Νέα

Πένυ - Βριλησσού 36

• Μέλος που άνοιξε το νήμα peny
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 213K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
peny

peny

Ιερόδουλη
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Like
2
μια γλυκια και ομορφη καληνυχτα σε ολους!!!
σας ευχαριστω ολους για την ομορφη παρεα
που μου κανατε σημερα!!!ειστε ολοι υπεροχοι!!!
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αμοιβαια τα αισθηματα  ;)

Καληνυχτα baby  :smitten:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
σσστττ κρυβε λογια  εσυ , η Κατερινα ειναι γυναικα μου .. σημερα εχω παει στις πουτανες  ;)

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ εισαι στο πλοιο που βουλιαξε απο το πολυ κουνημα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θες να σε ζωγραφισω ?

"Η ιστορία μου ξεκινά στη θάλασσα. Ένα επικίνδυνο ταξίδι σε μια άγνωστη χώρα. Ένα ναυάγιο. Η θάλασσα βρυχιέται μανιασμένη. Το γενναίο σκάφος γίνεται κομμάτια κι όλες οι ανήμπορες ψυχές μέσα του, πνίγονται.
 Όλες εκτός από μια: [size=18pt]μια γυναίκα, που η ψυχή της είναι πιο μεγάλη κι απ' τον ίδιο τον ωκεανό και το πνεύμα της πιο δυνατό κι απ' της θάλασσας την αγκαλιά!!![/size]
 Δεν της πάει ο πνιγμός αλλά μια καινούργια αρχή σε μια άγνωστη παραλία.
[size=24pt]Το όνομα της είναι Πέννυ και θα είναι η παντοτινή μου ηρωίδα!!!"[/size]

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
"Η ιστορία μου ξεκινά στη θάλασσα. Ένα επικίνδυνο ταξίδι σε μια άγνωστη χώρα. Ένα ναυάγιο. Η θάλασσα βρυχιέται μανιασμένη. Το γενναίο σκάφος γίνεται κομμάτια κι όλες οι ανήμπορες ψυχές μέσα του, πνίγονται.
  Όλες εκτός από μια: [size=18pt]μια γυναίκα, που η ψυχή της είναι πιο μεγάλη κι απ' τον ίδιο τον ωκεανό και το πνεύμα της πιο δυνατό κι απ' της θάλασσας την αγκαλιά!!![/size]
  Δεν της πάει ο πνιγμός αλλά μια καινούργια αρχή σε μια άγνωστη παραλία. [size=24pt]Το όνομα της είναι Πέννυ και θα είναι η παντοτινή μου ηρωίδα!!!"[/size]

ασχημο πραγμα η πουτανοκαψουρα

προσεξε το οσο ειναι νωρις

OP
OP
peny

peny

Ιερόδουλη
Εγγρ.
22 Μαρ 2010
Like
2
[size=24pt]Το όνομα της είναι Πέννυ και θα είναι η παντοτινή μου ηρωίδα!!!"[/size]
Μωρακι μου!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.859
Πόντοι
3.715
καλλιτεχνικές αναζητήσεις κι απόψε

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
μα τι λεει!!!!!

εισαι πολυ μπροστα....

ή πολυ κοκκαλο ....

σε καθε περιπτωση μπραβο σου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom