peny
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2010
- Like
- 2
δουλευω σημερα στο αμαρτωλο βουνο!!(ξερεις εσυ)απο 8 μεχρι πρωιΣου εχω πληρη εμπιστοσυνη γι αυτο θα το επισκευτω. Ωρες που δουλευει ξερουμε?
δουλευω σημερα στο αμαρτωλο βουνο!!(ξερεις εσυ)απο 8 μεχρι πρωιΣου εχω πληρη εμπιστοσυνη γι αυτο θα το επισκευτω. Ωρες που δουλευει ξερουμε?
Περιμενε τον. Ερχεται. Αυτο λεει καρδουλα μου. Τι δεν καταλαβες?τιιιιιιιιιιιιι δεν το καταλαβα????
εεεεεεεεεε δεν το καταλαβα το ντεκαπαζ μου εχει κανει πολυ κακο φαινεται!Περιμενε τον. Ερχεται. Αυτο λεει καρδουλα μου. Τι δεν καταλαβες?
Τωρα υπερ μου ειναι αυτο η κατα μου???εεεεεεεεεε δεν το καταλαβα το ντεκαπαζ μου εχει κανει πολυ κακο φαινεται!
υπερ πιστευω!!!Τωρα υπερ μου ειναι αυτο η κατα μου???
Τι λες και εσυ μπεμπα???
Nai εεεεεεεεε !!!αμα εκανα ακομα πρωκτικο δεν θα το εβαζα!τωρα ομως το βαζω ανετα!
Τοτε περιμενε 2 σημερα. Εμενα και τον CHEYENNE. Αλλα τον εχω ηδη προειδοποιησει αλλου. Θα φαει καλα αν δεν.........υπερ πιστευω!!!
που εισαι εσυ βρεεεεεεεεεε????Nai εεεεεεεεε !!!
Βλεπω αδυναμιες εδω οποτε εγω την κανω γιατι περισευω. Φιλακια.παλι κανενα 3μερο με καμια ησουν βρε καβλιαρη!
οχι μωρακι μουΒλεπω αδυναμιες εδω οποτε εγω την κανω γιατι περισευω. Φιλακια.
κοκιννιζω τωρα κ εγω οπως τν ινδιανο......Δεν εχεις αναγκη εσυ μωρο μου για φτιαξημο !!!
Επεσες μεσα στην κατσαρολα της καβλας μικρη !!! :-* :-* :-* :-*
κοκιννιζω τωρα κ εγω οπως τν ινδιανο......
Φιλαρακι μονος θα πας σημερα. Εγω δεν ερχομαι. Το μετανιωσα.σΣΠαω για καφε και μετα οτι ηθελε προκυψει...
ααααααααααααααααααααααα εισαι πολυ κακος κ το κανεις επιτιδες τωρα!!!Φιλαρακι μονος θα πας σημερα. Εγω δεν ερχομαι. Το μετανιωσα.