CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Απο πλευρας μου θα κανω οτι μπορω να σε συγκρατησω.....πεισε με οτι δε θα κανω παρτουζα αυριο θα πεσουν τα τσιμεντα
Απο πλευρας μου θα κανω οτι μπορω να σε συγκρατησω.....πεισε με οτι δε θα κανω παρτουζα αυριο θα πεσουν τα τσιμεντα
να κινησω λιγο την αγορα πολυ καιρο εχω αραξει ολο με μια παω χαλασαΑπο πλευρας μου θα κανω οτι μπορω να σε συγκρατησω.....
Εισαι για DUO Πεννυ-Τζοβαννα δηλαδη αυριο ???να κινησω λιγο την αγορα πολυ καιρο εχω αραξει ολο με μια παω χαλασα
τι να κανω καυλωσαΕισαι για DUO Πεννυ-Τζοβαννα δηλαδη αυριο ???
πω πω μεγαλεια.........
ΥΓ1: Την Πενυ την ειχαμε αναφερει στην λιστα που λεγαμε στο κρασαδικο ? ? ?
ΥΓ2 : Ηταν που θα κοιμοσουνα νωρις και φυγαμε....
Παρε το 11880 να σου πουν...που δουλευει η πεννυ κ ποτε??εχει καποιο στανταρ προγραμμα?
καλά, πες μας τώρα ότι δεν ξέρεις...Παρε το 11880 να σου πουν...
Εχει σταματησει απο το Φθινοπωρο.Paidia kserete pou douleuei i peny (Douleue palia sto studio 80) ?????
Gia autin edw lew an den exete katalavei
8a me voi8ousate para polu
δεν ισχει κατι τετιο η κοπελα ειναι μια χαρα και ξεκουραζετε...ειναι μεσ την καυλα και οταν θα εχει παλυ τρελες καυλες θα κατεβει για δουλια.ποτε ομος μωνο αυτι γνωριζει....Την τελευταία φορά που την επισκέφτηκα, νομίζω, το Σεπτέμβρη(γιατί το φθινόπωρο όπως λέει κι ο Cheyenne σταμάτησε και δεν την ξαναπέτυχα από τότε και δυστυχώς δεν ήξερα τίποτε για το 2μερο που αναφέρει πάλι ο Cheyenne παρακάτω), μου είχε πει μετά το ανελέητο sex μαζί της , ότι την 'ενοχλούσανε' νταβάδες άλλων studio της περιοχής καθώς και άλλες κοπέλες...διότι τους έπαιρνε μεγάλο ποσοστό της δουλειάς. Μετά πρόσθεσε με το ατελείωτο νάζι της ότι απλά γούσταρε να καυλώνει και να ευχαριστεί τους άντρες με το να γαμιέται μαζί τους! Απίστευτη!
Ποιος ξέρει τι έγινε τελικά...ο ανταγωνισμός βλέπεις δεν είναι πάντα υγιής! Ελπίζω να επιστρέψει δριμύτερη και όπως πάντα καυλωμένη! ;)
δεν ισχει κατι τετιο η κοπελα ειναι μια χαρα και ξεκουραζετε...ειναι μεσ την καυλα και οταν θα εχει παλυ τρελες καυλες θα κατεβει για δουλια.ποτε ομος μωνο αυτι γνωριζει....