1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
με φτυάρια;με αυτήν τη λογική κι οι Αυγύπτιοι έφτιαχναν πυραμίδες το 2000 π.Χ. :S
με φτυάρια;με αυτήν τη λογική κι οι Αυγύπτιοι έφτιαχναν πυραμίδες το 2000 π.Χ. :S
με σκλάβους κυρίωςμε φτυάρια;
με σκλάβους κυρίως
αμα υποψιαστώ ότι χτίστηκε το εμπάιαρ με φτυάριααααααααααααααααα
θα πεθάνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
ναι εξω απο το χορο και γω ξερω να χορευω...δεν ανοιγω κουβεντα περι αυτων που ειπε ο φιντελλε γιατι εχει πολυ δικιο ,αλλα ειναι αλλο κεφαλαιο...εστιαζω σε αυτα που λετε οι υπολοιποι περι μπουρδελου....ειναι δυνατον ρε μαγκες να βαζετε τον αγροτη ,τον οικοδομο,τον εργολαβο,τον μικροκατασκευαστη...στην ιδια μοιρα με τους μεγαλοαγροτο πατερες ιδιοκτητες συναιτερισμων κρατικο δανειοληπτων,τους ιδιοκτητες κατασκευαστικων που ρουφηξαν αερα πατερα κεφαλαια απο το χρηματηστηριο...ΒΑΛΤΕ τα μεγεθη στο μυαλο σας...
ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟς ΜΕ ΤΟΥς ΣΥΝΕΝΟΧΟΥς ΤΟΥ ρουφηξε ολους τους σοβαρους κλαδους....το χαλι ειναι ατελειωτο...για την μπουρδελο κατασταση ευθυνεται μονο το κρατος...
Άμα δουν στην Αμερική μπετονιέρα στον δρόμο θα την φωτογραφίζουν και θα νομίζουν ότι είναι από το Mad Max V.
Αλλά προς τι η συζήτηση;
Στην Ελλάδα άρχισαν να χρησιμοποιούνται ευρέως μετά το 1990.
...για την μπουρδελο κατασταση ευθυνεται μονο το κρατος...
ξανά έτσι.το dna μας φταιει. η λογικη του πονηρου γυφτου. εκει που δεν εχει πονηρεψει ακομα ο αλλος γυφτος (κρατος) του γαμας τα ραματα, μετα που παιρνει χαμπαρι ο γυφτος και παει να σε γαμησει γυφτοπονηρα παλι ψαχνεις να του βιδωσεις με αλλο τροπο ενω ταυτοχρονα δακρυζεις για τον γυφτο που σε γαμαει εσενα τον αλαβαστρινο χαρακτηρα
δε λεω εσενα προσωπικα παιχτη, η φραση παει ετσι
ξανά έτσι.
ειμαι αγανακτισμενος που δε κανει καιρο για παραλια και τοχω ριξει στις σοφιες
ειμαι αγανακτισμενος που δε κανει καιρο για παραλια και τοχω ριξει στις σοφιες
τι βρέχει παλι;
αλλαξοκωλιες μην αρχισετε, και ολα οκ!
εριξε μια κατρουλια >
στοιχημα οτι εγω μπορω να τον κανω να χυσει και συ οχι
παλι διαφωνεις ενω λεμε ουσιαστικα το ιδιο....ωπ για κατσε ρε συ κατι βρηκα δω,να δω,....ωχ ρε συ βρηκα ενα δισ απο μια δουλεια που κανα με τον μπομπολα... ΑΥΤΟ λεω και γω ρε μαν ,το κρατος και οι συνενοχοι του εκαναν τη ζημια...κανενας μικρο ιδιοκτητης δεν γαμησε κανεναν...αντιθετως ολοι τρεχουν σαν τρελοι για να πληρωσουν το στεγαστικο τους...όταν έπαιρνες κοκκαλάκι για την ομερτά ας πρόσεχες...
ό,τι έγινε στην ελλάδα απο το 77 και μετά έγινε με υπερτιμολογήσεις μίζες και κλοπή του δημοσίου χρήματος.
έργα που στοίχιζαν 5 δις χρεώνονταν 15.
εάν κατ επέκταση τα έργα συνολικά στοίχισαν 900 δις τα 600 πήγαν ελβετία ζίμενς άκη και μπομπολες συν παρατρεχάμενους.....
τα ονόματα τυχαία.... είναι αρκετοί οι φαγοπότες.....εντός και εκτός.
ΚΑΙ συ ανοιγεις αλλο θεμα, σωστο ,αλλα αλλο,οι ζωες των ανεργων δεν ειναι θεμα dna.χρειαζετε αναπτυξη τωρα!!!!!παντου....Η ανεργια δεν ειναι καταρχας υποφερτη....το dna μας φταιει. η λογικη του πονηρου γυφτου. εκει που δεν εχει πονηρεψει ακομα ο αλλος γυφτος (κρατος) του γαμας τα ραματα, μετα που παιρνει χαμπαρι ο γυφτος και παει να σε γαμησει γυφτοπονηρα παλι ψαχνεις να του βιδωσεις με αλλο τροπο ενω ταυτοχρονα δακρυζεις για τον γυφτο που σε γαμαει εσενα τον αλαβαστρινο χαρακτηρα
δε λεω εσενα προσωπικα παιχτη, η φραση παει ετσι
Κατασκευαστής που δεν έχει ανάγκη να πουλήσει άμεσα (δλδ δεν έχει δάνεια, υποχρεώσεις προς τρίτους κλπ) απλά δεν παζαρεύεται. Λογικό δεν είναι? Κανείς δε πάει να σκοτώσει ένα τόσο ακριβό προιόν, όπως είναι ένα ακίνητο, όσο δεν έχει ανάγκη.....
Αν βρεις κάποιον που πνίγεται, παίζει εύκολα παζάρι...
Το πανηγύρι θα αρχίσει όταν θα μπουν και οι τράπεζες στο παιχνίδι και θα αρχίσουν να εκποιούν ακίνητά τους, γιατί θα πωλούν σε τιμές κόστους....
Μέχρι τότε υπομονή...
αδερφέ το θέμα δεν είναι πόσο πουλάς...
είναι τι λίπος έχεις και για πόσο.....
κάποια στιγμή θα χρειαστεί να βγάλεις ζεστό χρήμα για να ζήσεις.
νομίζω δε ότι είναι ελάχιστοι οι κατασκευαστές που δεν έχουν δάνεια......
όπως και να χει δεν είναι το θέμα 1-2 ετών αλλά τι θα κάνει κάποιος που δεν προβλέπεται να έχει δουλειά για τα επόμενα 10 χρόνια.....
Φίλε μου αυτο ακριβώς λέω...
Υπάρχει ακόμη πολύ λίπος για να καεί...
Το ξέρω γιατί είμαι της δουλειάς.
Αυτή τη στιγμή πολλοί κατασκευαστές μετρούν καταθέσεις εκατομμυρίων Ευρώ, και προφανώς αντέχουν για πολλά χρόνια ακόμη...
Μόνο αν μπουν οι τράπεζες στι παιχνίδι και αρχίσουν να ξεστοκάρουν.....