You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πελάτες που βάζουν αγγελίες σαν κρος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MONADIKI
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 255
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 160704
Trans
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Like
- 0
σταμάτα μωρε Evelina να μιλήσω με την Τάνια...εσυ ειπαμε εισαι η πιο ομορφη απο ολες..
ποτε ειπα γω μωρη αλλοπροσαλη οτι ειμαι πιο ομορφη απολες??? Αυτα τα λες εσυ οταν εισαι πιωμενη που μπαινεις εδω μεσα...αντε συνελθε που μας τρελανες εδω με του παιδιου τις ψευτικες φωτο με τις ραγαδες στο κωλο...σταμάτα μωρε Evelina να μιλήσω με την Τάνια...εσυ ειπαμε εισαι η πιο ομορφη απο ολες..
Διαγραμμένο μέλος 160704
Trans
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Like
- 0
whatever ....πάω για ποτάκι ,φιλιάααααααααααα
whatever ....πάω για ποτάκι ,φιλιάααααααααααα
ε αφου εισαι μαλλον αλκοολικια...προσεξε τους κορσεδες ομως να βαλεις καλα μη σε πιασει κανενας κ πιανει ξυλα κ τις καλτσες απο κατω στα βυζια για ενισχυση...καλο ποτακιιι καλα να περασεις αλκοολικια...whatever ....πάω για ποτάκι ,φιλιάααααααααααα
Διαγραμμένο μέλος 160704
Trans
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Like
- 0
ναι σταζω μελι σε ζηλευω πολυ...τη κορμαρα σου φτιαγμενη στο φωτοσοπ το προσωπακι σου γεματο τριχα κ τη μεταξενια σου περουκα ...κ τα κινεζικα εσωρουχα σου...που πας να συγκριθεις με μια τανια κελλη...στάζεις μέλι βρε αγάπη μου....οκ θα τα προσέξω όλα μην μου αγχώνεσαι εσυ...κιαι θα πιω και ενα σφηνακι στην ομορφία σου
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
εμένα αγάπη μου είναι όλα φυσικά αυτά που βλέπεις χωρίς φάρμακα και ορμόνες και επεμβάσεις κτλ...εσυ κοιτα να παρεις τα φαρμακα σου μην υποτροποιάσεις..αν και νομίζω εχει ήδη συμβεί...και μην με ρωτήσεις τι σημαίνει "υποτροποιάζω"...google it....σε αφήνω να βρίσεις με την ησυχία σου...καληνύχτα..
Διαγραμμένο μέλος 160704
Trans
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Like
- 0
τη να υποτροπιασω μωρη χτικιαρο που βαζεις φωτο αλλουνου με πορτοκαλια στα βυζια κ περουκα...αντε βγες να σε δουμε πως εισαι μωρη γρελα καραφληεμένα αγάπη μου είναι όλα φυσικά αυτά που βλέπεις χωρίς φάρμακα και ορμόνες και επεμβάσεις κτλ...εσυ κοιτα να παρεις τα φαρμακα σου μην υποτροποιάσεις..αν και νομίζω εχει ήδη συμβεί...και μην με ρωτήσεις τι σημαίνει "υποτροποιάζω"...google it....σε αφήνω να βρίσεις με την ησυχία σου...καληνύχτα..
MONADIKI
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 716
- Πόντοι
- 81
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΙΑ ΠΕΡΟΥΚΑ ΠΟΔΙΑ ΠΑΤΗΤΟ ΚΩΛΟ ΜΕ ΠΛΑΙΝΑ ΞΥΓΚΑΚΙΑ Κ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΜΦΑΝΕΣ ΑΞΥΡΙΣΤΟ...ΧΕΡΙΑ ΚΟΥΠΙΑ ΠΟΔΙΑ ΒΑΤΡΑΧΟΠΕΔΙΛΑ...ΣΟΥΤΙΕΝ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ...ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΘ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΣΩΣΤΑ
γύλος_79
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι ποτακι καλε στο αβερωφ δεν θα πηγαινες σημερα?whatever ....πάω για ποτάκι ,φιλιάααααααααααα
Πω ρε επαγγελματισμός. Μη μυριστείτε ανταγωνισμό(αν και προ ανέφεραν οτι δεν υφίσταται).και κακία βγαζετε και μπουλινγκ κάνετε.και επειδή δε μπορείτε να τα κάνετε μόνοι σας και παρέα φωναζετε για υποστήριξη. Κατα τα αλλά αλλους λέτε οτι είναι κακιες αδερφές.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.397
- Πόντοι
- 3.936
Τα καημένα τα νιάτα τι γρήγορα που περνούν - Αττίκ
Μπράβο Γκμόχ το βρήκες ;)ζηλευεις
MONADIKI
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 716
- Πόντοι
- 81
giati oloi i kameni briskonte edo ti antagonismo pes mou na exo s ena antriko soma m ginekia esorouxa ine dinaton na m sikrinis me enan pou to somatou ine kathara antriko oute fatsa den exis di skepsou prota prin grapis tin malakia sou ke den fonaksa kanenan gia ipostiriksi den tin xriazomeΠω ρε επαγγελματισμός. Μη μυριστείτε ανταγωνισμό(αν και προ ανέφεραν οτι δεν υφίσταται).και κακία βγαζετε και μπουλινγκ κάνετε.και επειδή δε μπορείτε να τα κάνετε μόνοι σας και παρέα φωναζετε για υποστήριξη. Κατα τα αλλά αλλους λέτε οτι είναι κακιες αδερφές.
MONADIKI
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 716
- Πόντοι
- 81
kala asto koritsi mou esi ise xameno xarti ke se liges meres tha bebeothoume kiolas k pia ise ke tha ginis rompa edo mesaΤα καημένα τα νιάτα τι γρήγορα που περνούν - Αττίκ
Μπράβο Γκμόχ το βρήκες ;)
μωρη φακλανα ελα λιγο στον πικερισμο .kala asto koritsi mou esi ise xameno xarti ke se liges meres tha bebeothoume kiolas k pia ise ke tha ginis rompa edo mesa
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.397
- Πόντοι
- 3.936
Μίλα για τον ευατό σου καλύτερα.ise xameno xarti
se liges meres tha tha ginis
Απειλές στο σπιτάκι σου.
MONADIKI
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 716
- Πόντοι
- 81
fobase koritsaki mou pou tha broume pia ise k tha kseftilistis edo mesa arxidia exis mono krimeni apo pseutika profilΜίλα για τον ευατό σου καλύτερα.
Απειλές στο σπιτάκι σου.