Νέα

Παττάγια από το 2025 και μετά!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
563
Πόντοι
81
Εμπειρίες από παλιούς και καινούριους επισκέπτες της Παττάγιας! Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει σημαντικά!
Απαντήσεις για όποιον έχει απορίες για την περιοχή, που κάποτε πηδούσες ακόμη και από τα αυτιά, με 1000 baht long time (24 ώρες)!

Συνημμένα

• Earjob.JPG
    Earjob.JPG
    4,4 MB · Εμφανίσεις: 16
Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Royal Thai Trepanator
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
563
Πόντοι
81
Μερικές χρήσιμες τοποθεσίες για παττάγια.

Ινδικό Εστιατόριο που είναι και ο κεντρικός προμηθευτής γενόσημων χαπιών στυτικής δυσλειτουργίας.

Αξιοπρεπής οδοντίατρος (οχι απατεώνας)

Τίμιο κέντρο για εξετάσεις αίματος.

Πολυ καλή αλυσίδα φαρμακείων.

Τίμιο νοσοκομείο λίγο έξω απο παττάγια. 50 λεπτά περίπου.

Απο τα καλύτερα ανταλακτήρια χρήματος αν όχι το top.

Sai Kaew Beach · Amphoe Sattahip, Chon Buri
Καλή παραλία 40 λεπτά περίπου απο παττάγια. Για όποιον δε θέλει να πάει στο νησί. 100 baht είσοδος.

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.370
Πόντοι
3.796
Εμπειρίες από παλιούς και καινούριους επισκέπτες της Παττάγιας! Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει σημαντικά!
Απαντήσεις για όποιον έχει απορίες για την περιοχή!
Αναλυσε το τι εχει αλλαξει να καταλαβουμε οι απειροι

OP
OP
Royal Thai Trepanator
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
563
Πόντοι
81
Αναλυσε το τι εχει αλλαξει να καταλαβουμε οι απειροι
Εν συντομία, ακόμη είναι καλύτερα από τον δυτικό κόσμο, αλλά σιγά σιγά ακριβαίνει σαν πόλη και οι γυναίκες βγαίνουν έξω από το πακέτο.
Εμπορευματοποιήθηκαν και προτιμούν τουρίστες των 2 εβδομάδων που δεν ξέρουν να κινηθούν.
Αν δε, γίνει και το καζίνο που ακούγεται έντονα, θα ζορίσει περισσότερο η κατάσταση.

Teddyboys78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
343
Πόντοι
21
Απαντήσεις για όποιον έχει απορίες για την περιοχή!
Μάλλον δεν θα πάω ποτέ, αλλά ωραίο νήμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εν συντομία, ακόμη είναι καλύτερα από τον δυτικό κόσμο, αλλά σιγά σιγά ακριβαίνει και οι γυναίκες βγαίνουν έξω από το πακέτο.
Εμπορευματοποιήθηκαν και προτιμούν τουρίστες των 2 εβδομάδων που δεν ξέρουν να κινηθούν.
Ωραία
Δηλ απλά.. Λος Πουλος

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.370
Πόντοι
3.796
Εν συντομία, ακόμη είναι καλύτερα από τον δυτικό κόσμο, αλλά σιγά σιγά ακριβαίνει και οι γυναίκες βγαίνουν έξω από το πακέτο.
Καλα αν γινουν ασυμφορες τοτε θα ναι και ασυμφορο ταξιδι για σεξοτουρισμο.Αν χασουν σιως επανελθουν η αν δουν οτι χανουν αλλα θα μου πεις ετσι πιστεουμε κ εδω και τελικα αυτοι ο 10 που θα τα δωσουν φτανουν να γινει οτι δε θελουμε

OP
OP
Royal Thai Trepanator
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
563
Πόντοι
81

Ωραία
Δηλ απλά.. Λος Πουλος
Οριακά αξίζει ακόμη, αλλά γενικά να είσαι υποψιασμένος. Παίζει αρκετό σκαμ από γυναίκες προς ανυποψίαστους τουρίστες. Ειδικά αν είναι κατω τον 30 και όμορφες.
Αν όμως μάθεις το παιχνίδι τους μπορείς να τη βγάλεις καθαρή χωρίς σοβαρές απώλειες.
Ή ακόμη και να τις σκαμάρεις εσύ εαν γίνεις υψηλότερου λέβελ σεξοτουρίστας

peris114

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
45
Πόντοι
0

Ωραία
Δηλ απλά.. Λος Πουλος
Με όλη την ευγένεια μη λες μαλακιες .Και θα πας και θα περάσεις σούπερ. Μπορεί όχι σύντομα αλλά θα πας .

OP
OP
Royal Thai Trepanator
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
563
Πόντοι
81
Οι καλύτερες περιοχές στην παττάγια (pattaya riviera) για να μείνει κανείς για μεγάλα διαστήματα :

Cosy Beach

Pratumnak beach

Yinyom Beach

Dongtan Beach

5 χιλιόμετρα από την παττάγια περίπου. Εύκολη μετακίνηση στο κέντρο με bolt ή baht bus. Αν σκοπεύετε να μείνετε πάνω από 2 μήνες αξίζει να μείνετε εκεί.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Royal Thai Trepanator
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
563
Πόντοι
81
Εσυ λες σουπερ ο αλλος λεει χαλασε
Σε σύγκριση με τον δυτικό κόσμο ίσως είναι ακόμη σούπερ, αλλα καμία σχέση με το πως ήταν κάποτε. Ακόμη και λίγα χρόνια πριν (2018) ήταν σημαντικά καλύτερα.

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
20.370
Πόντοι
3.796
Σε σύγκριση με τον δυτικό κόσμο ίσως είναι ακόμη σούπερ, αλλα καμία σχέση με το πως ήταν κάποτε. Ακόμη και λίγα χρόνια πριν (2018) ήταν σημαντικά καλύτερα.
Ενταξει π[αντα θα ειναι καλυτερα αλλα οσο χανεται χρονος χανονται οι καλυτερες φασεις

zorlak13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Κριτικές
25
Like
992
Πόντοι
990
Εγω λεω να παω τον αυγουστο για 40 μερες συνηθως πηγαινω στο πουκετ αλλα εχει γινει πολυ ακριβο σε ολα του αλλα πολυ ομως ελπιζω να ειναι καλυτερα στην παταγια!!

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.406
Πόντοι
446
Πάω Thai απ'το 2008...Πρώτη φορά Phuket , τότε που η ισοτιμία ευρώ/μπατ ήταν 1 ευρώ - 55 μπατ....με λίγα λόγια έκανες στο ανταλακτήριο 100 ευρώ και πολύ απλά ....τα χρήματα δεν τελειώνανε γιατί δεν μπορούσες να τα ξοδέψεις ούτε σε 2 μέρες εκτός αν τους γάμαγες τη μάνα στα a go go....
Μιλάμε για μεγαλεία , όχι μαλακίες.....
Τα ξενοδοχεία πάμφθηνα και κορυφαίο service , breakfast κτλ....και σχεδόν σε καθημερινή βάση φαγητό έξω με ψαρούκλες και γαρίδες...
Τα φρούτα και οι φρέσκοι χυμοί σχεδόν τζάμπα !
Από τότε έχω πάει μετρημένα 15 φορές κι έχω μείνει αρκετές μέρες σε Phuket , Samui , Chiang Mai , Bkk και φυσικά στην Pattaya...που επισκέφτηκα πρώτη φορά εντελώς μόνος και χωρίς να γνωρίζω τίποτα και κανέναν το 2010.
Εκεί κόλλησα. 'Επαθα ένα είδους πολιτισμικό σοκ , το δεύτερο μετά το Phuket του 2008 και τρίτο συνολικά στη ζωή μου μετά το Rio de Janeiro.
Αεροπορικά πολύ φτηνά με Gulf (μην την δοκιμάσετε τώρα γιατί θα ταλαιπωρηθείτε πολύ) , Etihad ή Qatar, σουίτες 80 τετραγωνικων μέτρων με τζακούζι και σαλονάρα 50 ευρώ τη βραδιά ,φαγητό καλό και σχεδόν τζάμπα , ποτά τζάμπα και barfine για τοπ μουνιά 300 μπατ και longtime 1000 .
Θυμάμαι ότι το 2010 και μέχρι το 2013 πολύ πριν γιγαντωθεί το soi buakhao , στην walking street δεν μπορούσες να αντέξεις περπατητός ούτε 20 μέτρα , καθώς τα μουνιά έπεφταν κυριολελκτικά πάνω σου τραβώντας μπλούζες σορτσάκια και ότι άλλο έβρισκαν με σκοπό να τις πάρεις .Χαμός κυριολεκτικά .
Ο ίδιος πανζουρλισμός κι ακόμα χειρότερος στο soi6 . Πανικός ανεξέλεγκτος !!!
Όλα αυτά σιγά σιγά και χρόνο με το χρόνο , άρχισαν ν αλλάζουν.
Τα μαγαζιά,τα μπαρ και τα εστιατόρια αυξήθηκαν , άπλωσαν παντού , έγιναν πιο κυριλέ και καλά έκαναν.
Η ισοτιμία ευρώ μπατ αυτή την στιγμή είναι περίπου 1 προς 36 αν δεν κάνω λάθος που σημαίνει ότι και όλα ακρίβυναν σε σχέση με το 2010 ή το 2015.
Φτιάχτηκαν πολλά νέα condos , πολλοί farangs επένδυσαν , αγόρασαν σπίτια κι έγιναν αφεντικά σε μαγαζιά.(οι περισσότεροι απ'αυτούς έχασαν τα λεφτά τους)
Αναφέρω χαρακτηριστικά ότι στο Myth Night που είναι και σχετικά ο πιο νέος μπαροδρομος , πρέπει να λειτουργούν αυτή τη στιγμή γύρω στα 30 μπαρ.
30 ΜΠΑΡ σ'ενα δρομάκι μήκους 70 μέτρων είναι υπερβολικό νούμερο αλλά αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων.
Ο κόσμος και οι τουρίστες , αναγκαστικά άπλωσαν κι αυτοί.
Το JOMTIEN μεγάλωσε πολύ και από άποψη νεόκτιστων πολυτελών κατοικιών και από άποψη εστιατορίων .(υπάρχει steak house υπέρ-κυριλέ που το ζευγάρι δεν πέφτει κάτω από 200 ευρώ)
Η Pattaya μας λοιπόν , και λέω "μας" γιατί εκεί βρήκα το "χωριό" που δεν είχα ποτέ στη ζωή μου , φυσικά και άλλαξε , φυσικά και ακρίβυνε πολύ αλλά κατά τη γνώμη μου έχει ομορφύνει κιόλας .
Ο τουρίστας πλέον στην Πατάγια , έχει ΑΠΕΙΡΕΣ επιλογές για το τί θα φάει , που θα το φάει , σε ποιο μπαρ θα καθίσει να πιει 2 μπύρες και να παίξει μπιλιάρδο , που θα μείνει και πόσα λεφτά θα χαλάσει στο acomodation , που θα πάει για μασάζ και φυσικά με ποια ή με ποιες θα καταλήξει.
Είναι πλέον ένα παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο για όλα τα βαλάντια κι αυτό μ'αρέσει....άσχετα αν πλέον τα 100 ευρώ την ημέρα φτάνουν μόνο για συντηρητικούς τύπους και εννοείται χωρίς a gogo και υπερβολές σε κεράσματα και ring the bell.Αυτά ξεχάστε τα !
Υποκειμενικά λοιπόν μιλώντας , εμένα μ'αρέσει ασύγκριτα περισσότερο όπως είναι τώρα σε σχέση μ'αυτό που ήταν πριν από 10-15 χρόνια αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.
Λατρεύω λοιπόν Pattaya ,γιατί ακόμα και σήμερα , θα πρέπει να είναι κάποιος πολύ μίζερος για να μην περάσει την ημέρα του και το βράδυ του όμορφα , άσχετα αν θα γαμήσει μία , δύο ή καμία φορές.
Κι αυτό στο βγάζει αυτή η γαμημένη αύρα της πιο σεξοτουριστικής ίσως πόλης στον πλανήτη και τα χαμόγελα των κοριτσιών που εξακολουθούν σε πολλές περιπτώσεις να λάμπουν.
Και κάτι τελευταίο.....χωρίς να θέλω να το παίξω ξερόλας ή χορτάτος ή υπεράνω .....
Μην πάτε Πατάγια και γενικότερα Ταϋλανδη με σκοπό μόνο το σεξ γιατί δεν θα το ευχαριστηθείτε όσο και όπως πρέπει.
Καλή συνέχεια και safe trips σε όλους ....

OP
OP
Royal Thai Trepanator
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
563
Πόντοι
81
Πάω Thai απ'το 2008...Πρώτη φορά Phuket , τότε που η ισοτιμία ευρώ/μπατ ήταν 1 ευρώ - 55 μπατ....με λίγα λόγια έκανες στο ανταλακτήριο 100 ευρώ και πολύ απλά ....τα χρήματα δεν τελειώνανε γιατί δεν μπορούσες να τα ξοδέψεις ούτε σε 2 μέρες εκτός αν τους γάμαγες τη μάνα στα a go go....
Τα ξενοδοχεία πάμφθηνα και κορυφαίο service , breakfast κτλ....και σχεδόν σε καθημερινή βάση φαγητό έξω με ψαρούκλες και γαρίδες...
Από τότε έχω πάει μετρημένα 15 φορές κι έχω μείνει αρκετές μέρες σε Phuket , Samui , Chiang Mai , Bkk και φυσικά στην Pattaya...που επισκέφτηκα πρώτη φορά εντελώς μόνος και χωρίς να γνωρίζω τίποτα και κανέναν το 2010.
Εκεί κόλλησα. 'Επαθα ένα είδους πολιτισμικό σοκ , το δεύτερο μετά το Phuket του 2008 και τρίτο συνολικά στη ζωή μου μετά το Rio de Janeiro.
Αεροπορικά πολύ φτηνά με Gulf (μην την δοκιμάσετε τώρα γιατί θα ταλαιπωρηθείτε πολύ) , Etihad ή Qatar, σουίτες 80 τετραγωνικων μέτρων με τζακούζι και σαλονάρα 50 ευρώ τη βραδιά ,φαγητό καλό και σχεδόν τζάμπα , ποτά τζάμπα και barfine για τοπ μουνιά 300 μπατ και longtime 1000 .
Θυμάμαι ότι το 2010 και μέχρι το 2013 πολύ πριν γιγαντωθεί το soi buakhao , στην walking street δεν μπορούσες να αντέξεις περπατητός ούτε 20 μέτρα , καθώς τα μουνιά έπεφταν κυριολελκτικά πάνω σου τραβώντας μπλούζες σορτσάκια και ότι άλλο έβρισκαν με σκοπό να τις πάρεις .Χαμός κυριολεκτικά .
Τα μαγαζιά,τα μπαρ και τα εστιατόρια αυξήθηκαν , άπλωσαν παντού , έγιναν πιο κυριλέ και καλά έκαναν.
Η ισοτιμία ευρώ μπατ αυτή την στιγμή είναι περίπου 1 προς 36 αν δεν κάνω λάθος που σημαίνει ότι και όλα ακρίβυναν σε σχέση με το 2010 ή το 2015.
Φτιάχτηκαν πολλά νέα condos , πολλοί farangs επένδυσαν , αγόρασαν σπίτια κι έγιναν αφεντικά σε μαγαζιά.(οι περισσότεροι απ'αυτούς έχασαν τα λεφτά τους)
Αναφέρω χαρακτηριστικά ότι στο Myth Night που είναι και σχετικά ο πιο νέος μπαροδρομος , πρέπει να λειτουργούν αυτή τη στιγμή γύρω στα 30 μπαρ.
30 ΜΠΑΡ σ'ενα δρομάκι μήκους 70 μέτρων είναι υπερβολικό νούμερο αλλά αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων.
Το JOMTIEN μεγάλωσε πολύ και από άποψη νεόκτιστων πολυτελών κατοικιών και από άποψη εστιατορίων .(υπάρχει steak house υπέρ-κυριλέ που το ζευγάρι δεν πέφτει κάτω από 200 ευρώ)
Η Pattaya μας λοιπόν , και λέω "μας" γιατί εκεί βρήκα το "χωριό" που δεν είχα ποτέ στη ζωή μου , φυσικά και άλλαξε , φυσικά και ακρίβυνε πολύ αλλά κατά τη γνώμη μου έχει ομορφύνει κιόλας .
Ο τουρίστας πλέον στην Πατάγια , έχει ΑΠΕΙΡΕΣ επιλογές για το τί θα φάει , που θα το φάει , σε ποιο μπαρ θα καθίσει να πιει 2 μπύρες και να παίξει μπιλιάρδο , που θα μείνει και πόσα λεφτά θα χαλάσει στο acomodation , που θα πάει για μασάζ και φυσικά με ποια ή με ποιες θα καταλήξει.
Είναι πλέον ένα παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο για όλα τα βαλάντια κι αυτό μ'αρέσει....άσχετα αν πλέον τα 100 ευρώ την ημέρα φτάνουν μόνο για συντηρητικούς τύπους και εννοείται χωρίς a gogo και υπερβολές σε κεράσματα και ring the bell.Αυτά ξεχάστε τα !
Υποκειμενικά λοιπόν μιλώντας , εμένα μ'αρέσει ασύγκριτα περισσότερο όπως είναι τώρα σε σχέση μ'αυτό που ήταν πριν από 10-15 χρόνια αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.
Λατρεύω λοιπόν Pattaya ,γιατί ακόμα και σήμερα , θα πρέπει να είναι κάποιος πολύ μίζερος για να μην περάσει την ημέρα του και το βράδυ του όμορφα , άσχετα αν θα γαμήσει μία , δύο ή καμία φορές.
Κι αυτό στο βγάζει αυτή η γαμημένη αύρα της πιο σεξοτουριστικής ίσως πόλης στον πλανήτη και τα χαμόγελα των κοριτσιών που εξακολουθούν σε πολλές περιπτώσεις να λάμπουν.
Και κάτι τελευταίο.....χωρίς να θέλω να το παίξω ξερόλας ή χορτάτος ή υπεράνω .....
Μην πάτε Πατάγια και γενικότερα Ταϋλανδη με σκοπό μόνο το σεξ γιατί δεν θα το ευχαριστηθείτε όσο και όπως πρέπει.
Συμφωνώ σε όλα. Είναι έτσι όπως τα περιγράφεις! Και εγώ συνεχίζω παρότι ολα άλλαξαν.

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.406
Πόντοι
446
OP
OP
Royal Thai Trepanator
Εγγρ.
3 Απρ 2019
Like
563
Πόντοι
81

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.406
Πόντοι
446
Ευχαριστώ φίλε, χαιρετισμούς από την Walking street!
Είσαι γίγαντας !!! προχώρα και μη μασάς τίποτα !!!!Κι αν δεν έχεις πάει ακόμα Glasshouse για σούπερ μάσα ακριβώς πάνω στο κύμα ....να πας....το προτείνω με κλειστά μάτια !!Φοβερή μαγαζάρα!!!!

zorlak13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Κριτικές
25
Like
992
Πόντοι
990
Και εγω φιλε το baht το προλαβα 58 και ολα τσαμπα οπως τα λες τωρα παταγια θα παω πρωτη φορα αλλα για εμενα το πουκετ εχει γινει πολυ ομορφο αλλα πολυ ακριβο ετσι παμε στα δικα μας νησια καλυτερα!!αμα πας φετος παταγια στειλε κανα μυνημα μηπως βρεθουμε εαν θες!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom