Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ελα κρητικαρε μουεισαι ηδη...απο ολους τους μπαζογαμιαδες
μην εισαι αιμοδιψης με τις κορασιδες...
ελα κρητικαρε μουεισαι ηδη...απο ολους τους μπαζογαμιαδες
χυμενη θα γινεις αλλα τεσπα.....αφηστε τα αυτα...εχουμε σοβαροτερα θεματα με τον παιχτουρα διπλα....
θα γινω και τιμημενη μετα?
ελα κρητικαρε μου
μην εισαι αιμοδιψης με τις κορασιδες...
χυμενη θα γινεις αλλα τεσπα.....αφηστε τα αυτα...εχουμε σοβαροτερα θεματα με τον παιχτουρα διπλα....
ασπρε καντο για παρτη μου,μην την βριζεις....
εισαι ηδη...απο ολους τους μπαζογαμιαδες
ασπρε καντο για παρτη μου,μην την βριζεις....
εισαι φιλος ;) .....και γω για παρτη σου οτι θες.....με μερικες σαβουρες ουτε αιμοδιψης δεν μπορεις να εισαι...Σου γυρνανε τα αντερα οταν τις βλεπεις
οκ ρε συνποδολαγνε για χαρη σου!
καλα κουραγιο για το ψυχικο σου
εισαι φιλος ;) .....και γω για παρτη σου οτι θες.....
υγ στα πλαισια του μετρου να της τα χωνεις εννοειται....
και συ θα σεβεσαι τον λευκο και δεν θα αντιμιλας.....θελω και τιτλο οχι μονο στα λογια
μπροοοοοοοοοοο
εισαι φιλος ;) .....και γω για παρτη σου οτι θες.....
υγ στα πλαισια του μετρου να της τα χωνεις εννοειται....
Mεχρι στιγμης ευτηχως δεν εχω θρηνησει κανεναν απο τους δικους μου πλην τις 2 μου γιαγιαδες μου και του
παππου μου που εφυγαν πριν 7 και 9 χρονια!!!
Τωρα ομως αν χασω καποιον απο τους δικους μου,δεν νομιζω να μου χαλασει την διαθεση για σεξ,βεβαια για 2-3 μηνες
θα κλαιω και δεν θα εχω ορεξη για τιποτα, αλλα μετα η ζωη συνεχιζεται,ετσι ειναι ο κυκλος,η γη γυριζει και η τα νιατα καποτε φευγουν.
Ετσι θα δω τι μου εχουν φυλαξει, τη κληρονομια,τη χρηματα,και θα κανω τα ταξιδια και τα γαμησια της ζωης μου!
Mα καλο παιδι ειμαι και εγω!!!κανε παιδια να δεις καλο......
Πρέπει να είσαι πολύ άρρωστος ρε φίλε, να κάθεσαι να σκέφτεσαι το σεξ τέτοιες ώρες.Το ΄χω απορία πλέον. Πως αντιμετωπίζετε την απώλεια κάποιου πολύ κοντινού σας προσώπου όσον αφορά στο σεξ; Πέφτουν οι ορμές σας και δεν έχετε όρεξη για τίποτα ή το ρίχνετε στο σεξ για παρηγοριά; Οι μπουρδελιάρηδες συνεχίζετε τις τσάρκες απτόητοι; Όταν λέω κοντινό πρόσωπο εννοώ οικογενειακό κυρίως (γονείς, αδέρφια, παιδιά- ο υπέρτατος πόνος,μακρυά από μας-), άντε και κανά κολλητό φίλο. Παππούδες/γιαγιάδες και θείες/θείοι νομίζω δεν είναι το ίδιο.Τσπα,δεν έχω καμιά διάθεση να σας ψυχοπλακώσω, στο κάτω-κάτω ο θάνατος είναι το μόνο σίγουρο σε αυτή την ζωή...
Πρέπει να είσαι πολύ άρρωστος ρε φίλε, να κάθεσαι να σκέφτεσαι το σεξ τέτοιες ώρες.