καλησπερα και καλη χρονια. ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο σιτε και θα ηθελα να συζητησουμε και να σχολιασουμε κατι μαζι να ρωτησω την αποψη σας γιατι πραγματικα εχω απογοητευτει. γνωριζω οτι το σιτε ειναι για αντρες να σχολιαζουν να κριτικαρουν και να βελτιωνουν τα κοριτσια που προσφερουν ευχαριστηση. παρατηρω ομως το τελυταιο καιρο μια αδικαιολογητη επιθεση και σχολια που τουλαχιστον δεν αρμοζουν και δε βοηθουν στην καλυτερευση παρα μονο στη συκοφαντια και την κοροιδια των κοριτσιων. και δεν αναφερομαι μονο σε μενα και τις φιλες μου αλλα γενικα.εχω πολλους αντρες που συναντω που μου λενε το ιδιο πραγμα.απορουν οταν με βλεπουν και περναμε καλα γτ γραφουν τετοια σχολια και λενε τοσα ψεματα... και ρωταω αυτους που το κανουν ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΟΥΝ?? σκεφτηκαν ποτε τι δυσκολιες περναμε εμεις? τι ψυχολογικη και σωματικη προετοιμασια χρειαζεται για να σας προσφερουμε τις υπηρεσιες μας και να περασετε υπεροχα? απο τη στιγμη που αυτο που ψαχνετε ειναι καλυτερες υπηρεσιες μηπως θα πρεπει να αναλογιστουμε πως νιωθουμε εμεις διαβαζοντας τοσο κακοβουλα σχολια? πως γινετε μετα να θελετε να ερθουμε και να ειμαστε μεσα στο χαμογελο. σιγουρα αυτοι που σχολιαζουν ετσι δεν ειναι ενεργοι παιχτες και αντρες που αναζητουν την καλη παρεα αλλα υποθετω πως κρυβονται πισω απο την ανωνυμια ενος nickname και εξυπηρετουν ειτε δικα τους συμφεροντα προωθωντας δικα τους κοριτσια και ριχνοντας λασπη σε αλλες ειτε το κανουν απο προβλημα χαρακτηρα. το θεμα ειναι πως αυτο δεν εξυπηρετει αυτο που αναζητουν οι υπολοιποι σοβαροι αντρες που διαβαζουν ενημερωνονται και θελουν να περασουν καλα. εμενα προσωπικα το σιτε και οι κριτικες μου εκαναν καλο γτ ειδα καποια λαθη που εκανα στις αρχες και τα βελτιωσα. θα ηθελα την αποψη σας... φιλακια πολλα
Eγραψες για τα πάντα εκτός από αυτό πού μάς καίει, δηλ. το οικονομικό.Είσαι Ελληνίδα, ζείς στην Ελλάδα και ξέρεις σε τι οικονομική κατάσταση βρισκόμαστε.
Μην υπερεκτιμάτε το μουνί σας και κυρίως μην είστε αφελείς να πιστεύετε ότι αιωνίως θα πιάνετε ακριβές τιμές.Οι παληές πουτάνες δούλευαν σκληρά για πολλά χρόνια προκειμένου να πλουτίσουν.Εσείς οι πρωτόβγαλτες θέλετε να γίνετε πλούσιες από την πρώτη στιγμή.
Συνήθως την πατάτε όπως όλοι οι νέοι και άπειροι έμποροι.
Aν βιάζεσαι να μαζέψεις φράγκα και να την κοπανήσεις, να ξέρεις ότι τάπαν κι άλλες.
Μήπως είναι προτιμότερο να βρείς ένα καλό παιδί, να παντρευτείς, να νοικοκυρευτείς και ν' αφήσεις τα σκληρά παιχνίδια γι αυτές πού δεν ενοχοποιούν την πουτανιά;