Νέα

Πεντέλη - τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Enforcer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγω προσωπικα δεν θελω να θεωρουμαι αθλητης, οτι θα ειμαι καλυτερος απο καποιον αλλο, αλλα καποιος που ξερει μεσα του οτι δεν καταφερε τα τοσα πολλα πραγματα που ηθελε να κανει. Και αν αυτο θεωρειται αποτυχια, το να πεθαινουν τα παιδια σου και εσυ ο ιδιος απο ελλειψη οξυγονου επειδη οταν ησουν νεος δεν νοιαζοσουν για τα δεντρα, για μενα θεωρειται ειρωνια και θα γουσταρα να το δω. Ακομα και σε μενα εαν επιλεξω ποτε μου να ζησω ετσι.

Θα σχολιασω μοναχα την τελευταια παραγραφο του κειμενου σου...

αν ειναι να πεθανω εγω κ τα παιδια μου απο ελλειψη οξυγονου...τοτε θα πεθανουν κ οι γυρω μου....κ εσυ...κ ολος ο κοσμος...Το να πεθανω και να ειμαι στη μεχρι τοτε ζωη μου δευτερος,τριτος...τελευταιος....θα ειναι η αποτυχια μου...το να πεθανω μεσα στους πρωτους...ή κοντα σ'αυτους ή εχοντας προσπαθησει για την καλυτερη δυνατη θεση...τοτε θα ειμαι ευτυχισμενος...
Δυστυχως δεν θα μπορω τοτε να αλλαξω τπτ....κ το μονο για το οποιο θα λυπηθω ειναι οτι δεν θα μπορεσω να βοηθησω τα παιδια μου ν'ανεβουν κ αυτα ψηλα...οσο πιο ψηλα εχουν τη δυνατοτητα να φτασουν κ να κρατηθουν...οπως εκανα εγω για τον εαυτο μου...οπως εκανε κ κανει ο πατερας μου για μενα....

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
οι αλητες του κερατα τα μπασταρδα δεν εχουν αφησει τιποτα πια,δεν βλεπουν οτι απο μερα σε μερα απο ωρα σε ωρα φτανει το τελος ....να καουνε τα μουνοπανα να καουνε οπως καηκαν τοσα σπιτια τοσες οικογενειες θα ειναι στον δρομο..για μια μαλακια τα (οικοπεδα)ΟΙΚΟΠΕΔΟΦΑΓΟΙ-ΑΡΧΗΔΕΙΑ...ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ        "ΜΟΥΝΟΣΚΗΛΑ"

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Θα σχολιασω μοναχα την τελευταια παραγραφο του κειμενου σου...

αν ειναι να πεθανω εγω κ τα παιδια μου απο ελλειψη οξυγονου...τοτε θα πεθανουν κ οι γυρω μου....κ εσυ...κ ολος ο κοσμος...Το να πεθανω και να ειμαι στη μεχρι τοτε ζωη μου δευτερος,τριτος...τελευταιος....θα ειναι η αποτυχια μου...το να πεθανω μεσα στους πρωτους...ή κοντα σ'αυτους ή εχοντας προσπαθησει για την καλυτερη δυνατη θεση...τοτε θα ειμαι ευτυχισμενος...
Δυστυχως δεν θα μπορω τοτε να αλλαξω τπτ....κ το μονο για το οποιο θα λυπηθω ειναι οτι δεν θα μπορεσω να βοηθησω τα παιδια μου ν'ανεβουν κ αυτα ψηλα...οσο πιο ψηλα εχουν τη δυνατοτητα να φτασουν κ να κρατηθουν...οπως εκανα εγω για τον εαυτο μου...οπως εκανε κ κανει ο πατερας μου για μενα....

Ως μηχανολογος μηχανικος, εγω θα συνεχισω να βλεπω την αιτια, το τελος, τον σκοπο, οπως θες πεστο : Οτι θα πεθανω. Εφοσον θα πεθανω λοιπον, τι σημασια εχει να ειμαι πρωτος?

Ωστε να ικανοποιησω το εγω μου ? Αφου θα εχω πεθανει.
Ωστε να διαβαζουν για μενα μετα? Αφου θα εχουν πεθανει ολοι.
Ωστε να με ξεχωριζουν απο τους αλλους? Απο ποιους? Αφου θα εχουν πεθανει και αυτοι. Ποιοι να με ξεχωρισουν? Aφου ΚΑΙ αυτοι θα εχουν πεθανει.

To θεμα δεν ειναι να αλλαξεις κατι στην κοψη, ειναι να το προλαβεις.

Γιατι εγω ΔΕΝ γουσταρω να πεθανω. Και οταν ερθει αυτη η ωρα, που θα ερθει, θα με νοιαζει το οτι θα πεθανω και δεν γουσταρω να αφησω μηδενικη κληρονομια, πρωτα και κυρια στο σωμα μου που μερικοι ισως το φιλησουν επειδη με γουσταρανε, ειτε ειναι συγγενεις ειτε φιλοι. Και μετα απο ολα αυτα, στους υπολοιπους.

Τι σε κανει να διαφερεις απο εναν αθλητη, απο ενα ζωο, οταν σε ολη σου την ζωη ετρεχες να εισαι πρωτος, μπας και προλαβεις... ΤΙ? Να προλαβεις τι ακριβως? Μια θεση? Που? Στο πανθεον αυτων που δεν θα υπαρχουν?

Γιατι να μην εισαι μερος του συνολου, ενας ανωνυμος που να εχει την ηθικη ικανοποιηση οταν βλεπει για τελευταια φορα εναν κωλο να ανοιγεται μπροστα του για να τον παρει ( ηθελα να πω κατι πιο ρομαντικο αλλα το γειωσα γιατι σκεφτηκα μια κωλαρα ) οτι εκανες κατι και εσυ το ξερεις καλυτερα απο ολους?

Τα παιδια σου θα ανεβουν ψηλα εφοσον το προσπαθησεις, και το ευχομαι προσωπικα. Το θεμα ειναι να γνωριζουν ποια ειναι η θεση τους, να γνωριζουν την θεση σου, να γνωριζουν που ανηκουν γυρω τους. Να ξερουν οτι αυτο το δεντρο που δε μας νοιαζει, σκοτωνει τον διπλανο μας. Αρα λοιπον, και το δεντρο που δεν νοιαζει τον διπλανο αν καει, θα σκοτωσει το δικο μου το παιδι. Και οποιος σκοτωνει το δικο μου τον παιδι, εγω προσωπικα θελω το λιγοτερο να τον αποκεφαλισω.

Η θεση ειναι κατι το δυναμικο. Εφοσον εισαι νεκρος, εισαι απλα νεκρος. Ουτε πρωτος, ουτε δευτερος. Σκετο νεκρος. Αν καταφερες να σωσεις κατι και να το αφησεις για τους αλλους, τουλαχιστον θα μπορουν αυτοι να εχουν την επιλογη να κανουν αυτα που τους υποβαλλει η οποια συνειδηση τους. Και οταν μας δινεται κατι μεσω των επιλογων, ειναι μαλακια να το χαραμιζουμε επειδη απλα εμεις τυχαινει να μην επιλεγουμε τιποτα επειδη δεν μας ενδιαφερει. Ειναι το λιγοτερο αχαριστια.  

tolki

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
παιδες καλησπερα και απο εμενα...
θα συνοψισω και με απλα λογια ισως θιξω πολλους ( και εμενα!)
ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking:
γιατι;
γιατι στα λογια ειμαστε ολοι καλοι και πολλοι παο εμασ εξασκουν το αρχαιο ελληνικο επαγκελμα του καθομαι σε μια πετρα και σκευτομαι δυνατα...( λεω και προσπαθω να πεισω τους αλλουσ ) κοινως ειμαι σοφος.....
δε λεω...πολλοι απο εκεινους ειπαν ομορφα και πραγματικα σοφα πραγματα...εμεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
μια ειναι η λυση κυριοι και ιντερνρτικοι μου φιλοι....
οπως καποιοι καποτε....
ετσι και εμεις σημερα...να κατεβουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο μπουρδελο ( ετσι την εκαναν την βουλη) και να τους πεταξουμε εξω με ανοιγμενα τα κεφαλια.....

και μια ερωτηση....
αν ηταν το κολοσπιτο του καθε μαλακα καραμανλη εκει...θα καιγοταν;;;;;; :think: :think: :think: :think:
γαμο το κρατος τους και την πολιτικη προνειας..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
παιδες καλησπερα και απο εμενα...
θα συνοψισω και με απλα λογια ισως θιξω πολλους ( και εμενα!)
ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking:
γιατι;
γιατι στα λογια ειμαστε ολοι καλοι και πολλοι παο εμασ εξασκουν το αρχαιο ελληνικο επαγκελμα του καθομαι σε μια πετρα και σκευτομαι δυνατα...( λεω και προσπαθω να πεισω τους αλλουσ ) κοινως ειμαι σοφος.....
δε λεω...πολλοι απο εκεινους ειπαν ομορφα και πραγματικα σοφα πραγματα...εμεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
μια ειναι η λυση κυριοι και ιντερνρτικοι μου φιλοι....
οπως καποιοι καποτε....
ετσι και εμεις σημερα...να κατεβουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο μπουρδελο ( ετσι την εκαναν την βουλη) και να τους πεταξουμε εξω με ανοιγμενα τα κεφαλια.....

και μια ερωτηση....
αν ηταν το κολοσπιτο του καθε μαλακα καραμανλη εκει...θα καιγοταν;;;;;; :think: :think: :think: :think:
γαμο το κρατος τους και την πολιτικη προνειας..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Εφοσον κανονιστει κατι τετοιο, μιλαμε μεσω pm και κανονιζουμε να κατεβουμε και μαζι.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
το 8εμα φιλε αναλ ειναι οτι οταν ο αλλος δε ξερει ποια ειναι η 8εση του στο συνολο κ στο συμπαν γενικοτερα αρχιζει να κανει μαλακιες κ την πληρωνουν κ αυτος αλλα κ οι γυρω του που δε φταινε γι αυτο κ για τους αρχαιους ελληνες το πιο σημαντικο ηταν το γνωθι σ'εαυτον!

γκεγκε?  :idiot:

Επισκέπτης
Ως μηχανολογος μηχανικος, εγω θα συνεχισω να βλεπω την αιτια, το τελος, τον σκοπο, οπως θες πεστο : Οτι θα πεθανω. Εφοσον θα πεθανω λοιπον, τι σημασια εχει να ειμαι πρωτος?

Ωστε να ικανοποιησω το εγω μου ? Αφου θα εχω πεθανει.
Ωστε να διαβαζουν για μενα μετα? Αφου θα εχουν πεθανει ολοι.
Ωστε να με ξεχωριζουν απο τους αλλους? Απο ποιους? Αφου θα εχουν πεθανει και αυτοι. Ποιοι να με ξεχωρισουν? Aφου ΚΑΙ αυτοι θα εχουν πεθανει.

To θεμα δεν ειναι να αλλαξεις κατι στην κοψη, ειναι να το προλαβεις.

Γιατι εγω ΔΕΝ γουσταρω να πεθανω. Και οταν ερθει αυτη η ωρα, που θα ερθει, θα με νοιαζει το οτι θα πεθανω και δεν γουσταρω να αφησω μηδενικη κληρονομια, πρωτα και κυρια στο σωμα μου που μερικοι ισως το φιλησουν επειδη με γουσταρανε, ειτε ειναι συγγενεις ειτε φιλοι. Και μετα απο ολα αυτα, στους υπολοιπους.

Τι σε κανει να διαφερεις απο εναν αθλητη, απο ενα ζωο, οταν σε ολη σου την ζωη ετρεχες να εισαι πρωτος, μπας και προλαβεις... ΤΙ? Να προλαβεις τι ακριβως? Μια θεση? Που? Στο πανθεον αυτων που δεν θα υπαρχουν?

Γιατι να μην εισαι μερος του συνολου, ενας ανωνυμος που να εχει την ηθικη ικανοποιηση οταν βλεπει για τελευταια φορα εναν κωλο να ανοιγεται μπροστα του για να τον παρει ( ηθελα να πω κατι πιο ρομαντικο αλλα το γειωσα γιατι σκεφτηκα μια κωλαρα ) οτι εκανες κατι και εσυ το ξερεις καλυτερα απο ολους?

Τα παιδια σου θα ανεβουν ψηλα εφοσον το προσπαθησεις, και το ευχομαι προσωπικα. Το θεμα ειναι να γνωριζουν ποια ειναι η θεση τους, να γνωριζουν την θεση σου, να γνωριζουν που ανηκουν γυρω τους. Να ξερουν οτι αυτο το δεντρο που δε μας νοιαζει, σκοτωνει τον διπλανο μας. Αρα λοιπον, και το δεντρο που δεν νοιαζει τον διπλανο αν καει, θα σκοτωσει το δικο μου το παιδι. Και οποιος σκοτωνει το δικο μου τον παιδι, εγω προσωπικα θελω το λιγοτερο να τον αποκεφαλισω.

Η θεση ειναι κατι το δυναμικο. Εφοσον εισαι νεκρος, εισαι απλα νεκρος. Ουτε πρωτος, ουτε δευτερος. Σκετο νεκρος. Αν καταφερες να σωσεις κατι και να το αφησεις για τους αλλους, τουλαχιστον θα μπορουν αυτοι να εχουν την επιλογη να κανουν αυτα που τους υποβαλλει η οποια συνειδηση τους. Και οταν μας δινεται κατι μεσω των επιλογων, ειναι μαλακια να το χαραμιζουμε επειδη απλα εμεις τυχαινει να μην επιλεγουμε τιποτα επειδη δεν μας ενδιαφερει. Ειναι το λιγοτερο αχαριστια. 

Δεν με απασχολει τι θα γινει μετα....αφοτου πεθανω...σημασια εχει το τωρα...αυτο που ζω...αυτο που βιωνω καθημερινα...κ απ'τη στιγμη που δεν εχω καποιο προβλημα,στην περιπτωση μας με τα καμμενα δαση,γιατι να προσθεσω ενα ακομη βαρος στο μυαλο κ τη συνειδηση μου....?

Να ικανοποιησεις το εγω σου....ΤΩΡΑ!
Ωστε να διαβαζουν για σενα μετα? Οχι,στα @@ μας το μετα...το θεμα ειναι να ξερουν για σενα σιωπηλα.ΤΩΡΑ!
Ωστε να σε ξεχωριζουν απο τους αλλους? Ναι,να σε ξεχωριζουν απ'τους αλλους...ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ...Γιατι μη μου πεις οτι ειμαστε ιδιοι ή εσυ κ ενας αλλος με τις ιδιες ιδεες ειστε ιδιοι ???...

Ουτε εγω γουσταρω να πεθανω...αλλα για διαφορετικους λογους απ'τους δικους σου....Επισης,ειναι κατι αναποφευκτο...οποτε δεν θα εμποδισω την ελευση του θανατου...ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ...

Τρεχω...παλευω...αγωνιζομαι...προσπαθω...να ειμαι στους καλυτερους αν οχι ο καλυτερος...Φυσικα στους τομεις που μ'ενδιαφερουν...οχι στην οικολογικη συνειδηση για παραδειγμα!!!ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΩΡΑ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ...ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ..ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ...ΕΙΤΕ ΜΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΦΙΛΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΔΝ ΘΑ ΝΙΩΘΩ ΤΠΤ...ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ...ΑΚΟΜΗ Κ ΝΑ ΝΙΩΘΩ...ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΠΑΞΙΩ Ν'ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ!

Ειμαι μερος του συνολου,δυστυχως ή ευτυχως...αλλα προσπαθω κ επιδιωκω να ωφελουμαι απ'το συνολο...με τις μικροτερες απωλειες για τον εαυτο μου...Αν μπορω να βγαλω λεφτα εμμεσα απο το συνολο θα το κανω...με την προυποθεση οτι το συνολο αμεσα ή εμμεσα συναινει στην καταβολη χρηματων στην τσεπη μου...

Μα δεν με ενδιαφερει να αφησω κατι στο συνολο....δεν νοιαζομαι ουσιαστικα για το συνολο...προσπαθω να κανω τη δουλεια μου...προσαρμοζοντας τον "υλικο" εαυτο μου στο συνολο...αλλα πνευματικα ειμαι σε αλλη διασταση με το συνολο...
απλα σκεφτομαι το οφελος κ μονο απ'το συνολο...φυσικα ξεχωριζω καποια ατομα...τα οποια κατατασσονται μετα τη γνωριμια μας στου φιλους...στους γνωστους κλπ....ολοι αυτοι δεν θα λαβουν τη συμπεριφορα που θα εχω προς το συνολο...
Υπαρχει η επιλογη....κ εχω επιλεξει...να καιω δαση ή να μην καιω...διαλεγω το 2ο...αλλα στην επιλογη...προστατεψε το δασος ή μη...απλα αδιαφορω...ή αν θελεις διαλεγω το δευτερο...δεν προστατευω το δασος..αλλα δεν το καταστρεφω...

Στην τελικη αν ο αδιαφορος ειναι αχαριστος...ναι ειμαι αχαριστος...γιατι εγω εχω ερθει στον κοσμο για καποια Χ πραγματα...οχι για ολα... ;) ;) ;)

tolki

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
φιλε Anal....
προκυπτουν 2 θεματα...
οπως ειπα ειμαστε ολοι λογια και μενουμε σε αυτα.....
και να γινοτανε κατι τετοιο....δεν θα ειχα αποτελεσμα με την πρωτη τουλαχιστον...
βλεπε πορειες...διαμαρτυριες...παραθυρα μμε....εχεις δει κανενα κρατικο οργανισμο να βοηθαει εμπρακτα την greenpeace;;;;λεμε τωρα...!!!!! :jerking: :jerking:
ειναι ακριβως αυτο που ειπα που αν θελεις και θελετε μπορω να τα αναλυσω αλλα συνοπτικα....
....εχουν καταφερει καποιοι εδω και χρονια και εχουν φτιαξει ενα κοσμο σταρχιδιστων!!!!!!!!!!!....ο καθενας για την παρτη του....να εργαστει 800 ωρες την βδομαδα...να τα βγαλει περα κ.λ.π.
....αλλοι δεν εχουν τετοιο προβλημα....εχουν 9 κοτερα και 15 σπιτια...παιρνουν και βγαζουν απο παντου....αγοραζουν παπουτσια των 3000Ε κ.λ.π...
ολοι για εναν και ενας για παρτη του...οτι φαμε και οτι ......
ειναι μεγαλη κουβεντα αλλα πραγματικα λυπαμαι γιατι ειναι η αληθεια...οσο και αν θελουμε να πουμε η να κανουμε κατι αλλο....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αυτο που κραταω και σχολιαζω ειναι το εξης :

Ειμαι μερος του συνολου,δυστυχως ή ευτυχως...αλλα προσπαθω κ επιδιωκω να ωφελουμαι απ'το συνολο...με τις μικροτερες απωλειες για τον εαυτο μου...Αν μπορω να βγαλω λεφτα εμμεσα απο το συνολο θα το κανω...με την προυποθεση οτι το συνολο αμεσα ή εμμεσα συναινει στην καταβολη χρηματων στην τσεπη μου...

Μα δεν με ενδιαφερει να αφησω κατι στο συνολο....δεν νοιαζομαι ουσιαστικα για το συνολο...προσπαθω να κανω τη δουλεια μου...προσαρμοζοντας τον "υλικο" εαυτο μου στο συνολο...αλλα πνευματικα ειμαι σε αλλη διασταση με το συνολο...
απλα σκεφτομαι το οφελος κ μονο απ'το συνολο...φυσικα ξεχωριζω καποια ατομα...τα οποια κατατασσονται μετα τη γνωριμια μας στου φιλους...στους γνωστους κλπ....ολοι αυτοι δεν θα λαβουν τη συμπεριφορα που θα εχω προς το συνολο...
Υπαρχει η επιλογη....κ εχω επιλεξει...να καιω δαση ή να μην καιω...διαλεγω το 2ο...αλλα στην επιλογη...προστατεψε το δασος ή μη...απλα αδιαφορω...ή αν θελεις διαλεγω το δευτερο...δεν προστατευω το δασος..αλλα δεν το καταστρεφω...

Η διαφορα μας ΙΣΩΣ ειναι στο οτι εγω δεν θελω να οφειλω ΤΙΠΟΤΑ σε ΚΑΝΕΝΑ συνολο. Αλλα ΟΛΑ η σχεδον ολα στον εαυτο μου. Για αυτο και εχω επιλεξει να ειμαι αθεος, να μην δινω λεφτα στο συνολο της εκκλησιας, αλλα ΟΥΤΕ να δεχομαι ΤΙΠΟΤΑ απο αυτην ( τιποτα = ουτε καν τηλεφωνημα η αλλη ενοχληση οχι απλα λεφτα που δεν θα εβλεπα ετσι κι αλλιως ), οπως επισης εχω επιλεξει να αφηνω το οτιδηποτε ΔΕΝ ασπαζομαι να με επηρεαζει σε κανεναν βαθμο.

Γιατι δεν με νοιαζει η υπαρξη του. Και δεν θελω να ειμαι αποδεκτης ενεργειων απο κατι που αγνοω την υπαρξη του. Εστω και αν αυτες ηταν θετικες ενεργειες.

Γιαυτο και δεν προσαρμοζομαι σε καθε συνολο, εφοσον σιχαινομαι την υπαρξη του δεν θελω να εχω καμια σχεση με αυτο. Τιποτα. Μηδεν.

Οσο για το δασος, και γενικα για ολα τα πραγματα, αποψη μου ειναι οτι η αγνοια ειναι το ιδιο καταστροφικη με την ιδια την πραξη. Γιατι ετσι οπως τα λες, βγαινει το συμπερασμα οτι δεν σε νοιαζει που καιγεται το δασος. Δεν το καις εσυ, αλλα δεν σε νοιαζει. Επισης επισημαινεις πως αδιαφορεις, και υπερασπιζεσαι κιολας την αποψη σου, που τουλαχιστον δειχνει οτι δεν αδιαφορεις για εναν υγιη διαλογο. Εφοσον ομως αδιαφορεις, εγω σε βαζω στην θεση που εισαι τωρα (ιδεολογικα), αλλα σε εναν δρομο στην Παρνηθα-Πεντελη-you name it, ΠΡΙΝ καει το δασος. Και βλεπεις εναν πυρσο αναμμενο να κατευθυνεται προς τα δεντρα. ( το πως δεν μας ενδιαφερει, πες πως τον πεταξε η γκομενα στο avatar μου για να εχω εναν ακομα λογο να της κανω την κωλοτρυπα τριπλασια ).

Εσυ, συμφωνα με οσα εχεις γραψει, σε μια τετοια περιπτωση, ( το συμπερασμα αυτο εδω ειναι καθαρα μαθηματικο ΘΕΛΩ να ελπιζω ) απλα βλεπεις τον πυρσο, και συνεχιζεις την βολτα σου. Οταν δεις οτι καιγεται ΕΝΑ δεντρο και ΕΣΤΩ οτι εχεις μερικες ευκαιριες να δρασεις ετσι ωστε να μην επεκταθει η φωτια, εσυ επιλεγεις να ΜΗΝ κανεις τιποτα. Αποτελεσμα = Καμμενο δασος. Αυξηση θερμοκρασιας, εκλυσης θερμοτητας και διοξειδιου του ανθρακα, μπλα μπλα.

Σωστα τα λεω? Εαν η απαντηση ειναι ναι, τοτε για μενα, τετοια ατομα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο πρακτορες του συστηματος. Living their lives without meaning or purpose...

Για αυτο εγω θα σου πω πως στα αρχιδια μου πρωτα απο ολα για αυτου του ειδους τους ανθρωπους ;)

Οταν σου δινουν ενα δωρο το οποιο ειναι δανεικο, γνωμη μου ειναι οτι οφειλεις να το παραδωσεις με τον καλυτερο δυνατο τροπο, και οχι απλα να αδιαφορησεις. Γιατι ο αλλος δεν στο χρωστουσε να στο δωσει, σου χρωστουσε ομως να στο δωσει οπως το παρελαβε, οπως και εσυ και εγω και οι επομενοι μας.

Πραγματικα θελω να πιστευω οτι θα με διαψευσεις. Οχι τιποτα αλλο, να βρουμε και να γαμησουμε και την κωλαρα μετα για τον πυρσο που πεταξε  :rockon:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
φιλε Anal....
προκυπτουν 2 θεματα...
οπως ειπα ειμαστε ολοι λογια και μενουμε σε αυτα.....
και να γινοτανε κατι τετοιο....δεν θα ειχα αποτελεσμα με την πρωτη τουλαχιστον...
βλεπε πορειες...διαμαρτυριες...παραθυρα μμε....εχεις δει κανενα κρατικο οργανισμο να βοηθαει εμπρακτα την greenpeace;;;;λεμε τωρα...!!!!! :jerking: :jerking:
ειναι ακριβως αυτο που ειπα που αν θελεις και θελετε μπορω να τα αναλυσω αλλα συνοπτικα....
....εχουν καταφερει καποιοι εδω και χρονια και εχουν φτιαξει ενα κοσμο σταρχιδιστων!!!!!!!!!!!....ο καθενας για την παρτη του....να εργαστει 800 ωρες την βδομαδα...να τα βγαλει περα κ.λ.π.
....αλλοι δεν εχουν τετοιο προβλημα....εχουν 9 κοτερα και 15 σπιτια...παιρνουν και βγαζουν απο παντου....αγοραζουν παπουτσια των 3000Ε κ.λ.π...
ολοι για εναν και ενας για παρτη του...οτι φαμε και οτι ......
ειναι μεγαλη κουβεντα αλλα πραγματικα λυπαμαι γιατι ειναι η αληθεια...οσο και αν θελουμε να πουμε η να κανουμε κατι αλλο....

H Greenpeace μπορει να γλυψει την αρχιδοσακουλα μου!

Τοσα χρονια που ηταν? Τι στο διαολο εκανε? Τωρα βρηκε να βαλει διαφημισεις για την ενεργεια? Οταν δεν παει αλλο?

Μη χεσω. Ενας κερδοσκοπικος οργανισμος ειναι και τιποτα αλλο. Κατευθυνομενοι. Αν δεν ηταν κατευθυνομενοι θα τους ειχαν στο ματι, δεν θα τους συμπαθουσαν.

Η προταση για την βουλη ισχυει ακομα παντως.

Το ξερω οτι αρχιδια αποτελεσμα θα βγει. Αλλα δεν γαμιεται, μερικα πραγματα εχουν πλακα.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κυρίως για το φίλο mclein :
Θα δανειστώ έκφραση απο άλλο θρεντ του φίλου Enforcer :

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ, ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

Δεν είναι ρε συ Mclein όλα για τον πούτσο μας....εμείς να περνάμε καλά, και όλα τα άλλα στην καραπουτσακλάρα μας ;;;
Πολύ εαυτούλη σε βρίσκω, χωρίς να θέλω να σε θίξω.
Εντάξει , δεν βάζεις εσύ φωτιά στα δάση......αλλά από κάτι αδιάφορους εαυτούληδες σαν εσένα, έχει φτάσει σήμερα η κατάσταση στο ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ.
Ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις.

Στον κόσμο αυτό ζούμε όλοι μας.
Σκέφτεσαι αν όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα, και έχει φτάσει ο πλανήτης στα όρια του....συνέβαιναν 2-3 γενιές νωρίτερα ;;;
ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΖΟΥΣΕΣ ;;;
Φαντάσου λοιπόν να ήταν η δική σου γενιά χωρίς νερό και οξυγόνο....να είχαν εξαντληθεί οι φυσικοί πόροι.....να έπρεπε να αναπνέεις από φιάλη....να δω τότε τι θα έκανες τα μεγαλεία ρε συ....και ποιά θα ήταν η κοσμοθεωρία σου....που θες απλά να είσαι ο πρώτος.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ.....ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ....
ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ.

Φιλικά,
μην το πάρεις προσωπικά, έτσι ;;
Αλλά μου την δίνει όλη αυτή η αδιαφορία.

Επισκέπτης
Αυτο που κραταω και σχολιαζω ειναι το εξης :

Η διαφορα μας ΙΣΩΣ ειναι στο οτι εγω δεν θελω να οφειλω ΤΙΠΟΤΑ σε ΚΑΝΕΝΑ συνολο. Αλλα ΟΛΑ η σχεδον ολα στον εαυτο μου. Για αυτο και εχω επιλεξει να ειμαι αθεος, να μην δινω λεφτα στο συνολο της εκκλησιας, αλλα ΟΥΤΕ να δεχομαι ΤΙΠΟΤΑ απο αυτην ( τιποτα = ουτε καν τηλεφωνημα η αλλη ενοχληση οχι απλα λεφτα που δεν θα εβλεπα ετσι κι αλλιως ), οπως επισης εχω επιλεξει να αφηνω το οτιδηποτε ΔΕΝ ασπαζομαι να με επηρεαζει σε κανεναν βαθμο.

Γιατι δεν με νοιαζει η υπαρξη του. Και δεν θελω να ειμαι αποδεκτης ενεργειων απο κατι που αγνοω την υπαρξη του. Εστω και αν αυτες ηταν θετικες ενεργειες.

Γιαυτο και δεν προσαρμοζομαι σε καθε συνολο, εφοσον σιχαινομαι την υπαρξη του δεν θελω να εχω καμια σχεση με αυτο. Τιποτα. Μηδεν.

Οσο για το δασος, και γενικα για ολα τα πραγματα, αποψη μου ειναι οτι η αγνοια ειναι το ιδιο καταστροφικη με την ιδια την πραξη. Γιατι ετσι οπως τα λες, βγαινει το συμπερασμα οτι δεν σε νοιαζει που καιγεται το δασος. Δεν το καις εσυ, αλλα δεν σε νοιαζει. Επισης επισημαινεις πως αδιαφορεις, και υπερασπιζεσαι κιολας την αποψη σου, που τουλαχιστον δειχνει οτι δεν αδιαφορεις για εναν υγιη διαλογο. Εφοσον ομως αδιαφορεις, εγω σε βαζω στην θεση που εισαι τωρα (ιδεολογικα), αλλα σε εναν δρομο στην Παρνηθα-Πεντελη-you name it, ΠΡΙΝ καει το δασος. Και βλεπεις εναν πυρσο αναμμενο να κατευθυνεται προς τα δεντρα. ( το πως δεν μας ενδιαφερει, πες πως τον πεταξε η γκομενα στο avatar μου για να εχω εναν ακομα λογο να της κανω την κωλοτρυπα τριπλασια ).

Εσυ, συμφωνα με οσα εχεις γραψει, σε μια τετοια περιπτωση, ( το συμπερασμα αυτο εδω ειναι καθαρα μαθηματικο ΘΕΛΩ να ελπιζω ) απλα βλεπεις τον πυρσο, και συνεχιζεις την βολτα σου. Οταν δεις οτι καιγεται ΕΝΑ δεντρο και ΕΣΤΩ οτι εχεις μερικες ευκαιριες να δρασεις ετσι ωστε να μην επεκταθει η φωτια, εσυ επιλεγεις να ΜΗΝ κανεις τιποτα. Αποτελεσμα = Καμμενο δασος. Αυξηση θερμοκρασιας, εκλυσης θερμοτητας και διοξειδιου του ανθρακα, μπλα μπλα.

Σωστα τα λεω? Εαν η απαντηση ειναι ναι, τοτε για μενα, τετοια ατομα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο πρακτορες του συστηματος. Living their lives without meaning or purpose...

Για αυτο εγω θα σου πω πως στα αρχιδια μου πρωτα απο ολα για αυτου του ειδους τους ανθρωπους ;)

Οταν σου δινουν ενα δωρο το οποιο ειναι δανεικο, γνωμη μου ειναι οτι οφειλεις να το παραδωσεις με τον καλυτερο δυνατο τροπο, και οχι απλα να αδιαφορησεις. Γιατι ο αλλος δεν στο χρωστουσε να στο δωσει, σου χρωστουσε ομως να στο δωσει οπως το παρελαβε, οπως και εσυ και εγω και οι επομενοι μας.

Πραγματικα θελω να πιστευω οτι θα με διαψευσεις. Οχι τιποτα αλλο, να βρουμε και να γαμησουμε και την κωλαρα μετα για τον πυρσο που πεταξε  :rockon:

1.δεν μπορεις να μη χρωστας τπτ στο συνολο...ειδικα με την ιδιοτητα που εχεις...μηχανολογος μηχανικος...στο συνολο θα βρεις δουλεια...απ'το συνολο θα βγαζεις φραγκα...κλπ κλπ κλπ....Με το δικο μου επαγγελμα...παλι απ'το συνολο κερδιζω φραγκα...αλλα περισσοτερα...γιατι απλα εκμεταλλευομαι περισσοτερο απο σενα... ;) ;)

2.Δυστυχως για σενα κ τη γκομενα στο αβαταρ...εγω θα συνεχιζα τη βολτα με το αυτοκινητο μου αντε το πολυ πολυ οταν σταματουσα παρακατω για νερο απ'το περιπτερο να καλουσα το 199 κ να το ανεφερα!....ομως μαλλον θα προσπερναγα τον πυρσο...οπως θα προσπερναγα εναν τυπο που θα εκαιγε μια περιοχη...αν σε αυτη δεν ηταν η δικη μου κατοικια..ή καποιοι δικου μου ανθρωπου...κλπ...την ιδια αντιδραση θα ειχα σε οποιαδηποτε δραση δεν με αφορουσε αμεσα....
δεν με νοιαζει αν κλεβουν των αλλων τα σπιτια...θα ενοχληθω οταν κλεψουν το δικο μου...ή δικων μου ανθρωπων...κλπ κλπ κλπ....

3.Δεν μου εδωσαν κανενα δωρο....δεν ζητησα κανενα δωρο...δεν θα παραδωσω κανενα δωρο...

Υ/Γ--> την γκομενα θα την επιανα κ θα στην εφερνα παντως.... :2funny: :2funny: :2funny:

Κυρίως για το φίλο mclein :
Θα δανειστώ έκφραση απο άλλο θρεντ του φίλου Enforcer :

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ, ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

Δεν είναι ρε συ Mclein όλα για τον πούτσο μας....εμείς να περνάμε καλά, και όλα τα άλλα στην καραπουτσακλάρα μας ;;;
Πολύ εαυτούλη σε βρίσκω, χωρίς να θέλω να σε θίξω.
Εντάξει , δεν βάζεις εσύ φωτιά στα δάση......αλλά από κάτι αδιάφορους εαυτούληδες σαν εσένα, έχει φτάσει σήμερα η κατάσταση στο ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ.
Ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσεις.

Στον κόσμο αυτό ζούμε όλοι μας.
Σκέφτεσαι αν όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα, και έχει φτάσει ο πλανήτης στα όρια του....συνέβαιναν 2-3 γενιές νωρίτερα ;;;
ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΖΟΥΣΕΣ ;;;
Φαντάσου λοιπόν να ήταν η δική σου γενιά χωρίς νερό και οξυγόνο....να είχαν εξαντληθεί οι φυσικοί πόροι.....να έπρεπε να αναπνέεις από φιάλη....να δω τότε τι θα έκανες τα μεγαλεία ρε συ....και ποιά θα ήταν η κοσμοθεωρία σου....που θες απλά να είσαι ο πρώτος.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ.....ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ....
ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ.

Φιλικά,
μην το πάρεις προσωπικά, έτσι ;;
Αλλά μου την δίνει όλη αυτή η αδιαφορία.

Αρχικα...δεν με θιγεις...δεχομαι τις αποψεις σου...ειναι σεβαστες αλλα δεν συμφωνω...
1.ειμαι εαυτουλης...ειμαι σταρχιδιστης για ολους τους αλλους εκτος του εαυτου μου κ οσων με ενδιαφερουν σ'αυτη τη ζωη!
2.Δεν θελω να αναθεωρησω...μεχρι τωρα παει καλα...εξαιρετικα η θεωρια μου για τη ζωη...κ δν θα την αλλαξω μεχρι να βγει λαθος!
3.Δεν με απασχολουν τα "αν"...με απασχολει το τωρα...γιατι κ η γιαγια μου αν ειχε ροδες αντι για ποδια θα ηταν μηχανη ή πατινι...
4.Δεν εχω φαντασια...ζω σ'αυτη την εποχη...βλεπω τα καλα κ τα κακα που συμβαινουν κρινω...κ οποτε εχω διαθεση επεμβαινω με το δικο μου τροπο κ μονο σ'αυτα που με απασχολουν πραγματικα...

tolki

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
:grin: :grin: :grin: :grin:
......
θα κλεισω το θεμα για μενα με μια ερωτηση....( δεν περιμενω απαντηση )....μιας και η ολη κατασταση παει και ερχετε στο ιδιο σημειο...( καντε κυκλο ρε!!!!!!! :dancing:)
και θα το παω λιγο πιο μακρια....
Αν...λεω ΑΝ...απο μια προεκλογικη εκστρατεια ανα χωρα τα χρηματα μπαιναν δε ενα κουμπαρα....
Αν....η καθε κυρια και κυριος σειχο-λατσο-beckam-opra-sarkozi-madono-βοβο-mat damon-καριολοκερατογαμηνοπλουσιος ( που δινουν κατι ψιλα και ασχολειτε η tv και τα media για ωρες...!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:)...αντι ενα καλοκαιρακι να πανε στους μαυρικιους και στα μονακα...και αντι να ψωνισουν τον προυπολογισμο του ρατους...τα εβαζαν στον ιδιο κουμπαρα ( οχι κολομπαρα...!!! :birdman:)....
και τα...ψιλα που θα μαζευαν...να διατεθουν για...πεινα,νερο,φυλαξη δασων,παιδια..κ.λ.π...θα ειχαμε θεμα να συζητησουμε;;;; :think: :think:
ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ κεραταδες μεσαζοντες το ολο Project!!!!!!
δεν αναφερω την εκκλησια που κατεχει τον μισο πλανητη γιατι αυτοι οι κολομπαρομιζαδοροαπατεωνες ευθυνονται στο 90% για τα χαλια μας....
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ και ειδα οτι ....παλι καηκε το δασος...παλι παιθανανε παιδακια, ειναι στο δρομο οικογενειες μετα απο μια καταστροφη....πρεπει να παω στην δουλεια γιατι δεν θα εχω για το νοικι....και δεν γαμιουνται ολοι!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αυτο πιστευω ειναι το νοημα....
μετα τιμης..
timo tolki
THE KISS OF JUDAS!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Η φωτια μοιαζει να αναζωπυρωθηκε-σε μικροτερη εκταση απ'οτι το πρωι-ομως.
Περι Βουλης : Aς κανουμε εκει μια "προσομοιωση" δασικης πυρκαιας-κατασβεσης, για να δουμε ποσο γρηγορα θα αντιδρασουν οι 300 βολευτες.Αλλα με σφραγισμενες τις εξοδους. :rockon: Βολευτες flambee !!!!

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Το μόνο παρήγορο σ’όλο αυτό το μπουρδέλο είναι ότι τόσος κόσμος ενδιαφέρεται για το θέμα. Πάλι καλά που δεν είναι όλοι πολιτισμένοι σαν τον mclein.

kondoras

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μπράβο ρε!!!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ...
την ημέρα που οι φλόγες θα φταναν στο Βάρσο της Κηφησιάς...
κάηκαν 100 σπίτια...
είναι όλοι έξω και παραφυλάνε για τις αναζοπυρώσεις...
στην Πολιτεία...τώρα καίγεται ο Διόνυσος...
1 όχημα στο Μοναστήρι από που ξεκίνησε και 3 που πήγαν τέλειωσε το νερό!!!!!!!!!!!!!!!!!
στην Πολιτεία υπήρχαν μόνο Ζητάδες....
με τι να σβηναν τη φωτιά????
ο Πολύδωρας βγήκε να δηλώσει ότι είχαν επιτυχία οι προσπάθειες κατάσβεσης????
περιμένω με αγωνία...
οι Αγροφύλακες του Μητσοτάκη?ντάξει...
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!!
15 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας...
Υ.Γ. στην παλιά καταστροφή της Πεντέλης στο χάρτη της αναδάσωσης μπήκε το 1/3 της καμένης γης!!!!!!!!!!!!!!!!!βιλίτσες και οικοπεδάκια...
ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ....

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Δυστυχως η φωτια δεν εχει σβησει, απο το Μαρουσι φαινεται πολυ καλα το μετωπο της στην Πεντελη, οπως αλλωστε και τα strobelights των ελικοπτερων που πετανε.
Σε 10 χρονια, σιγουρα χτισμενα θα ειναι.Αλλωστε, ο μεγαλυτερος γαιοκτημονας της περιοχης, μετα το Δημοσιο, ειναι η Μονη Πεντελης-με κακιστη προιστορια σε πωλησεις, κλπ.
ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ 16 !!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
E

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Και εγώ απο εδω που μένω βλέπω την πεντέλη να καίγεται - και είναι πολύ θλιβερό το θέαμα.

Και στην Τιβι ο ντορούλα και ο λοβέρδος να συναγωνίζονται για το ποιος ενδιαφέρεται πιο πολύ

Μάυρο στις 16!!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Τί ψάχνετε ρε παιδιά?Εδώ κάηκαν όλα...δάση...περιουσίες...όνειρα...το έγκλημα είναι οργανωμένο...η ΝΕΤ μίλησε για νεαρό που έβαλε εμπρηστικό μηχανισμό....κανένας βαλτός από κάποιους που θα κονόμησε για την ''ωραία'' πράξη του κανά 50άρι €....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom