Νέα

Πένθος και σεξ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dark_eyes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πέθανε ακριβώς πριν ένα χρόνο ο παππούς μου που λάτρευα....
Έκανα σεξ μετά 4 μέρες .... αλλά για να το ξεπεράσω έκανα πολλούς παραπάνω μήνες
και ακόμα τον βλέπω και θα τον βλέπω στα όνειρα μου...
Δεν σημαίνει το ότι κάνεις σεξ ότι πονάς λιγότερο η ότι το ξεπέρασες αμέσως και το έλυσες...
Είναι πολλά άλλα που σε βασανίζουν στην απώλεια και έχεις να πονάς
και πολλά προβλήματα να σκέφτεσαι
παρά το πότε θα κανείς σεξ ειδικά αν έχεις σταθερή σχέση...

Ειναι μεγαλο το διαστημα για να σε βασανιζει τοσο........Και μαλιστα για καποιον που φευγει πληρηs ημερων.....Πιο πολυ θα σε χτυπουσε αν ηταν νεοs που δεν ειχε προλαβει να χαρει τιποτα απ τη ζωη του  η και ακομα αν η συγγενεια ηταν ακομη πιο στενη.....Καπου μεσα μαs το εχουμε αποδεχτει το μοιραιο για τον ηδη ηλικιωμενο  παρα για τον νεο

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Ειναι μεγαλο το διαστημα για να σε βασανιζει τοσο........Και μαλιστα για καποιον που φευγει πληρηs ημερων.....Πιο πολυ θα σε χτυπουσε αν ηταν νεοs που δεν ειχε προλαβει να χαρει τιποτα απ τη ζωη του  η και ακομα αν η συγγενεια ηταν ακομη πιο στενη.....Καπου μεσα μαs το εχουμε αποδεχτει το μοιραιο για τον ηδη ηλικιωμενο  παρα για τον νεο
Έφυγε από καρκίνο πάρα πολύ γρήγορα και βασανιστικά
(και πίστεψε είναι ότι πιο ψυχοφθόρο και για τον άρρωστο αλλά και για τους συγγενείς)..
και όχι τόσο "πλήρους" ήμερων...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Έφυγε από καρκίνο πάρα πολύ γρήγορα και βασανιστικά
(και πίστεψε είναι ότι πιο ψυχοφθόρο και για τον άρρωστο αλλά και για τους συγγενείς)..
και όχι τόσο "πλήρους" ήμερων...

Eαν εφυγε γρηγορα.....τοτε ξεκουραστηκε
Και οταν βλεπειs καποιον να βασανιζεται τοσο.....καμμια φορα μεσα σου παντα...ετχεσαι να λυτρωθει...ειδικα απ την αρρωστεια αυτη...Μου ελαχε ο κληροs να κλεισω εγω τα ματια του πατερα μου που πεθανε διπλα μου....εμπειρια ζωηs

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Το εχω βιωσει με τον θανατο και των 2 μου γονιων.
Εξαρταται την περιπτωση πιστευω:

Οταν "εφυγε" η μητερα μου σε νεαρη σχετικα ηληκια,μετα απο 2 μηνες "παλης", με τον καρκινο, ειχα στεναχωρεθει πολυ.Σεχ εκανα μετα απο 20 ημερες περιπου.
Περισσοτερο διαστημα αποχης ειχα οταν εμαθα οτι ηταν αρωστη παρα απο τοτε που πεθανε.

Οταν πεθανε ο πατερας σου σε βαθια γεραματα και μετα απο ταλαιπωρια 3 χρονων κατακειτος μετα απο 4-5 μερες το εκανα.

Ειναι καθαρα θεμα συνθηκων που γινεται, πιστευω.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Mεχρι στιγμης ευτηχως δεν εχω θρηνησει κανεναν απο τους δικους μου πλην τις 2 μου γιαγιαδες μου και του
παππου μου που εφυγαν πριν 7 και 9 χρονια!!!

Τωρα ομως αν χασω καποιον απο τους δικους μου,δεν νομιζω να μου χαλασει την διαθεση για σεξ,βεβαια για 2-3 μηνες
θα κλαιω  και δεν θα εχω ορεξη για τιποτα, αλλα  μετα η ζωη συνεχιζεται,ετσι ειναι ο κυκλος,η γη γυριζει και η τα νιατα  καποτε φευγουν.

Ετσι θα δω τι μου εχουν φυλαξει, τη κληρονομια,τη χρηματα,και θα κανω τα ταξιδια και τα γαμησια της ζωης μου!

Επισκέπτης
ευτυχως δε χρειαστηκε να αντιμετωπισω κατι τετοιο ακομα.. ειτε ημουν μικρη οταν πεθαναν παπουδες και γιαγιαδες είτε δεν ειχα σχεση τοτε...
δεν ξερω πώς θα αντιδρασω βεβαια..  :-

Taiwanos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Mεχρι στιγμης ευτηχως δεν εχω θρηνησει κανεναν απο τους δικους μου πλην τις 2 μου γιαγιαδες μου και του
παππου μου που εφυγαν πριν 7 και 9 χρονια!!!

Τωρα ομως αν χασω καποιον απο τους δικους μου,δεν νομιζω να μου χαλασει την διαθεση για σεξ,βεβαια για 2-3 μηνες
θα κλαιω  και δεν θα εχω ορεξη για τιποτα, αλλα  μετα η ζωη συνεχιζεται,ετσι ειναι ο κυκλος,η γη γυριζει και η τα νιατα  καποτε φευγουν.

Ετσι θα δω τι μου εχουν φυλαξει, τη κληρονομια,τη χρηματα,και θα κανω τα ταξιδια και τα γαμησια της ζωης μου!

Ελπιζω το τελευταιο να το εγραψες μονο για πλακα....!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Ελπιζω το τελευταιο να το εγραψες μονο για πλακα....!
Οχι δεν το εγραψα για πλακα,τιποτα απο τι γραφω δεν ειναι πλακα!!!
Πραγματικα θα ψαξω τι κληρονομια μου (σε λεφτα βεβαια)γιατι τα οικοπεδα τα κτηματα που εχει ο παππους μου
60 χρονια και πανε απο γενια σε γενια δεν προκειται να τα πειραξω!!

Επισκέπτης
ευτυχως δε χρειαστηκε να αντιμετωπισω κατι τετοιο ακομα.. ειτε ημουν μικρη οταν πεθαναν παπουδες και γιαγιαδες είτε δεν ειχα σχεση τοτε...
δεν ξερω πώς θα αντιδρασω βεβαια..  :-

Παλι εδω θα εισαι πατσαβουρα να βρεις παρηγορια απο διαφορους μαλακοχυστες που θα σου δινουν αξια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Παλι εδω θα εισαι πατσαβουρα να βρεις παρηγορια απο διαφορους μαλακοχυστες που θα σου δινουν αξια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

προς το παρον εισαι απο αυτους που μου δινουν αξια αφου σχολιαζεις ποσα ποστς μου καθε φορα! :rolleyes:

Επισκέπτης
εχεις πει και καλυτερα.. ξαναπροσπαθησε...  :sunglasses: :sunglasses:

*μη δινεις βαση στο νωντα  :idiot: *

ειπαμε οταν εχεις ψοφιμια θα ερθεις εδω θα εχεις ολη την στηριξη μπαζογαμιαδων οι οποιοι θα οργανωσουν και μια λιτανεια για τα ψοφιμια σου σε ειδικο θρεντ αλα κοσμοπολιταν.
Στο τελος μετα τα συλληπητιρια θα πεσει και μαζικο ψωλοχυσιμο.Τι αλλο θες ρε? :s&m_3:

Επισκέπτης
ειπαμε οταν εχεις ψοφιμια θα ερθεις εδω θα εχεις ολη την στηριξη μπαζογαμιαδων οι οποιοι θα οργανωσουν και μια λιτανεια για τα ψοφιμια σου σε ειδικο θρεντ αλα κοσμοπολιταν.
Στο τελος μετα τα συλληπητιρια θα πεσει και μαζικο ψωλοχυσιμο.Τι αλλο θες ρε? :s&m_3:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

θα γινω και τιμημενη μετα?  :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom