House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Μη τους λες τέτοια γιατί τους βλέπω να κλαίνε
ενταξει επειδη εκανα πολυ τζετ σκι κ επαθα ενα μικρο ατυχηματακι τι παει να πει μωρο αλλα δεν φταις εσυ εγω που σου τα λεωσε αντιθεση με σενα που σε ξεσκισαν...
τι τα ηθελες μωρη ολα αυτα;
σημερα ειμαι στο 80 και αυτη την εβδομαδα που ερχετε θα δουλευω κ μετα παω διακοπες για κα μηνα περιπου!
ενα μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ρε πενουλα θα μασ φαει η αγαμιαααααααααααααααααααααααααααααααααααασημερα ειμαι στο 80 και αυτη την εβδομαδα που ερχετε θα δουλευω κ μετα παω διακοπες για κα μηνα περιπου!
Αλλη φορα να προσεχεις!!! ;)ενταξει επειδη εκανα πολυ τζετ σκι κ επαθα ενα μικρο ατυχηματακι τι παει να πει μωρο αλλα δεν φταις εσυ εγω που σου τα λεω
εγω δεν ειπα τ ι π ο τ α!ενταξει επειδη εκανα πολυ τζετ σκι κ επαθα ενα μικρο ατυχηματακι τι παει να πει μωρο αλλα δεν φταις εσυ εγω που σου τα λεω
καλο σου βραδυ πενουλα!παω σπιτι τωρα να παρω τα πραγματα μου να παω δουλεια!!
φιλακια πολλα μωρακια μου
ααααααχχχχχχ ααααααχχχ
Και συνεχιζει..............εγω δεν ειπα τ ι π ο τ α!
μαζι τα μετραγαμε τα πλευρα σου προχτες που ηρθα!
παιζει να εγινε και ρεκορ σημερα!Και συνεχιζει..............
Τοσοι θα'ναι και στο μαγαζι σε μιση ωρα!!!παιζει να εγινε και ρεκορ σημερα!
32 μελη διαβαζουν!
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχ ρε μωρο, τι ζημιες κανεις!
ακριβως! αν δεν ειναι ηδη εκει δηλαδη!Τοσοι θα'ναι και στο μαγαζι σε μιση ωρα!!!
ενταξει επειδη εκανα πολυ τζετ σκι κ επαθα ενα μικρο ατυχηματακι τι παει να πει μωρο αλλα δεν φταις εσυ εγω που σου τα λεω
σημερα ειμαι στο 80 και αυτη την εβδομαδα που ερχετε θα δουλευω κ μετα παω διακοπες για κα μηνα περιπου!
...τελικα η καυλα μας φευγει με αδεια????