jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Πενυ ασε καραβια και θαλασσα και βαλε καμοια φωτο σου...![]()
![]()
![]()
μαλλον ηταν πολυ αντρες εκει μεσα κο βουλιαξαμε τελειος!!!![]()
![]()
εσενα θα σε εχω τιμωρια!!Πενυ ασε καραβια και θαλασσα και βαλε καμοια φωτο σου...
Καλα οτι θελεις.....εσενα θα σε εχω τιμωρια!!
με αυτο που εκενες πριν![]()
ζηλευεις εσυ που μου αρεσουν τα καραβιαΠενυ ασε καραβια και θαλασσα και βαλε καμοια φωτο σου...
Ρε συ την μπερδεψες..δεν ειναι η κατερινα..Αμοιβαια τα αισθηματα ;)
Καληνυχτα baby![]()
;)σσστττ κρυβε λογια εσυ , η Κατερινα ειναι γυναικα μου .. σημερα εχω παει στις πουτανες ;)
Εσυ εισαι στο πλοιο που βουλιαξε απο το πολυ κουνημα![]()
![]()
![]()
![]()
θες να σε ζωγραφισω ?
"Η ιστορία μου ξεκινά στη θάλασσα. Ένα επικίνδυνο ταξίδι σε μια άγνωστη χώρα. Ένα ναυάγιο. Η θάλασσα βρυχιέται μανιασμένη. Το γενναίο σκάφος γίνεται κομμάτια κι όλες οι ανήμπορες ψυχές μέσα του, πνίγονται.
Όλες εκτός από μια: [size=18pt]μια γυναίκα, που η ψυχή της είναι πιο μεγάλη κι απ' τον ίδιο τον ωκεανό και το πνεύμα της πιο δυνατό κι απ' της θάλασσας την αγκαλιά!!![/size]
Δεν της πάει ο πνιγμός αλλά μια καινούργια αρχή σε μια άγνωστη παραλία. [size=24pt]Το όνομα της είναι Πέννυ και θα είναι η παντοτινή μου ηρωίδα!!!"[/size]
ρε δε πατε καλα![]()
Μωρακι μου!!!!"Η ιστορία μου ξεκινά στη θάλασσα. Ένα επικίνδυνο ταξίδι σε μια άγνωστη χώρα. Ένα ναυάγιο. Η θάλασσα βρυχιέται μανιασμένη. Το γενναίο σκάφος γίνεται κομμάτια κι όλες οι ανήμπορες ψυχές μέσα του, πνίγονται.
Όλες εκτός από μια: [size=18pt]μια γυναίκα, που η ψυχή της είναι πιο μεγάλη κι απ' τον ίδιο τον ωκεανό και το πνεύμα της πιο δυνατό κι απ' της θάλασσας την αγκαλιά!!![/size]
Δεν της πάει ο πνιγμός αλλά μια καινούργια αρχή σε μια άγνωστη παραλία.
[size=24pt]Το όνομα της είναι Πέννυ και θα είναι η παντοτινή μου ηρωίδα!!!"[/size]
μα τι λεει!!!!!"Η ιστορία μου ξεκινά στη θάλασσα. Ένα επικίνδυνο ταξίδι σε μια άγνωστη χώρα. Ένα ναυάγιο. Η θάλασσα βρυχιέται μανιασμένη. Το γενναίο σκάφος γίνεται κομμάτια κι όλες οι ανήμπορες ψυχές μέσα του, πνίγονται.
Δεν της πάει ο πνιγμός αλλά μια καινούργια αρχή σε μια άγνωστη παραλία.
[size=24pt]Το όνομα της είναι Πέννυ και θα είναι η παντοτινή μου ηρωίδα!!!"[/size]