You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πελάτες που βάζουν αγγελίες σαν κρος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MONADIKI
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 255
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ούτε φανταζόμαστε, ούτε μας νοιάζει. Κι αφού δεν είσαι πεινασμένη και όλα πληρωμένα από τους γκόμενους, τι άνοιξες το νήμα;esis nomizete epidi perno pelatakia eime tiolimeni katastasi den fantazeste ti kosmo ksero ke pia ine i zoh mou ke ti kano nomizete tora esis oti ime kamia pinasmeni ta exv xortasi olla apo gkomenous taxidia gnorimies parees mexri tora plironome poli kala gia na emfanizome opoudipote k stin ousia ektononome edo ala den goustaro na grafoun psemata gia mena
Εχετε μεγαλο θρασσος να συγκρινεται τη Τανια Κελλη με τον αντρα ντυμενο γυναικα...ντροπη σας σαβουροτζαμπατζηδες γεροι να ασχολεισται ολη μερα εδω δεν εχετε αλλη δουλεια να κανετε? ελεος
Ποιος σύγκρινε; ποιος άνοιξε αυτό θέμα; ποιος ξεκίνησε τα παράπονα; όσο για το σαβουροτζαμπατζήδες το τι γουστάρει ο καθένας είναι υποκειμενικό. Και ναι λοιπόν, και γέροι είμαστε, και σύνταξη παίρνουμε και δεν έχουμε άλλη δουλειά από το να καυλαντίζουμε
MONADIKI
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 716
- Πόντοι
- 81
εγω ανοιξα το θεμα με σκοπο οτι ειδα παλιους μου πελατες μου ντυμενους σε αγγελιες ουτε οτι μου τρωνε εγραψα τη δουλεια αλλα σας συμφερει γιατι ειναι πιο φτηνοι...τρωτε τον μπουτσο σας οικονομικα και μειωνετε τις τρανσεξουαλ ...μη τρελαθουμε τωρα οτι υπαρχει μετρο συγκρισης ο κροςς με την τρανς ...ΕΛΕΟΟΣΣΣΣΟύτε φανταζόμαστε, ούτε μας νοιάζει. Κι αφού δεν είσαι πεινασμένη και όλα πληρωμένα από τους γκόμενους, τι άνοιξες το νήμα;
Ποιος σύγκρινε; ποιος άνοιξε αυτό θέμα; ποιος ξεκίνησε τα παράπονα; όσο για το σαβουροτζαμπατζήδες το τι γουστάρει ο καθένας είναι υποκειμενικό. Και ναι λοιπόν, και γέροι είμαστε, και σύνταξη παίρνουμε και δεν έχουμε άλλη δουλειά από το να καυλαντίζουμε
Διαγραμμένο μέλος 160704
Trans
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Like
- 0
ρε μαρινο κακο φωτοσοπ κανεις ετσι γινεσαι κορμαρα?εδω μεσα πελατεια ψαχνεις η προσπαθεις να το παιξεις πιο ωραια απο τη τανια...αστο εισαι χιλιομετρα πισωευχαριστώ κούκλε μου
Διαγραμμένο μέλος 160704
Trans
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Like
- 0
εσυ πρεπει να τη ζηλευεις πολυυυυ...μονο οι κακιες αδερφες γραφουν τετοια
Διαγραμμένο μέλος 160704
Trans
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Like
- 0
καλε τι βαζεις φωτο εδω ...δε σε γαμαει ανθρωπος εδω μεσα...τζαμπα χτυπιεσαι...κ ευθυγραμμισε τα πορτοκαλια στο σουτιεν γτ πανε στραβα...χαχαμπάζο είμαι ναι...τι να κάνω...
Διαγραμμένο μέλος 160704
Trans
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Like
- 0
αν οι χοντρες ειναι σαν τη τανια τοτε μακαρι να ταν κ τα κροσσακια σαν αυτηννεα ταλαντουχα κροσακια απειλουν την καριερα της χοντρης τανιας !
Διαγραμμένο μέλος 160704
Trans
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Like
- 0
χτυπησου σαν το χταποδι τοτε...κ οι φωτογραφιες σου δεν ειναι δικες σου ειναι απο κροσσακια που στα στελνουν απο τη δεκαετια του 80...παρε κανα φουντουνι να φας προς το παρον κ μη ρουφας τη κοιλια στις φωτο κ σταματα να βαζεις το παιδακι το εγχρωμο...κριμα ειναιασε με να χτυπιέμαι
MONADIKI
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 716
- Πόντοι
- 81
ΠΟΙΟς ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΚΡΟΣΣΑΚΙΑ ...ΕΜΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η εΛΛΑΔΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ...ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΤΙΚΙΑΡΙΚΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ..ΓΤ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΙ ΚΑΙ ΛΑΠΑΔΕΣ ...ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΩΤΟ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΣΟ ΧΟΝΤΡΗ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣνεα ταλαντουχα κροσακια απειλουν την καριερα της χοντρης τανιας !
Διαγραμμένο μέλος 160704
Trans
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Like
- 0
αφου δε σε γαμαει ανθρωπος δωσε πονο στους γερους...δωσεεεεεεε...χαχαχαχαχα