η τηλεοραση δεν ειναι μια οποιαδηποτε επιχειρηση οποτε βαλτη στην ακρη
ο πρ.του ιατρικου κεντρου ητανε διαυθυντης σε νοσοκομεια αποτι ξερω, αρα ολο και καποια σχεση ειχε!
ο ΧατζηΙωαννου για σενα ειναι επιτυχημενος επιχειρηματιας? μην τρελλαθουμε κιολλας!
Στον εφοπλισμο η πλειοψηφια και οι πιο δυνατοι ειναι γεννημενοι θαλασσολυκοι ρε! Εχεις δει κανενα κουστουμακια εφοπλιστη?
Και αν δεν κανω λαθος, συζηταμε τι ειναι το σωστο οχι τι γινεται! Σαφως και σε ολους τους τομεις υπαρχουνε και ασχετοι! Αυτο τι σημαινει οτι ειναι καλοι? Δειξε μου εναν ασχετο που να εχει μια επιτυχημενη (οχι απλα λειτουργουσα) επιχειρηση να σε παραδεχθω!
οσο για τις φιλοφρονησεις, τραβα ρωτα πρωτα τον κουστουμακια που σου εβγαλε τα sale and lease back αν βγαζει η οχι κερδος η τραπεζα απο το leasing και ελα να τα ξαναπουμε...
o Χατζηιωαννου δεν ειναι επιτυχημενος επιχειρηματιας; φιλε, με εμπα8εια και αρνητισμο δεν γινεται κουβεντα
Ο προεδρος του ομιλου ηταν προσισταμενος Λογιστιριου στο Υγεια - συμφωνα με τον συλλογισμο σου, 8α επρεπε να ειχε ηδη αποτυχει
Στον κλαδο της Υγειας, εδω και στον Ευρωπαικο χωρο - ο Ασκληπιος με 350 νοσοκομεια, εχεις δει το Διοικητικο Συμβουλιο;
Στον εφοπλισμο.....εισαι σοβαρος; LLoyds Λονδινου - Αγγλικα φανταζομαι οτι γνωριζεις...διαβασε
Τελος, στο 8εμα του lease back - επειδη δεν 8ες να μα8εις, αλλα εισαι ξερολακος - η απαντηση ειναι απλη:
Εφοσον το επιτοκιο του lease back ειναι χαμηλοτερο του NPV της κυριας δραστηριοτητας μου, και στην περιπτωση μου ειναι απο 2-3.5% περισσοτερο, τοτε ΠΡΟΦΑΝΩΣ ειμαι κερδισμενος
Αγαπητε, αυτη ειναι η συμβολη του χρηματο πιστωτικου κλαδου - το ROI του κεφαλαιου που δανειζεσαι να ειναι μεγαλυτερο του επιτοκιου που πληρωνεις - αυτη ειναι η βαση του επιχειρειν. Ειναι ρισκο; ασφαλως και ειναι - δεν ειναι για ολους. Βγαινει παντα; προφανως και οχι
Τι 8ες να κανοθμε αγαπητε; να δουλεψουμε στο Δημοσιο; να γινουμε τεμπελοσκυλα η συνδικαλιστες/τραμπουκοι;
Το επιχειρειν δεν ειναι για ολους. Και στο μελλον, μην απαξιωνεις ετσι ευκολα τις προσπα8ειες του οποιου επιχειρηματια (και ειδικα του ΧατζΙωαννου που αρκετα εχει προσφερει και στην Ελλαδα και στην Κυπρο)