Νέα

Παττάγια από το 2025 και μετά!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Royal Thai Trepanator
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.314
Πόντοι
201
Στα μέρη αυτά που συζητάτε οι κίνδυνοι ποιοι είναι;
Πχ υπάρχει περίπτωση να στην πέσει κάποιος με μαχαίρι για να σε ληστέψει;

Ή πχ να φορτώσεις κάποια κοπέλα για ξενοδοχείο και μετά να σε κατηγορήσει για βιασμό και να καλέσει αστυνομία ή να σε εκβιάσουν τίποτα μπράβοι για να μην μιλήσει εν ολίγοις δηλ να πέσεις σε κάποιο περίεργο κυκλωμα και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας;

Υπάρχει περίπτωση να σε μεθύσουν ή ναρκωσουν με καποιο χάπι σε ποτό και μετα να ξυπνήσεις με μισό νεφρό;

Γενικά παραδείγματα αναφέρω για να δώσω ένα στίγμα αν υπάρχει επικινδυνότητα.

Όχι ότι είναι και Μεξικό εννοείται που σε σκοτώνουν για πλάκα ή Αφρική αν τυχόν πας σε καμία περιοχή με εξτρεμιστές Η Ταυλάνδη

Η Ταυλάνδη σε γενικές γραμμές είναι ασφαλής προορισμός. Έχει να κάνει με τη κουλτούρα τους και τη Θρησκεία τους.
Φυσικά οι πιθανότητες στραβής είναι υπαρκτές.
Σε οποιοδήποτε ταξίδι πρέπει να ακολουθείς 4-5 κανόνες ασφάλειας.
-Το ξενοδοχείο σου να έχει Safety box όπου εκεί φυλάγεις ταξιδιωτικά έγγραφα, διαβατήριο, χρήματα κλπ.
-Μετά την ανταλλαγή συναλλάγματος δεν κάνεις βόλτες, πας και κλειδώνεις αμέσως τα χρήματά σου στο Safety Box.
-Δεν κυκλοφορείς έξω ποτέ με χρήματα περισσότερα απο το ημερήσιο budget σου, για `μενα στη Πατάγια είναι 4000 baht (120€ περίπου) Φυσικά δεν σημαίνει πως θα τα φας όλα, ή καποια μέρα μπορεί να φας περισσότερα, οπότε μέσα στη μέρα θα κάνεις ανατροφοδότηση.
-Δεν ψαρεύεις απο το δρόμο μεθυσμένες, αλλά κυρίως ΠΟΤΕ μαστουρωμένες!
-Δεν πίνεις πάνω απο αυτό που αντέχεις, κι ακόμη αν συμβεί, περιμένεις κάπου να συνέρθεις.
-ΔΕΝ μπλέκεις ποτέ σε φασαρίες, ακόμη κι αν προκληθείς απο μεθυσμένους, σπάνιο να συμβεί, αλλά μαλάκες υπάρχουν παντού. Γενικά εκεί όλοι είναι ευτυχισμένοι...Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, απευθύνεσαι ΜΟΝΟ στον/ους Security του μαγαζιού!
-ΔΕΝ μπλέκεις ποτέ με παράνομες ουσίες. (βλ. φυλακές Hilton)
-ΔΕΝ ακούς στο δρόμο τύπους, κυρίως Ινδούς, που θα σου πουν, έλα να μιλήσουμε για δουλείες, ένα να σου γνωρίσουμε πανέμορφες γυναίκες, έλα να σου ράψουμε κοστουμάκι, έλα να στρώσουμε κανένα ποκεράκι.

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.314
Πόντοι
201
Εσύ δεν είχες ξαναρωτησει τα ίδια για ασφάλεια πριν 2-3 βδομάδες;
Τόσο μεγάλο άγχος έχεις που πάλι είπες να ξαναρωτησεις τα ίδια;
Τελικά σκοπεύεις να πας ή έτσι απλά για χαβαλε;
Φίλε προφανώς τρολάρει αλλά οι πληροφορίες είναι χρήσιμες γιατί διαβάζει πολύς κόσμος!

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.126
Πόντοι
206
Φίλε προφανώς τρολάρει αλλά οι πληροφορίες είναι χρήσιμες γιατί διαβάζει πολύς κόσμος!
Δεν τρολαρω!!

Επειδή πέταξε την μαλάκια του ο άλλος σημαίνει ότι τρολαρω;

Απλά δεν με κάλυψε η απάντηση του προηγούμενου.

Ρε τί πίνετε;;;

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
556
Πόντοι
301
Δεν τρολαρω!!

Επειδή πέταξε την μαλάκια του ο άλλος σημαίνει ότι τρολαρω;

Απλά δεν με κάλυψε η απάντηση του προηγούμενου.

Ρε τί πίνετε;;;
άσε φίλε τους έχει φάει η μαλακία κάποιους εδώ μέσα...

έτσι έκανε ο ίδιος και μένα, με έφερε σε σημείο να τον βρίσω επειδή έκανε τέτοιου είδους ειρωνικά σχόλια και μετά με έκανε ρεπορτ
και συνέχιζε την ειρωνία

πρέπει απλά να συμβιβαστούμε με το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι με άδειες ζωές (και χωρίς αρχιδια φυσικά) σαν αυτόν που το μόνο που κάνουν είναι να κράζουν πίσω από μια οθόνη γιατί προφανέστερα από μπροστά δεν τους παίρνει

OP
OP
Royal Thai Trepanator
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
581
Πόντοι
81

έτσι έκανε ο ίδιος και μένα, με έφερε σε σημείο να τον βρίσω επειδή έκανε τέτοιου είδους ειρωνικά σχόλια και μετά με έκανε ρεπορτ
και συνέχιζε την ειρωνία

πρέπει απλά να συμβιβαστούμε με το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι με άδειες ζωές (και χωρίς αρχιδια φυσικά) σαν αυτόν που το μόνο που κάνουν είναι να κράζουν πίσω από μια οθόνη γιατί προφανέστερα από μπροστά δεν τους παίρνει
IMG_20250408_163304.jpg
Ας ασχοληθούμε με το θέμα μας καλύτερα!

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.558
Πόντοι
206

και συνέχιζε την ειρωνία

Εσύ βγάλε τα αρχίδια μου από το στόμα σου και μετά μπορείς να μιλάς σε θέματα που έχεις μηδενική παρουσία.

Μέχρι να φτάσεις να πηγαίνεις Ταυλανδη κάθε χρόνο όπως εγώ τα τελευταία 3 χρόνια, θα πρότεινα να γυρίσεις στη σπηλιά σου και να μάθεις να διαβάζεις τι έχει κάνει ο άλλος πριν πετάξεις τις μαλακιες σου.
Γιατί ότι γράφω είναι τσεκαρισμενο και έχω 10+ ταξίδια τον χρόνο.
Φτάσε να κάνεις τα μισά πρώτα και μετά θα μπορείς να ανοίγεις το στόμα σου.

MarkMazz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Κριτικές
7
Like
556
Πόντοι
301
Εσύ βγάλε τα αρχίδια μου από το στόμα σου και μετά μπορείς να μιλάς σε θέματα που έχεις μηδενική παρουσία.

Μέχρι να φτάσεις να πηγαίνεις Ταυλανδη κάθε χρόνο όπως εγώ τα τελευταία 3 χρόνια, θα πρότεινα να γυρίσεις στη σπηλιά σου και να μάθεις να διαβάζεις τι έχει κάνει ο άλλος πριν πετάξεις τις μαλακιες σου.
Γιατί ότι γράφω είναι τσεκαρισμενο και έχω 10+ ταξίδια τον χρόνο.
Φτάσε να κάνεις τα μισά πρώτα και μετά θα μπορείς να ανοίγεις το στόμα σου
Στ αρχιδια μου τι έχεις κάνει, ότι και να κάνεις ταγάρι θα ψοφήσεις
Για να ξέρεις και να θυμάσαι δεν έχεις κάνει ούτε μπορείς να φανταστείς το ελάχιστο από αυτά που έχω κάνει και δει στη ζωή μου γίδι
30 φορές κουβαλούσες πέρα δώθε ένα ουγκακνο του πληκτρολογίου
Τσάπρρρ σα κααατ τραγογιδο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom