Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Περιμενε λεμε .....παω αυριο κιολας να χτυπησω ενα ρετιρε....
Περιμενε λεμε .....παω αυριο κιολας να χτυπησω ενα ρετιρε....
Περιμενε λεμε .....
τι να περιμενει;
θα φτάσει ο ΦΠΑ το 30! χαχαχα
πάντως....
τώρα περνάμε στη φάση των πιστοποιητικών....
κάτσε να βγάλουνε όλα τα απούλητα πιστοποιητικό ενέργειας...και βλέπουμε
γιατί αν δεν έχουνε...δεν πουλιώνται...
Eιναι δυνατον τα νεα να μην εχουν ?τι να περιμενει;
πάντως....
Tότε είναι που δεν θα πέσουν με τπτ γιατι απλα θα πληρώσετε φορους η τιμή θα πέσει αλλά θα την ανεβάσουν ξανα οι φοροι φπα κτλπτι να περιμενει;
πάντως....
Και ακομη ειμαστε στην αρχη !!!!!!!!Τέσσερα σπίτια στην τιμή τριών για να κινηθεί η αγορά ακινήτων
Μετά τις γενναίες εκπτώσεις, τις άτοκες δόσεις για την πληρωμή των σπιτιών με συναλλαγματικές και τα «δώρα» που περιλαμβάνουν, από δωρεάν θέσεις πάρκινγκ, αποθήκες, μέχρι και τα... ηλεκτρικά της κουζίνας, έρχεται νέα προωθητική κίνηση... απελπισίας.
απο το 2007 ακουω την ιδια καραμελα και καποια σημαντικη πτωση σε καλη περιοχη δεν εχω δει.αμα δεν πεσουν τα τσιμεντα τα σιδερα τα οικοπεδα κτλπ τα σπιτια δεν πεφτουν παρτε το χαμπαρι.....
Τα οικοδομικα υλικα ειναι φτηνα .... γιατι να πεσουν ?απο το 2007 ακουω την ιδια καραμελα και καποια σημαντικη πτωση σε καλη περιοχη δεν εχω δει.αμα δεν πεσουν τα τσιμεντα τα σιδερα τα οικοπεδα κτλπ τα σπιτια δεν πεφτουν παρτε το χαμπαρι.....
περιοχη και τ.μ.?καλη χρονια σε ολους μας.... Ειναι το πρωτο ποστ οποτε μπορω να ευχυθω ελευθερα.
Εγω θελω να ρωτησω εαν καποιος αυτον τον καιρο αγορασε ή εχει αρχισει την διαδικασια για αγορα διαμερισματος 15ετιας κ πανω.
Απο οτι εχω βρει στην ΧΕ αυτο που ψαχνω εγω κυμενεται περιπου στα 70.000€
Σε τετοια εποχη πόσο μπορεις να παζαρεψεις λετε??
Εγω σημερα που μιλησα με καποιον που ζητουσε στην ΧΕ 68.000€ μου ειπε στο τηλ (η πρωτη μου φορα που τηλ) οτι στην τιμη θα τα βρουμε (χωρις να του πω τιποτα εγω για λεφτα). Δηλαδη με 60.000€ ζεστα λετε να το σκοτωνε?
Εχει κανεις σας καμια εμπειρια?
Δυτικα Προαστια
60 περιπου
Ειδικα αν θελει και τιποτα φτιαξιματα και του τα χτυπησει στην τιμηΚαι 15ετία και τι όροφος;;;;;;;
κάνε χοντρα παζάρια αν είναι ντούκου τα λεφτά και πέσμας και μας
υγ.50000 στο χερι είναι καλά (κοίτα καλά τους τίτλους ή τυχών υποθήκες στο δικηγόρο βάλε κανά αλάνι- πολύ δικό σου ;))
...Αν και σε λιγους μηνες θα πεσουν κατακορυφα οι τιμες με τα νεα μετρα που ερχονται.....
Γενικα στην χωρα.....οταν λες νεα μετρα εννοεις για τα ακινητα ή γενικα στην χωρα?