Mε πολυ χαρα βλεπω οτι η ομαδα μπηκε φορτσατη στο θεμα. Καλα τωρα με Καπετανιο 69, στο τιμονι και Α μηχανικο 69, εμενα μια χαρα θα πλευσει το καραβι, χα χα! Λοιπον να συστηθω κι εγω. Ειχα την αρρωστια απο μικρος και οταν επιασα φραγκα, εχωσα πολλα στο αθλημα. Στο PC που εφτιαξα περυσι, για ηχο, παιχνιδια, μουσικη, ταινιες, χρησιμοποιω μια καρτα ηχου, SoundblasterX AE-5 plus, εναν ενισχυτη 2.1 Yamaha WXA-50. Για ηχεια εκανα μια πατεντα δικη μου που μαλλον επιασε. Εχω δοκιμασει διαφορα ενεργα ηχειακια PC (20-300 E), οχι οτι δεν εκανα την δουλεια μου, αλλα δεν με ενθουσιασαν κι ολας. Πηρα λοιπον τα περιφερειακα, απο το παλαιο μου home cinema system, ηχεια Jamo 120 sorround και τα εβαλα σαν κυρια ΔΕ-ΑΡ της οθονης, σε μια αποσταση 80 εκ. μεταξυ τους. Αυτα ειναι διπολα, τριων δρομων, με ξυλινη καμπινα και σχημα τριγωνικου πρισματος. Εχουν λαστιχενια ποδαρακια στο πισω μερος, οποτε τα κρεμασα στον τοιχο. Με δυο πολυκλωνα καλωδια της ΒΙΟΚΑΛ και παιζουν μια χαρουλα, τυφλα ναχουν τα Odin και τα Nordost (τι λεω, ο φουστης, βραδυατικα?). Βεβαια τα ηχειακια αυτα, δεν κατεβαινουν πολυ χαμηλα, ΟΚ περιφερειακα ειναι. Γι αυτο κοτσαρισα ενα θηρειο, ενεργο Rel Strata II, υπερβολη, δεν λεω και για το συστημα και για το χωρο (15 τ.μ.), αλλα ειταν αχρισημοποιητο στην κουτα του. Βεβαια το volume ποτε πανω απο το 2, γιατι μετα δεν αισθανεσαι μπασο, αλλα ακους μπαπα-μπουπα. Ειτε ειμαι στο PC, 50 εκ αποσταση ειτε ξαπλωμενος στο ντιβανι 3 μ. αποσταση, παιζοντας ελλαχιστα με την ενταση, μια χαρα ηχο περνω και σε μουσικη και σε ταινιες. Τουλαχιστον αυτον που με ικανοποιει, χωρις να τρεχω συνεχεια στο σαλονι και στο στεροφωνικο.