jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Πενυ ασε καραβια και θαλασσα και βαλε καμοια φωτο σου...
μαλλον ηταν πολυ αντρες εκει μεσα κο βουλιαξαμε τελειος!!!
εσενα θα σε εχω τιμωρια!!Πενυ ασε καραβια και θαλασσα και βαλε καμοια φωτο σου...
Καλα οτι θελεις.....εσενα θα σε εχω τιμωρια!!
με αυτο που εκενες πριν
ζηλευεις εσυ που μου αρεσουν τα καραβιαΠενυ ασε καραβια και θαλασσα και βαλε καμοια φωτο σου...
Ρε συ την μπερδεψες..δεν ειναι η κατερινα..Αμοιβαια τα αισθηματα ;)
Καληνυχτα baby
;)σσστττ κρυβε λογια εσυ , η Κατερινα ειναι γυναικα μου .. σημερα εχω παει στις πουτανες ;)
Εσυ εισαι στο πλοιο που βουλιαξε απο το πολυ κουνημα
θες να σε ζωγραφισω ?
"Η ιστορία μου ξεκινά στη θάλασσα. Ένα επικίνδυνο ταξίδι σε μια άγνωστη χώρα. Ένα ναυάγιο. Η θάλασσα βρυχιέται μανιασμένη. Το γενναίο σκάφος γίνεται κομμάτια κι όλες οι ανήμπορες ψυχές μέσα του, πνίγονται.
Όλες εκτός από μια: [size=18pt]μια γυναίκα, που η ψυχή της είναι πιο μεγάλη κι απ' τον ίδιο τον ωκεανό και το πνεύμα της πιο δυνατό κι απ' της θάλασσας την αγκαλιά!!![/size]
Δεν της πάει ο πνιγμός αλλά μια καινούργια αρχή σε μια άγνωστη παραλία. [size=24pt]Το όνομα της είναι Πέννυ και θα είναι η παντοτινή μου ηρωίδα!!!"[/size]
ρε δε πατε καλα
Μωρακι μου!!!!"Η ιστορία μου ξεκινά στη θάλασσα. Ένα επικίνδυνο ταξίδι σε μια άγνωστη χώρα. Ένα ναυάγιο. Η θάλασσα βρυχιέται μανιασμένη. Το γενναίο σκάφος γίνεται κομμάτια κι όλες οι ανήμπορες ψυχές μέσα του, πνίγονται.
Όλες εκτός από μια: [size=18pt]μια γυναίκα, που η ψυχή της είναι πιο μεγάλη κι απ' τον ίδιο τον ωκεανό και το πνεύμα της πιο δυνατό κι απ' της θάλασσας την αγκαλιά!!![/size]
Δεν της πάει ο πνιγμός αλλά μια καινούργια αρχή σε μια άγνωστη παραλία.
[size=24pt]Το όνομα της είναι Πέννυ και θα είναι η παντοτινή μου ηρωίδα!!!"[/size]
τι επαθες καλεημαρτον
μα τι λεει!!!!!"Η ιστορία μου ξεκινά στη θάλασσα. Ένα επικίνδυνο ταξίδι σε μια άγνωστη χώρα. Ένα ναυάγιο. Η θάλασσα βρυχιέται μανιασμένη. Το γενναίο σκάφος γίνεται κομμάτια κι όλες οι ανήμπορες ψυχές μέσα του, πνίγονται.
Δεν της πάει ο πνιγμός αλλά μια καινούργια αρχή σε μια άγνωστη παραλία.
[size=24pt]Το όνομα της είναι Πέννυ και θα είναι η παντοτινή μου ηρωίδα!!!"[/size]