Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πήρε άδεια πριν μερικές μέρες λόγω ενός προβλήματος υγείας.
Επέστρεψε,επέστρεψε!!!Χθεσινή επίσκεψη στο στούντιο,μαζί με φίλο το βραδάκι στις 01.00.Πρώτη φορά πήγα και ξετρελλάθηκα!!!Η Πένυ είναι πραγματικά υπέροχη σε όλα της!!!Φυσικά είχαμε... ... ... !!!!!ξερουμε αν η Πενυ εχει γυρισει?
Μπορεις να γραψεις εδω ο,τι θες δεν υπαρχει αλλο thread για την πενυ η' κατι παρομοιο!Επέστρεψε,επέστρεψε!!!Χθεσινή επίσκεψη στο στούντιο,μαζί με φίλο το βραδάκι στις 01.00.Πρώτη φορά πήγα και ξετρελλάθηκα!!!Η Πένυ είναι πραγματικά υπέροχη σε όλα της!!!Φυσικά είχαμε... ... ... !!!!!
Δεν γνώριζα τίποτε για το πρόβλημα υγείας της,αλλά ελπίζω να μην ήταν κάτι σοβαρό.Πάντως την είδα μια χαρά,και θα προσπαθήσω να ξαναπάω,αν και τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν ξανά επίσκεψη σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Θέλω να γράψω κριτική,αλλά επειδή θα είναι η πρώτη μου δεν γνωρίζω πώς.Αυτά τα λίγα,να είμαστε όλοι καλά και καλές γιορτές να 'χουμε!!!
χρονια πολλα πενυ να σαι παντα καλα :-* :-* :-* :-*Μωρακια μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ ΚΑΛΑ ΧΡΗΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!
Μωρακια μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ ΚΑΛΑ ΧΡΗΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!
Η πενυ ειναι απο τις λιγες κοπελες που αξιζει, και το 50αρικο δεν το κλαις καθολουΧρονια πολλα Πενουλα.Να χαριζεις παντα ευτυχια. Πολυ θα ηθελα να σε γνωρισω.
Δεν πιστευω να το εχετε στα 50 ευρω;
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΝΥ!!!Μωρακια μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ ΚΑΛΑ ΧΡΗΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!
Θα επιστρέψει εν ευθέτω χρόνω. ;)
καυλιαρα τη κανεις? δουλευεις μωρο?Καυλησπερα μωρακιααα