You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πελέ ή Μαραντόνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα germaon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 268
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μαραντόνα - αλητεία, γκόμενες, κόκα και ποιος ξέρει τι άλλο. Τσαμπουκάς, ψυχάρα. Έδωσε στον Ιταλικό Νότο την ευκαιρία να νικήσει το Βορρά. Στη Νάπολι ΔΕ σβήνουν γκράφφιτι με το όνομά του.
Θυμάμαι τον μεγάλο στρατηλάτη Παναγούλια να δηλώνει στο Μουντιάλ ότι "Ο μαραντόνα για εμάς είναι ένας παίκτης. Καλός αλλά ένας". Κατάληξη - Μαραντόνα 3 γκολ.
Θεός λέμε.
Πελέ - ποιος ειναι αυτός; Ενας τυπάκος που εμφανίζεται με φανταχτερά κοστούμια σε κοσμικές εκδηλώσεις και χαμογελάει προσποιητά; Τρασγουδάει κάπου να πάμε να ανοίξουμε κανα μπουκάλι; Κρίμα είναι το παιδί να προσπαθεί να γίνει συμπαθής σε διάφορους κύριους και κυρίες. Γλοιώδης. Αντιπαθής.
Θυμάμαι τον μεγάλο στρατηλάτη Παναγούλια να δηλώνει στο Μουντιάλ ότι "Ο μαραντόνα για εμάς είναι ένας παίκτης. Καλός αλλά ένας". Κατάληξη - Μαραντόνα 3 γκολ.
Θεός λέμε.
Πελέ - ποιος ειναι αυτός; Ενας τυπάκος που εμφανίζεται με φανταχτερά κοστούμια σε κοσμικές εκδηλώσεις και χαμογελάει προσποιητά; Τρασγουδάει κάπου να πάμε να ανοίξουμε κανα μπουκάλι; Κρίμα είναι το παιδί να προσπαθεί να γίνει συμπαθής σε διάφορους κύριους και κυρίες. Γλοιώδης. Αντιπαθής.
Επισκέπτης
Μαραντόνα δαγκωτό!Όποιος λέει το αντίθετο δεν έχει ιδέα από μπάλα.Ντροπή να συγκρίνουμε την απόλυτη παιχτούρα Μαραντόνα,με το μεγαλύτερο γλύφτη της FIFA,τον μισό Ριβάλντο,τον ένα τέταρτο Γκαρίντσα,κάποιον Πελέ.
Το ότι ο Πελέ είναι γλύφτης δεν σημαίνει ότι είναι χειρότερος από τον Μαραντόνα. Αγωνιστικά ας τους κρίνουμε. Εγώ ψήφισα τον Βασιλιά Πελέ. Δημιούργησε μεγαλύτερο μύθο. Βέβαια ο Ντιέγκο έχει και την Νάπολι . Πρώτος μεταξύ ίσων ο Πελέ.
Γάτος είσαι... Πάντως αν το δίλημμα ήταν Βραζιλία ή Αρντεγινη (ή κάπως έτσι τέλως πάντων...) θα συμφωνούσαμε όλοι φαντάζομαι...Ωστέ εσύ είσαι αυτός που ψήφισες Πελέ λοιπόν....
tkinaliss
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 9.093
- Πόντοι
- 10.413
και εγώ φίλε Sincity ψήφισα Πελέ....
δεν ξέρω αυτά τα περί "γλύφτης και τέτοια", ξέρω μόνο πως άφησε μύθο....
και τον μύθο τον άφησε πριν αρχίσει να "γυρίζει με κοστούμια"...
ομολογώ πως με έχει επηρεάσει ο father μου που τους έχει δει και τους 2 in action.....
δεν ξέρω αυτά τα περί "γλύφτης και τέτοια", ξέρω μόνο πως άφησε μύθο....
και τον μύθο τον άφησε πριν αρχίσει να "γυρίζει με κοστούμια"...
ομολογώ πως με έχει επηρεάσει ο father μου που τους έχει δει και τους 2 in action.....
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Ο Μαραντόνα δοκιμάστηκε στην Ευρώπη...Ο Πελέ ποτέ...ο βασιλιάς Ντίεγκο φυσικά.......
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Μαραντόνα .
argentinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
χαχαχαχαχ πρεπει να ψηφισω????
του σπασανε τα ποδια στην ισπανια,αυτος συνεχισε,πηγε ιταλια οχι σε καμια ομαδαρα,ολοι ξερουμε που κ τι εκανε εκει.
Ειχε ψυχη ,τσαμπουκα ηξερε μπαλα.δεν διστασε να δοκιμαστει,ειχε τσαγανο ρε παιδι μου.
Ακομα βαφτιζουνε παιδια στην ναπολι,με το ονομα του.Διχασε την ιταλια,στον τελικο του '90.το μισο γηπεδο ηταν με την αργεντινη...
Την βραδια ποθ σηκωσε το ουεφα,στην γερμανια αν θυμαμαι καλα.τραγουδουσε,,,φυγε φερλα'ινο( ο τοτε προεδρος της ναπολι).
Ειχε τελικα ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ....
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ DIEGO.....
K φυσικα ειδατε πωσ ακολου8ει την εθνικη αργεντινης,σαν ενας απλος φιλαθλος,στην εξεδρα με τον λαο.
κ το΄94 στο Μuntial της αμερικης,φοβηθηκαν μην τουσ το κλεψει κ αυτο κ
(τον πιασανε ντοπε αυτον κ τον κανιγγια)
αν δεν καταλαβατε,ψηφισα....πελε.
του σπασανε τα ποδια στην ισπανια,αυτος συνεχισε,πηγε ιταλια οχι σε καμια ομαδαρα,ολοι ξερουμε που κ τι εκανε εκει.
Ειχε ψυχη ,τσαμπουκα ηξερε μπαλα.δεν διστασε να δοκιμαστει,ειχε τσαγανο ρε παιδι μου.
Ακομα βαφτιζουνε παιδια στην ναπολι,με το ονομα του.Διχασε την ιταλια,στον τελικο του '90.το μισο γηπεδο ηταν με την αργεντινη...
Την βραδια ποθ σηκωσε το ουεφα,στην γερμανια αν θυμαμαι καλα.τραγουδουσε,,,φυγε φερλα'ινο( ο τοτε προεδρος της ναπολι).
Ειχε τελικα ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ....
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ DIEGO.....
K φυσικα ειδατε πωσ ακολου8ει την εθνικη αργεντινης,σαν ενας απλος φιλαθλος,στην εξεδρα με τον λαο.
κ το΄94 στο Μuntial της αμερικης,φοβηθηκαν μην τουσ το κλεψει κ αυτο κ
(τον πιασανε ντοπε αυτον κ τον κανιγγια)
αν δεν καταλαβατε,ψηφισα....πελε.
PANAXIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
Μαραντόνα και πάλι μαραντόνα....Αλήτης, κοκάκιας, πουτανιάρης-το πρότυπο κάθε μικρού παιδιού!!!!!!!!!!!!!!!!!
εισαι ωραιος ρε μεγαλε...............
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Μεγάλη παιχτούρα, όμως, μάγκες. Εντάξει, μπορεί σα χαρακτήρας να είναι μικρός και παραδόπιστος (σας θυμίζει κάποιον, φίλοι ΑΕΚτζήδες;), αλλά από μπάλλα ΜΕΓΑΣ...
Πάντως, επειδή τον έχω δει με τα μάτια μου, υπέρ του Ντιέγκο κι εγώ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 3K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 296
- Εμφανίσεις
- 10K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις