peny
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2010
- Like
- 2
τα ποτα κερασμενα!!!αν κερνατε επισκεψη ερχομαι.
μας επιασε η κριση
και η καυλα μας μαζι...
τα ποτα κερασμενα!!!αν κερνατε επισκεψη ερχομαι.
μας επιασε η κριση
Α το παλιοκοριτσο !!!!μηπως κανεις λαθος??? η πενη πιανει τον κωλο της αλλης..........
οχι εγω καυλιαρηηηη μου!!Α το παλιοκοριτσο !!!!
Κανει και τετοια εεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!
α συγνωμη εγω εκανα λαθος.... απο την πολυ μαλακια εχασα το φως μου....οχι εγω καυλιαρηηηη μου!!
αφου αυτη μου τον πιανειιιι
α συγνωμη εγω εκανα λαθος.... απο την πολυ μαλακια εχασα το φως μου....
πενη επειδη ειμαι φοβερος και πλεον ειμαι και τυφλος λογω της πολυ μαλακιας οταν ερθω θα μου κανεις δωρο ενα πεοθυλασμο?????
εισαι φοβερος ααχαχ
μωρε ελα εσυ κ οτι θες θα σου κανω!!!πενη επειδη ειμαι φοβερος και πλεον ειμαι και τυφλος λογω της πολυ μαλακιας οταν ερθω θα μου κανεις δωρο ενα πεοθυλασμο?????
ωραια .... πολυ ωραια.... στειλε με πμ τα συνθηματικα γιατι μου φαινεται θα ερθουν πολλοι xpapadμωρε ελα εσυ κ οτι θες θα σου κανω!!!
Εισαι μεγαλοψυχη ρε πενυ!μωρε ελα εσυ κ οτι θες θα σου κανω!!!
Εγω να ερθω η θα φαω πορτα ?μωρε ελα εσυ κ οτι θες θα σου κανω!!!
Λιωνω !!!!!!!!!!!!ωραια .... πολυ ωραια.... στειλε με πμ τα συνθηματικα γιατι μου φαινεται θα ερθουν πολλοι xpapad
οκ!!!!ωραια .... πολυ ωραια.... στειλε με πμ τα συνθηματικα γιατι μου φαινεται θα ερθουν πολλοι xpapad
ελα μαζι με το μωρο σου να γινει χαμος!!! :oΕγω να ερθω η θα φαω πορτα ?
peny το πμ σου ειναι το νουμερο 880 πμ και 11 μαλακιες που τραβηξα εχτες και σημερα για σενα.... ολο μαζι 11 880 τυχαιο???????? δεν νομιζω????οκ!!!!
ολα τα λεφτα εισαιpeny το πμ σου ειναι το νουμερο 880 πμ και 11 μαλακιες που τραβηξα εχτες και σημερα για σενα.... ολο μαζι 11 880 τυχαιο???????? δεν νομιζω????
Σαν το αβαταρ σου φιλε μου!τυχαιο???????? δεν νομιζω????
Αρα χωρις το μωρο τα πηραμε τα αρχιδια μας !!!ελα μαζι με το μωρο σου να γινει χαμος!!! :o
θεα η δικια σου τι να πω κι εγω!!