spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Βλεπεις που τα θελει ο κωλος σου?πηγα μωρακι πηγα αλλα μου το εκαψε ο ηλιος το κωλο μου!!!
Χαιρετω τον ξανθο πειρασμο!!! :-*
Βλεπεις που τα θελει ο κωλος σου?πηγα μωρακι πηγα αλλα μου το εκαψε ο ηλιος το κωλο μου!!!
εεεεεεεμμμμμμμμμμ δεν το προσεξα πολυ φαινεται....αλλα δεν προσφερθηκε κ κανενας να μου βαλει λαδι κ αναγκαστηκα να το απλωσω μονη μου κ δεν το εβαλα καλα φαινεται...Πρέπει να προστατεύεις το κωλαράκι σου.................. από τον ήλιο!!!
Όχι από άλλα
αχχχχχχχχχχχχχ εσενα επρεπε να φωναξω να μου βαλεις λαδι αλλα δεν σε ειδα κ πουθενα!!!Βλεπεις που τα θελει ο κωλος σου?
Χαιρετω τον ξανθο πειρασμο!!! :-*
οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιΚαλά σε παραλία αόμματων πήγε...;
Κριμα γιατι εχω ενα λαδι εγω ειδικα για αυτες τις περιπτωσεις!!!αχχχχχχχχχχχχχ εσενα επρεπε να φωναξω να μου βαλεις λαδι αλλα δεν σε ειδα κ πουθενα!!!
πηγα μωρακι πηγα αλλα μου το εκαψε ο ηλιος το κωλο μου!!!
Οχι αλλα ειμαι σιγουρος οτι πολλοι φυγανε απο την παραλια αοματοι!!! :oοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
πηγα μωρακι πηγα αλλα μου το εκαψε ο ηλιος το κωλο μου!!!
σημερα βραδυ φιλε στο βρηλισσου 36 8 το βραδυ με 6 το πρωιθα κανω ένα ταξιδάκι έκτακτο προς Αθήνα... απο σημερα το βράδυ εώς και δευτέρα πρωί ,αν κάποιος ξέρει αν δουλέβει η πένυ, και που.. θα μέ ...εξυπηρετίσει πολύ !!!!!
(κακό πράγμα οι αδυναμίες...!!!)
σημερα βραδυ φιλε στο βρηλισσου 37 8 το βραδυ με 6 το πρωι
οκ το διορθωσα να σαι καλα αλλα οταν μιλαω για πενυ δεν βλεπω απο την καυλα μου φαντασου οτι και τωρα τρεμουν τα δαχτυλα μουΒριλησσού 36 φίλε μου...μην πάει στο 37 και ψάχνει ο άνθρωπος...
οκ το διορθωσα να σαι καλα αλλα οταν μιλαω για πενυ δεν βλεπω απο την καυλα μου φαντασου οτι και τωρα τρεμουν τα δαχτυλα μου