peny
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2010
- Like
- 2
απ την γκαυλα μου δεν βλεπω μπροστα μου ρε πενυ
καυλααααααααα
απ την γκαυλα μου δεν βλεπω μπροστα μου ρε πενυ
:-* :-* :-* :-*
καυλααααααααα
Φιλαράκι να το κοιτάξεις τώρα που είναι αρχή, μην το αφήσεις γιατί μετά θα θέλει "χειρουργείο" να το βγάλεις.
Περαστικά..
δεν μου λες που ησουν τοσην ωρα???????????????[size=14pt]Περαστικά μου;;;;;;;;;;;; Όχι μην μου το κάνεις αυτό. Μην με καταριέσαι σε παρακαλώ!!![/size]
[size=18pt]Μακάρι οι άρρωστοι του κόσμου όλου να είχαν την αρρώστια μου!!! Θα ήταν ένας κόσμος στον οποίο κανείς δε θα ήθελε να γιατρευτεί!!! Δε θα υπήρχαν φάρμακα, γιατροί, νοσοκομεία, θεραπείες...τίποτε απ' όλα αυτά!!![/size]
[size=24pt]Όλες οι προσευχές θα ξεκινούσαν και θα τελείωναν με την φράση "ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΑΤΡΕΥΤΩ ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!"[/size]
[size=38pt]Πέννυ αρρώστια μου, για σένα μόνο ζω, ποτέ μου ας μην γιατρευτώ!!![/size]
δεν μου λες που ησουν τοσην ωρα???????????????
περιμενω μια απαντηση που ησουν τοσην ωρα??????????[size=18pt]Μερίδιο θα σου δώσω διπλό και τρεις φορές διπλό! Τον κόσμο όλο σου χαρίζω, μόνο άσε μου την Πέννυ!!!
Κάθε φορά που λες θα μου την πάρεις, κατεβαίνω κι από ένα σκαλοπάτι βαθιά στην κόλαση της ερωτικής απόγνωσης...[/size]
σε κανα στουντιο θα ηταν ...
ο αλητης
μηπως με κερατωσες με καμια αλλη[size=18pt] Καλέ μου φίλε Jo μπορώ να πάω βήμα πιο μακριά από δω, αφού εδώ είναι η καρδιά μου;;;;;;; Η ανάσα, το φως, η ψυχή, όοοοοοολο μου το είναι!!!!!!![/size]
Γιατι το λες αυτο ?μηπως με κερατωσες με καμια αλλη
Γιατι το λες αυτο ?
Εδω ο ανρθρπος εχει γραψει βιβλιο για χαρη σου.
σηγουρα????????????????????????[size=16pt]Με το ίδιο[/size] [size=16pt]το αίμα της καρδιάς μου...[/size]