podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Όταν διαβάζεις τέτοιες...παρλαπίπες....τέτοιες....μαλακίες....τέτοια πράγματα από κάποιους...τί να πείς μετά???Κρίμα...κρίμα...κρίμα...
[size=10pt]καηκαν ολα ρε παιδια. τι μπουρδελο κρατος ειμαστε[/size]
Το αν βρισκεις προκλητικες τις ιδεες/αντιληψεις μου....δεν μπορω να κανω κατι...
Το να εκφραζω την αποψη μου...οποιαδηποτε στιγμη επιθυμω...κ ειδικοτερα οταν καποιος μου εχει απευθυνει τον λογο...το θεωρω αναφαιρετο δικαιωμα μου...Δημοκρατια λεγεται οτι εχουμε...
Την αποψη μου εγραψα...δεν εκανα επιδειξη...ουτε το παιζω μαγκας...ουτε ντομπρος,ουτε ειμαι αερατος κ επιδειξιας της ειλικρινειας που με διακατεχει...
Βεβαια,μπορεις να πιστευεις οτι θεωρεις σωστο...μπορεις να κρινεις εμενα κ τον καθενα χωρις να προσβαλλεις...αλλα με αυτον τον τροπο μην νομιζεις οτι περνιεσαι για εξυπνος...ή πολεμιστης ή επαναστατης ή κατι τελοσπαντων....αφου εχεις εμενα απεναντι σου κ οχι τη ριζα του κακου (για σενα)!
Εισαι οτι ειμαι κ εγω εδω μεσα....Ενα nickname κ εχεις μια αποψη...το οτι διαφερουν οι αποψεις μας δεν λεει κατι..μπορεις να απαντησεις στο σχολιο μου με επιχειρηματα...προσπαθησε να με πεισεις οτι εκτιμω λαθος τις καταστασεις αν δεν σ'αρεσει η αποψη μου...αλλα μην με χαρακτηριζεις χωρις λογο κ αιτια...γιατι παραθεση εκανα στα λογια του Anal....οχι στα δικα σου!!!
Ευχαριστω για το χρονο σου....κ του μποτοφιλου....Με πεισατε οτι κανω λαθος....![]()
![]()
Αλοίμονο να περίμενα να κάνεις κάτι. Έχω πλήρη αισθηση που μιλάω (σε φορουμ στο νετ). Είναι μια προκλητική άποψη ειδικά τέτοιες ώρες, επαναλαμβάνω.
Για το τι θεωρώ τον εαυτό μου και για τι περνιέμαι : δεν ενδιαφέρει ούτε εσένα, ούτε κανέναν φαντάζομαι. Κανένας λόγος να το συζητάμε. Σου λέω ότι έγινες προκλητικός με το να λες : "ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΩ....ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ....Κ ΤΟ ΔΑΣΟΣ Κ Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΝΟΩ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ...." και μου λες να μη νομίζω ότι είμαι έξυπνος, πολεμιστής ή επαναστάτης. Και μετά αφήνεις να εννοηθεί ότι σε πρόσβαλλα.
Το κακό και η ρίζα και ο κορμός και τα κλαδιά του είναι συνολικά όσοι τροφοδοτούν αυτές τις νοοτροπίες και όσοι τις υποστηρίζουν. Λυπάμαι. Και δε θέλω να σε καταπολεμίσω, ούτε να σε διαβάλλω. Αλλά μου επιτρέπεις να σε διαβάζω και να κουνάω το κεφάλι, έτσι ?
Όπως ίσως θα κουνούσες κι εσύ το κεφάλι σου, αν διάβαζες ότι πχ μου αρέσει να πηγαίνω μόνο με επί πληρωμή γυναίκες (για παράδειγμα).
Απ' την άλλη δεν είσαι εσύ και όσοι σκέφτονται όπως εσύ, οι υπεύθυνοι για την πυρκαγιά, ούτε φταις εσύ που δε σβήνεται γρήγορα.
Αλλά όταν τοποθετείσαι "φιλοσοφικά" (τι σε νοιάζει και τι δε σε νοιάζει) σε ένα πρακτικό (πυρκαγιά και καταστροφή) θέμα, μη σου κακοφαίνεται αν σε σχολιάζουν. Εσένα με τη συγκεκριμένη άποψη, όχι εσένα σαν φυσικό πρόσωπο.
Stay cool![]()
"Προβλέπεται ότι θα υπάρχουν λιγότεροι θάνατοι στον Βορρά από το ψύχος, η παραγωγή των σιτηρών εκεί θα αυξηθεί μέχρι και 70% ανά έτος, ενώ στο Νότο θα μειωθεί κατά το 1/5. Κατά συνέπεια η ακτογραμμή της Βόρειας Θάλασσας θα γίνει η νέα Ριβιέρα.
Παράλληλα, όμως, η μετακίνηση εύπορων τουριστών από τις χώρες της βόρειας Ευρώπης προς τον Νότο θα ανακοπεί - με δραματικές συνέπειες για οικονομίες χωρών όπως η Ελλάδα, η Ισπανία και η Ιταλία. Το ένα έκτο του συνόλου των τουριστών παγκοσμίως - δηλαδή 100 εκατομμύρια. άνθρωποι κάθε χρόνο - κατευθύνονται προς το Νότο εντός της Ευρώπης για να περάσουν τις διακοπές τους, δαπανώντας για τον σκοπό αυτό περίπου 100 δισ. ευρώ.
Παραθέτω επίσης ένα κομμάτι από πρόσφατη έκθεση του Αστεροσκοπείου Αθηνών σχετικά με τις αντίστοιχες αλλαγές του κλίματος στην Αθήνα την ίδια περίοδο.
[i]Μείωση των θερινών βροχοπτώσεων στη χώρα μας έως και 40% και μέση μέγιστη θερμοκρασία τον Ιούλιο πάνω από 40 βαθμούς Κελσίου
Για την πρωτεύουσα προβλέπεται ότι θα έχουμε 1.925 ημέρες με θερμοκρασία μεγαλύτερη των 37 βαθμών Κελσίου την περίοδο 2071-2100, ενώ το 1961-1990 ο συνολικός αριθμός ήταν μόνο 195 ημέρες.
Κι ενώ ο συνολικός αριθμός των ημερών με θερμοκρασία μεγαλύτερη των 40 βαθμών ήταν το '61-90 μόνο 28, το 2071-2100 αναμένεται να είναι 1.078, μια αύξηση κατά 385%.
Φίλε ειλικρινά υπάρχει και bad science και υπάρχουν τα αποτελέσματα του good science που τα γμνε οι γραφειοκράτες της Commission.
Την πρώτη πρόταση δεν την κατάλαβα. Πως συνδέονται οι θάνατοι απο το ψύχος (;;;; ) με την παραγωγή σιτηρών και πως το συμπέρασμα από τα δύο αυτά είναι ότι η Βόρεια Θάλασσα θα γίνει Ριβιέρα;; (ξέρει ο συγγραφέας τι σημαίνει Ριβιέρα από άποψη χλωρίδας, πανίδας κλπ);
Και γιατί η μείωση της παραγωγής σιτηρών είναι κρίσιμη για τον Νότο; Σιγά μην καλλιεργούν σιτάρια, κριθάρια και βρώμη οι Έλληνες αγρότες σήμερα. Όλα από τον Καναδά εισάγονται. Και φακές από την Τουρκία και τον Καναδά τις οποίες ανακατεύουν οι πονηροί χωριάτες και τις πουλάνε σαν ντόπιες στους τουρίστες και τους Αθηναίους (πχ φακές Εγκλουβής Λευκάδας).
Πάντως σιτάρια λίγοι πλέον καλλιεργούν. Όχι ότι το σιτάρι θέλει κανένα ιδιαίτερο κόπο.
Όσο για την κίνηση των τουριστών, πόσο ο συγγραφέας πήρε υπόψη το γεγονός ότι πολλοί κάτοικοι του Ευρωπαϊκού Βορρά έχουν ήδη αγοράσει σπίτια στον Νότο. Ξέρει πόσοι Άγγλοι συνταξιούχοι έχουν σπίτι στην Ισπανία; Και ξέρει ότι τα περισσότερα σπίτια που χτίζονται αυτή την στιγμή στο Νομό Χανίων αγοράζονται από Νορβηγούς;
Αυτό για τις θερινές βροχές είναι και λίγο ανέκδοτο. Καλά πόσες καλοκαιρινές μπόρες είχαμε στην Αθήνα το 1970;. Να πούμε για Θεσσαλονίκη ναι, κάτι γίνεται. Αλλά εδώ πέρυσι είχαμε μία ξεγυρισμένη ξηρασία όλο τον χειμώνα, οι θερινές μπόρες μας μάραναν;
Όσο για το αν από το 61 μέχρι το 90 είχαμε στην Αθήνα μόνον 28 μέρες με θερμοκρασία άνω των 40 βαθμών δεν ξέρω. Αν κάνει κάποιος την διαίρεση, βγαίνει λιγότερο από 1 ημέρα τον χρόνο. Κάτι δεν μου πάει καλά με αυτά τα νούμερα.....
Το περιβάλλον είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, φτάνει να μην το πιάσουν στα χέρια τους άνθρωποι που δεν έχουν ιδέα για αυτό.
Ευγε,μπραβο,παντα τετοια,παντου να φυτρωσει τσιμεντο!!!