Νέα

Πεντέλη - τέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Enforcer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Με λύπη μου βλέπω από το παράθυρο του γραφείου μου το πανέμορφο βουνό της Πεντέλης να καίγεται

Και αναρωτιέμαι που θα πάει αυτή η ιστορία ανικανότητας και αλητείας

Κάποιος πρέπει να πληρώσει ρε γαμώτο

edit giorgospapa: τροποποιηθηκε ο τιτλος του θρεντ σε μικρους χαρακτηρες..

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Φωτιά ξέσπασε στις 10.30 π.μ. στη Ν. Πεντέλη, πάνω από τη μονή Αγ. Παντελεήμονος. 

Στην περιοχή βρίσκονται 15 οχήματα, 45 πυροσβέτες, ενώ από αέρος επιχειρούν τρία ελικόπτερα και δυο αεροσκάφη. Η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη και το έργο της πυροσβεστικής δυσχεραίνεται από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή.

ο Θεός να βάλει το χέρι του...  :headbang:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ξερεις ποιοι φταινε για μενα?

Αυτοι που κανουν τετοιου ειδους Threads σαν και αυτο εδω ( μη με παρεξηγησεις απλα βρηκα την ευκαιρια ) και μετα οταν ερθει η ωρα για τις εκλογες ψηφιζουν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ επειδη κανενας αλλος δεν προκειται να βγει.

Αυτοι πρεπει να πληρωσουν φιλε. Ειτε εισαι εσυ, ειτε εγω ειτε ο οποιοσδηποτε.

Ενας γαμημενος φαυλος κυκλος ειναι, ο οποιος ξεκινα απο τους μαλακες Ελληνες πολιτες. Απο πουθενα αλλου.

Σκατα στα μουτρα μας λοιπον, γιατι το αξιζουμε. Τοσο απλα.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Αυτοι που κανουν τετοιου ειδους Threads σαν και αυτο εδω ( μη με παρεξηγησεις απλα βρηκα την ευκαιρια ) και μετα οταν ερθει η ωρα για τις εκλογες ψηφιζουν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ επειδη κανενας αλλος δεν προκειται να βγει.

φιλε τα πραγματα ειναι απλα , οπως εκαναν στης σκανδιναβικες χωρες , ειχαν αποχη 80 με 85 τις εκατο απο τις εκλογες και παθανε σοκ και απο τοτε εχουν αλλαξει ολα σε αυτες τις χωρες σε ολα τα κλιμακια τους

αλλα  εμεις τρεχουμε σαν προβατα στης καλπες και τσακωνομαστε για τα κομματα !!!!!!

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Ανεξέλεγκτη μαίνεται μεγάλη φωτιά στη Νέα Πεντέλη. Πλησιάζει τα πρώτα σπίτια του οικισμού.

Αδυνατούν να επιχειρήσουν ρίψεις νερού τα ελικόπτερα. Όμοροι δήμοι στέλνουν βοήθεια.

Εκρήξεις ακούγονται στην περιοχή, πιθανόν από πυλώνες υψηλής τάσης.

H φωτιά έχει πλησιάσει την κατοικημένη περιοχή της Νέας Πεντέλης.

Την ίδια ώρα, διακοπές ρεύματος παρατηρούνται σε πολλές περιοχές της Αττικής, λόγω προβλήματος σε γραμμή υψηλής τάσης από τον Άγιο Στέφανο έως την Παλλήνη.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Με λύπη μου βλέπω από το παράθυρο του γραφείου μου το πανέμορφο βουνό της Πεντέλης να καίγεται

Και αναρωτιέμαι που θα πάει αυτή η ιστορία ανικανότητας και αλητείας

Κάποιος πρέπει να πληρώσει ρε γαμώτο

edit giorgospapa: τροποποιηθηκε ο τιτλος του θρεντ σε μικρους χαρακτηρες..

Πραγματικά λυπηρό Εnforcer.
Το κακό είναι ότι πάλι δεν θα γίνει τίποτα.....
Στο ίδιο έργο θεατές.....

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης στη Ν. Πεντέλη, πάνω από τη μονή Αγ. Παντελεήμονος. Στην περιοχή βρίσκονται 15 οχήματα, 45 πυροσβέτες, ενώ από αέρος επιχειρούν τρία ελικόπτερα και δυο αεροσκάφη.

Η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη και το έργο της πυροσβεστικής δυσχεραίνεται από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή. Λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι η φωτιά κατέβηκε χαμηλότερα στην περιοχή των Μελισσίων.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Στην περιοχή σημειώνονται εκρήξεις σε πυλώνες της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να παρατηρείται πτώση της τάσης σε αρκετές περιοχές της Αθήνας.

Εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί και πολλοί φωτεινοί σηματοδότες σε Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή και Χολαργό.

Η ΔΕΗ συστήνει τον περιορισμό χρήσεων ανελκυστήρων λόγω συχνών διακοπών.

πηγή : in.gr

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Μπορει να ακουγεται σαν φαρσα αλλα ο τιτλος του θρεντ ειναι η πικρη αληθεια.........<<Πεντελη-Τελος!!!>>

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εγω απορω πως φυτρωνουν τα σπιτια μες τα δεντρα.ολα αυθαιρετα ηταν και δεν φροντιζουν αυτοι για τα σπιτια τους να κανουν καμια αντιπυρικη ζωνη ουτε οι δημοι και τα περιμενουν ολα αφου γινουν ας προσεχανε.για τα σπιτια δεν μου καιγεται καρφι

OP
OP
E

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τελικά έχει δοθεί η εντύπωση ότι λόγω ανικανότητας των ιθυνόντων, όποιος θέλει να προχωρήσει σε εμπρησμό απλά το κάνει έχοντας ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 100%.

Πάλι θα δεχτούμε συγχαρητήρια από την Ευρώπη, όπως έγινε και στην περίπτωση της πάρνηθας σύμφωνα με τον πολύδωρα (άψογο το μαλλί χτενισμένο προς τα πίσω υπουργέ μου).

Μετά την Πάρνηθα, άλλο ένα βουνό θα χρειαστεί τη βοήθεια των εθελοντών. Και θα υπάρξουν. Οπως και πράξεις αυτοδικίας απέναντι στους πονηρούς.

Για τα σπίτια - εκκρεμμούν 4000 τελεσίδικες αποφάσεις για κατεδάφιση. Το ξέρατε; Και κανένας πούστης δεν έχει προχωρήσει σε υλοποίηση. Αν τώρα τα αυθαίρετα αυτά καούν από κάποιο ατύχημα, τι γίνεται; Θα τα ξαναχτίσουν;

Οργη λαού, φωνή θεού

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εγω παντως, οντας αθεος, σε κατι τετοιες περιπτωσεις λεω : MΑΚΑΡΙ να υπηρχε θεος. ΜΑΚΑΡΙ.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά έχει δοθεί η εντύπωση ότι λόγω ανικανότητας των ιθυνόντων, όποιος θέλει να προχωρήσει σε εμπρησμό απλά το κάνει έχοντας ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει το 100%.

Πάλι θα δεχτούμε συγχαρητήρια από την Ευρώπη, όπως έγινε και στην περίπτωση της πάρνηθας σύμφωνα με τον πολύδωρα (άψογο το μαλλί χτενισμένο προς τα πίσω υπουργέ μου).

Μετά την Πάρνηθα, άλλο ένα βουνό θα χρειαστεί τη βοήθεια των εθελοντών. Και θα υπάρξουν. Οπως και πράξεις αυτοδικίας απέναντι στους πονηρούς.

Για τα σπίτια - εκκρεμμούν 4000 τελεσίδικες αποφάσεις για κατεδάφιση. Το ξέρατε; Και κανένας πούστης δεν έχει προχωρήσει σε υλοποίηση. Αν τώρα τα αυθαίρετα αυτά καούν από κάποιο ατύχημα, τι γίνεται; Θα τα ξαναχτίσουν;

Οργη λαού, φωνή θεού

Μακάρι να γινόταν έτσι φίλε.....
Αλλα φοβάμαι πως δεν θα γίνει τίποτα.

Αλήθεια.....:

Αν κάποιος συλληφθεί να κατεδαφίζει με μπουλντόζα  κτίριο, χτισμένο παράνομα σε πρώην δάσος.... (έστω ότι πάει νύχτα, οι εύποροι ιδιοκτήτες λείπουν διακοπές)....το οποίο σύμφωνα με δικαστική απόφαση έχει κριθεί κατεδαφιστέο.....διαπράττει αδίκημα ;
Κατά το νόμο, ξέρω ότι διαπράττει........αλλά εννοώ ηθικά....στην ουσία υλοποιεί απόφαση της πολιτείας.
Θα τον τιμωρούσε το δικαστήριο ;
Θα είχε δικαίωμα ο ιδιοκτήτης του κτιρίου να απαιτεί αποζημίωση ;
Δεν αναφέρω την περίπτωση κάποιος να βάλει φωτιά και να φύγει....αυτό είναι νέος εμπρησμός...και σωστά θα καταδικαστεί, γιατί μπορεί πάλι να ξανακάψει το δάσος σωστά ;
Γι αυτό μίλησα για μπουλντόζα.
Ποιά είναι η γνώμη σας ;

OP
OP
E

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ίσως τελικα το ότι γίνονται όλα αυτά είναι μια ακόμα απόδειξη οτι δεν υπάρχει θεός

Καλα, για το εαν υπάρχει κυβέρνηση δεν το συζητάμε. Και δεν αναφέρομαι στην παρούσα κυβέρνηση μονο.

Blade οι ερωτήσεις σου έχουν ενδιαφέρον.

Αλήθεια αν κάποιος ιδιοκτήτης οικίας επι της οποίας εκκρεμεί η υλοποίηση της απόφασης για κατεδάφιση επιστρέψει απο τις διακοπές του και βρει το σπίτι καμμένο - απο ατύχημα φυσικα. Τι γίνεται στην περίπτωση αυτή; Γιατι ατυχήματα συμβαίνουν κάθε μέρα

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Τελευταία ενημέρωση... η φωτιά πλησιάζει στην Πολιτεία...!!!

Επισκέπτης
Αλήθεια αν κάποιος ιδιοκτήτης οικίας επι της οποίας εκκρεμεί η υλοποίηση της απόφασης για κατεδάφιση επιστρέψει απο τις διακοπές του και βρει το σπίτι καμμένο - απο ατύχημα φυσικα. Τι γίνεται στην περίπτωση αυτή; Γιατι ατυχήματα συμβαίνουν κάθε μέρα

ισως να στεναχωρηθει λιγακι...αλλα η αποζημιωση απ'την ασφαλεια κατατασεται στα μεγαλα ποσα...ακομη κ το πιο φτωχικο σπιτι επανω στην πεντελη εχει ασφαλεια για πυρκαγια... ;) ;) ;)

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
ισως να στεναχωρηθει λιγακι...αλλα η αποζημιωση απ'την ασφαλεια κατατασεται στα μεγαλα ποσα...ακομη κ το πιο φτωχικο σπιτι επανω στην πεντελη εχει ασφαλεια για πυρκαγια... ;) ;) ;)

Είσαι σίγουρος ότι ασφαλίζονται τα αυθαίρετα...???

Επισκέπτης
Είσαι σίγουρος ότι ασφαλίζονται τα αυθαίρετα...???

oλα ασφαλιζονται αν πληρωνεις αναλογα... :sunglasses:
μηπως πιστευεις οτι οσοι εχουν σπιτια εκει επανω που κοστιζουν απο 200-500 χιλιαδες €....τα εχουν ανασφαλιστα ?

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6

Πολύ σωστό. ΟΛΑ ασφαλίζονται.

Άσχετο: Στο κέντρο (Πλ.Συντάγματος), υπάρχει εδώ και ώρα ένας αρρωστημένος κίτρινος ήλιος. Οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι εδώ.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Τα σπίτια αυτά βρίσκονται σε περιοχές εντός σχεδίου. Άρα δεν είναι αυθαίρετα.

Το πως εντάχθηκαν τα Άνω Μελίσσια, η Νέα Πεντέλη, ο Κοκκιναράς στα σχέδια πόλης πριν 30 - 40 χρόνια είναι άλλη ιστορία. Γιατί έμειναν οι περιοχές αυτές χωρίς στοιχειώδεις υποδομές, χωρίς πολεοδόμηση είναι άλλη ιστορία.

Όσο όμως το όνειρο των μικροαστικών στρωμάτων που γνώρισαν άνοδο των εισοδημάτων τους (είτε από χρηματιστήριο, είτε από άλλες λοβιτούρες αλλά είτε και λόγω εργασίας) είναι να αποκτήσουν μεζονέτα στα Μελίσσια, τόσο η πίεση αυτή θα υπάρχει.

Τα στρώματα αυτά τώρα πληρώνουν τις συνέπειες των επιλογών τους.  Αυτό χωρίς καμία μικρόψυχη διάθεση εκδίκησης ή χαιρεκακία. Άλλωστε και εγώ αν αγόραζα κάποιο σπίτι στις περιοχές αυτές θα είχα πάντα στον νου μου αυτήν την πιθανότητα.

Τώρα η φωτιά μετακινείται προς Πολιτεία και είναι νομίζω η πρώτη φορά στα χρονικά που τέτοιες περιοχές απειλούνται. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσει η αντίδραση των κατοίκων τους.
είτε

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
μηπως πιστευεις οτι οσοι εχουν σπιτια εκει επανω που κοστιζουν απο 200-500 χιλιαδες €....τα εχουν ανασφαλιστα ?

Δεν αμφιβάλω ότι θα υπάρχουν παραθυράκια όσον αφορά τις ασφαλιστικές... αλλά από την άλλη δε νομίζω να είναι όλα ασφαλισμένα... μόνο λίγα και καλά...  ;)

Η φωτιά έχει φτάσει τα πρώτα σπίτια στο Κεφαλάρι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom