Νέα

Πελάτες που βάζουν αγγελίες σαν κρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MONADIKI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
Live and let live girls...υπαρχει χωρος για όλους και όλα τα γούστα..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.018
Πόντοι
6.515
Κορμαρα η μαρινα  :erection:

OP
OP
MONADIKI

MONADIKI

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
716
Πόντοι
81
η Μαρινα Ειναι κορμαρα εσυ εισαι γερολαδας

johny7gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
9
Πόντοι
1
esis nomizete epidi perno pelatakia eime tiolimeni katastasi den fantazeste ti kosmo ksero ke pia ine i zoh mou ke ti kano nomizete tora esis oti ime kamia pinasmeni ta exv xortasi olla apo gkomenous taxidia gnorimies parees mexri tora plironome poli kala gia na emfanizome opoudipote k stin ousia ektononome edo ala den goustaro na grafoun psemata gia mena
Ούτε φανταζόμαστε, ούτε μας νοιάζει. Κι αφού δεν είσαι πεινασμένη και όλα πληρωμένα από τους γκόμενους, τι άνοιξες το νήμα;

Εχετε μεγαλο θρασσος να συγκρινεται τη Τανια Κελλη με τον αντρα ντυμενο γυναικα...ντροπη σας σαβουροτζαμπατζηδες γεροι να ασχολεισται ολη μερα εδω δεν εχετε αλλη δουλεια να κανετε? ελεος

Ποιος σύγκρινε; ποιος άνοιξε αυτό θέμα; ποιος ξεκίνησε τα παράπονα; όσο για το σαβουροτζαμπατζήδες το τι γουστάρει ο καθένας είναι υποκειμενικό. Και ναι λοιπόν, και γέροι είμαστε, και σύνταξη παίρνουμε και δεν έχουμε άλλη δουλειά από το να καυλαντίζουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
MONADIKI

MONADIKI

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
716
Πόντοι
81
Ούτε φανταζόμαστε, ούτε μας νοιάζει. Κι αφού δεν είσαι πεινασμένη και όλα πληρωμένα από τους γκόμενους, τι άνοιξες το νήμα;

Ποιος σύγκρινε; ποιος άνοιξε αυτό θέμα; ποιος ξεκίνησε τα παράπονα; όσο για το σαβουροτζαμπατζήδες το τι γουστάρει ο καθένας είναι υποκειμενικό. Και ναι λοιπόν, και γέροι είμαστε, και σύνταξη παίρνουμε και δεν έχουμε άλλη δουλειά από το να καυλαντίζουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω ανοιξα το θεμα με σκοπο οτι ειδα παλιους μου πελατες μου ντυμενους σε αγγελιες ουτε οτι μου τρωνε εγραψα τη δουλεια αλλα σας συμφερει γιατι ειναι πιο φτηνοι...τρωτε τον μπουτσο σας οικονομικα και μειωνετε τις τρανσεξουαλ ...μη τρελαθουμε τωρα οτι υπαρχει μετρο συγκρισης ο κροςς με την τρανς ...ΕΛΕΟΟΣΣΣΣ

Εγγρ.
20 Νοε 2015
Like
0

Marina_cd

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2019
Like
155
Πόντοι
1
μπάζο είμαι ναι...τι να κάνω... :headbang:

Εγγρ.
20 Νοε 2015
Like
0

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
νεα ταλαντουχα κροσακια απειλουν την καριερα της χοντρης  τανιας !

Εγγρ.
20 Νοε 2015
Like
0
ασε με να χτυπιέμαι :heavymetalbig:
χτυπησου σαν το χταποδι τοτε...κ οι φωτογραφιες σου δεν ειναι δικες σου ειναι απο κροσσακια που στα στελνουν απο τη δεκαετια του 80...παρε κανα φουντουνι να φας προς το παρον κ μη ρουφας τη κοιλια στις φωτο κ σταματα να βαζεις το παιδακι το εγχρωμο...κριμα ειναι

OP
OP
MONADIKI

MONADIKI

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
716
Πόντοι
81
νεα ταλαντουχα κροσακια απειλουν την καριερα της χοντρης  τανιας !
 ΠΟΙΟς ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΚΡΟΣΣΑΚΙΑ ...ΕΜΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η εΛΛΑΔΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ...ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΤΙΚΙΑΡΙΚΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ..ΓΤ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΙ ΚΑΙ ΛΑΠΑΔΕΣ ...ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΣΟ ΧΟΝΤΡΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom