peny
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2010
- Like
- 2
χαχαχαχαχα δεν γινετε!!!!!Για να μάθουν τα παιδιά ρωτάω. Εμένα μου είναι αδιάφορο!!!
χαχαχαχαχα δεν γινετε!!!!!Για να μάθουν τα παιδιά ρωτάω. Εμένα μου είναι αδιάφορο!!!
χαχαχαχαχα δεν γινετε!!!!!
Πες σε εμενα στο αυτι !!!χαχαχαχαχα δεν γινετε!!!!!
αν μου εβαζες και καποια αλλη κοπελα διπλα τοτε θα φταναμε πολυ πιο γριγορα απ'οτι νομιζειςΕπρεπε να βαλω εσενα να τραβας το καρο θα φταναμε πολυ ποιο γρηγορα
Uploaded with ImageShack.us
Με τα ντουετα τι εγινε ?
χαχαχαχα!!!!μωρακι μου!!!!!!!!!!!Πες σε εμενα στο αυτι !!!
αααααα εννοειτε!!!!8α σου πω αλλα να εισαι προετοιμασμενος για πολλα!!!
Θα μου πεις η θα φερω την φιλη μου μαζι για κολπα !!!χαχαχαχα!!!!μωρακι μου!!!!!!!!!!!
Εχεις διαβασμα εσυ !!!Πές μου και αντέχω πολλά Bar
γουσταρω σε παρακαλαω και δεν εχεις κανει κατι για αυτο!!!!αντε φερτην να την ανεβασουμε και αυτην πανω στη μπαρα!!!Θα μου πεις η θα φερω την φιλη μου μαζι για κολπα !!!
www.imagebam.com/image/b93fbd116555066] [/URL]
που το κουναγες το κορμακι σου μωρο μου και δεν το ξεραμε?????????θα ερχομασταν ακομα ποιο καυλωμενοι στο βουνο.....γουσταρω σε παρακαλαω και δεν εχεις κανει κατι για αυτο!!!!αντε φερτην να την ανεβασουμε και αυτην πανω στη μπαρα!!!
εγω πανω χωρευα ρε μωρακι μου ηθελα να κανω εντυπωση!!!!Ρε πενυ ? κατω απ την μπαρα χορευες χθες ? εγω πανω νομιζα
εγω πανω χωρευα ρε μωρακι μου ηθελα να κανω εντυπωση!!!!
τωρα εαν με επιασε ο φακος και κατω δεν φταιω εγω
το μουνακι μου φταιει>>>> <<<<
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Πως ηταν κατω απο το τρεπεζι ???????????εγω πανω χωρευα ρε μωρακι μου ηθελα να κανω εντυπωση!!!!
τωρα εαν με επιασε ο φακος και κατω δεν φταιω εγω
το μουνακι μου φταιει>>>> <<<<
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
εχω δουλεια τωρα γλυφω!!!!Καλησπερα στρουμφιτα
Τι κανεις ? εγω τον ρουφαω .. θες να μου τον τελειωσεις ? ελα ρουφα και συ ...
αντε γιατι τον βαρεθηκα , δεν τον πετυχα τον καφε σημερα :-
Και ποιος δεν θα θελε ................. τι ρωτας τωρα ??????????εχω δουλεια τωρα γλυφω!!!!
θες κ εσυ?????
γλυφιτζουρι με γευση μπανανας!!!
ακριβως μωρο μου αλλα πηρε σειρα η φιλη μου!!!Τόση ώρα πάνω στη μπάρα κουράστηκε και κατέβηκε να πιει μια γουλιά για να συνεχίσει!
Α ρε Πενάρα, συνέχισει να μας κα...νεις όπως μόνο εσύ ξέρεις!
Τις καλησπέρες μου!