Νέα

Πελάτες που βάζουν αγγελίες σαν κρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MONADIKI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
εγώ δεν σε είπα χοντρη Τάνια μην μπερδεύεσαι...

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
σταμάτα μωρε Evelina να μιλήσω με την Τάνια...εσυ ειπαμε εισαι η πιο ομορφη απο ολες.. :headbaning2: :headbaning2:

Εγγρ.
20 Νοε 2015
Like
0
σταμάτα μωρε Evelina να μιλήσω με την Τάνια...εσυ ειπαμε εισαι η πιο ομορφη απο ολες.. :headbaning2: :headbaning2:
ποτε ειπα γω μωρη αλλοπροσαλη οτι ειμαι πιο ομορφη απολες??? Αυτα τα λες εσυ οταν εισαι πιωμενη που μπαινεις εδω μεσα...αντε συνελθε που μας τρελανες εδω με του παιδιου τις ψευτικες φωτο με τις ραγαδες στο κωλο...

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
whatever :rockon:....πάω για ποτάκι ,φιλιάααααααααααα

Εγγρ.
20 Νοε 2015
Like
0
ε αφου εισαι μαλλον αλκοολικια...προσεξε τους κορσεδες ομως να βαλεις καλα μη σε πιασει κανενας κ πιανει ξυλα κ τις καλτσες απο κατω στα βυζια για ενισχυση...καλο ποτακιιι καλα να περασεις αλκοολικια...

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
στάζεις μέλι  βρε αγάπη μου....οκ θα τα προσέξω όλα μην μου αγχώνεσαι εσυ...κιαι θα πιω και ενα σφηνακι στην ομορφία σου :headbang:

Εγγρ.
20 Νοε 2015
Like
0
στάζεις μέλι  βρε αγάπη μου....οκ θα τα προσέξω όλα μην μου αγχώνεσαι εσυ...κιαι θα πιω και ενα σφηνακι στην ομορφία σου :headbang:
ναι σταζω μελι σε ζηλευω πολυ...τη κορμαρα σου φτιαγμενη στο φωτοσοπ το προσωπακι σου γεματο τριχα κ τη μεταξενια σου περουκα ...κ τα κινεζικα εσωρουχα σου...που πας να συγκριθεις με μια τανια κελλη...

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
εμένα αγάπη μου είναι όλα φυσικά αυτά που βλέπεις χωρίς φάρμακα και ορμόνες και επεμβάσεις κτλ...εσυ κοιτα να παρεις τα φαρμακα σου μην υποτροποιάσεις..αν και νομίζω εχει ήδη συμβεί...και μην με ρωτήσεις τι σημαίνει "υποτροποιάζω"...google it....σε αφήνω να βρίσεις με την ησυχία σου...καληνύχτα.. :idiot:

Εγγρ.
20 Νοε 2015
Like
0
εμένα αγάπη μου είναι όλα φυσικά αυτά που βλέπεις χωρίς φάρμακα και ορμόνες και επεμβάσεις κτλ...εσυ κοιτα να παρεις τα φαρμακα σου μην υποτροποιάσεις..αν και νομίζω εχει ήδη συμβεί...και μην με ρωτήσεις τι σημαίνει "υποτροποιάζω"...google it....σε αφήνω να βρίσεις με την ησυχία σου...καληνύχτα.. :idiot:
τη να υποτροπιασω μωρη χτικιαρο που βαζεις φωτο αλλουνου με πορτοκαλια στα βυζια κ περουκα...αντε βγες να σε δουμε πως εισαι μωρη γρελα καραφλη

OP
OP
MONADIKI

MONADIKI

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
716
Πόντοι
81
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΙΑ ΠΕΡΟΥΚΑ ΠΟΔΙΑ ΠΑΤΗΤΟ ΚΩΛΟ ΜΕ ΠΛΑΙΝΑ ΞΥΓΚΑΚΙΑ Κ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΜΦΑΝΕΣ ΑΞΥΡΙΣΤΟ...ΧΕΡΙΑ ΚΟΥΠΙΑ ΠΟΔΙΑ ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΙΛΑ...ΣΟΥΤΙΕΝ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ...ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΘ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΣΩΣΤΑ

Xios

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
5
Πόντοι
0
Επιβάλλεται αναμέτρηση γυμνές στη λάσπη. Κ στο τέλος ένα ass to ass με διπλο dildo

OP
OP
MONADIKI

MONADIKI

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
716
Πόντοι
81
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Συνημμένα

• DSC_3065.jpg
    DSC_3065.jpg
    5,7 MB · Εμφανίσεις: 144
  • 66412650_2866773460063577_8743876102608388096_n.jpg
    66412650_2866773460063577_8743876102608388096_n.jpg
    190,1 KB · Εμφανίσεις: 99

johny7gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Πω ρε επαγγελματισμός. Μη μυριστείτε ανταγωνισμό(αν και προ ανέφεραν οτι δεν υφίσταται).και κακία βγαζετε και μπουλινγκ κάνετε.και επειδή δε μπορείτε να τα κάνετε μόνοι σας και παρέα φωναζετε για υποστήριξη. Κατα τα αλλά αλλους λέτε οτι είναι κακιες αδερφές.

OP
OP
MONADIKI

MONADIKI

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
716
Πόντοι
81
Πω ρε επαγγελματισμός. Μη μυριστείτε ανταγωνισμό(αν και προ ανέφεραν οτι δεν υφίσταται).και κακία βγαζετε και μπουλινγκ κάνετε.και επειδή δε μπορείτε να τα κάνετε μόνοι σας και παρέα φωναζετε για υποστήριξη. Κατα τα αλλά αλλους λέτε οτι είναι κακιες αδερφές.
giati oloi i kameni briskonte edo ti antagonismo pes mou na exo s ena antriko soma m ginekia esorouxa  ine dinaton na m sikrinis me enan pou to somatou ine kathara antriko  oute fatsa den exis di skepsou prota prin grapis tin malakia sou ke den fonaksa kanenan gia ipostiriksi den tin xriazome

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom