στομα του....δικο μου λαθος που δε διευκρινισα.εγω ειμαι γυναικα.τριο δυο γυναικες κι ενας αντρας οκ?
Δικιο έχεις!!! δεν πολλαπλασιασα επι 12 μήνες!!!
Ακομα να συνελθω από το σοκ!!! 480.000 το χρονο!!!
οκτω ραντεβου τη μερα ειναι πολυ νορμαλ... πιστεψε με.
η ευα καποτε μου ειχε πει οτι πριν τη γνωρισουμε εδω, μαζευοταν παρεες απο αθηνα και ολη τη βορεια ελλαδα στη θεσσαλονικη που πηδιοταν 15-20 ατομα για 10 ωρες ασταματητα!
την εχουνε γαμησει και 10 αντρες σερι ο ενας μετα τον αλλο σε 1 μερα. Σαν παρεες μετραγαν τα ρεκορ τους!!!
Ολη μερα σε ξενοδοχειο για σεξ και μετα γυριζε αθηνα!
χωρις λεφτα τοτε!!!
μετα ηρθαμε εμεις να τα σκαμε...
και ολα αυτα στην ηλικια των 18-19-20!
για να ξερουμε πως εχει φτασει σε αυτο το επιπεδο...
ωχ με επιασε ο αγαπημενος μου στο στομα του....δικο μου λαθος που δε διευκρινισα.εγω ειμαι γυναικα.τριο δυο γυναικες κι ενας αντρας οκ?
Σωστος giorgosgiorgos23Γυναίκα Βασίλη πρώτη φορά ακούω!
Είσαι με ή χωρίς?
Γιατι δεν πηρες το τραμ...???εισαι απαραδεκτος. μου ζητησες 12 η ωρα το βραδυ να ερθω απο γλυφαδα στο κεντρο της αθηνας και ενω σου ειπα οτι εχει χαλασει το αμαξι μου και δεν εχω τροπο να ερθω
εισαι απαραδεκτος. μου ζητησες 12 η ωρα το βραδυ να ερθω απο γλυφαδα στο κεντρο της αθηνας και ενω σου ειπα οτι εχει χαλασει το αμαξι μου και δεν εχω τροπο να ερθω σου ζητησα ευγενικα αν μπορουσες να καλυψεις τα εξοδα του ταξι αλλιως δε θα ερχομουν. κανονικα δε παιρνω για ταξι και ρωτα ολους εδω μεσα... και εσυ ειπες οχι και το δεχτικα και δεν ηρθα. και εσυ θυμωσες... πολυ κακως οταν καποιος που δεν ικανοποιουμε τις απαιτησεις του να βγαινει και να μας δυσφυμιζει εδω μεσα. ας τελειωσει καποτε αυτο...