Kurtinaitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ααααααααααααααααααααααπερσονας?
η γνωστή μαλακία πάλι....
φέρτε πίσω το μαλάκα να τελειώνουμε. Κάποιος να τον πάρει τηλ δεν υπάρχει να μη μου πρήζετε τα κοκόβια παίζει
ααααααααααααααααααααααπερσονας?
αααααααααααααααααααααα
η γνωστή μαλακία πάλι....
φέρτε πίσω το μαλάκα να τελειώνουμε. Κάποιος να τον πάρει τηλ δεν υπάρχει να μη μου πρήζετε τα κοκόβια παίζει
για πες μας εσύ την άποψή σου;
πες μας τα προγνωστικά σου για νδ σύριζα και ΧΑ,
γιατί ακόμα και οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις στα τσοντοκάναλα κάτω απο 10 δε μπορούν να την κατεβάσουν ούτε με χημειιοθεραπείες.
Το σηματικότερο είναι ότι οι ευρωεκλογές είναι συνήθως εκλογές αποδοκιμασίας δεκαετίες τώρα.......
για έλα να παίξουμε προγνωστικά....
ποιά ψυχή;
λινκ έχουμε ;
δεν είμαι Τειρεσίας παικτη μου ουτε Πυθια γιαυτο δεν ασχολούμαι και με ΠΡΟΠΟ ΛΟΤΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ κλπ
αυτο που εχω να πω είναι ότι το αποτελεσμα των ευρωεκλογων ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ κανενα ρολο στα πολιτικα πραγματα της χωρας και στα εσωτερικά των κομματων εφοσον αυτό είναι αρνητικό για την συμπολιτευση ενω αντιθετα ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ στα εσωτερικα του ΣΥΡΙΖΑ εφόσον το αποτελεσμα είναι αρνητικό για αυτον
Κυριακή κοντή γιορτή αγαπητέ.
Εσύ νομίζεις ότι η ΝΔ κυβερνά μόνη της........
Για να δούμε την επομένη με το Πασοκάκι στο 2.5 τι έχει να παίξει...........
δηλαδή τι περιμενεις να παιξει ??
η βουλευτική αγορα ειναι γεματη απο εμπορεύματα... ανεξαρτητοποιμένοι, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ ....
θα βγεί ο Σαμαρας και θα ψωνισει φρέσκα..
μα αυτά δεν είναι φρέσκα.....δηλαδή τι περιμενεις να παιξει ??
η βουλευτική αγορα ειναι γεματη απο εμπορεύματα... ανεξαρτητοποιμένοι, ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ ....
θα βγεί ο Σαμαρας και θα ψωνισει φρέσκα..
καλα, φρεσκα δε τα λες. καταψυξη.
ίδιο πράγμα σκεφτόμεθα.καλα, φρεσκα δε τα λες. καταψυξη.
μα αυτά δεν είναι φρέσκα.....
επίσης η καραμανλική πλευρά βράζει............
δεν εχει τύχη πάνω απο το 14..........
μάλιστα εάν δεν εχει την αξιοπρέπεια να φύγει μόνος όπως ο καραμανλής παίζει να διαλύσει τη νδ σε 2-3 κόμματα.
Δεδομένης της απώλειας στήριξης απο γερμανία (οι σοσιαλιστές εκεί δεν εχουν και σε μεγάλη εκτίμηση τη μέρκελ- η νεολαία απέρριψε τη συνεργασία με μέρκελ ήδη με πανηγυρική ψηφοφορί η μέρκελ για να προστατευτεί στο εσωτερικό θα τον αφήσει στα κρύα του λουτρού.
Θα έχουμε μεγάλα γλέντια μετά τα Χριστούγεννα.....
καλά.......τα ιδια ακριβως ακουγοταν και περισυ τα Χριστούγεννα
καλα καλα..
ας έρθει ο Απρίλης που ο πιτσας θα μοιράσει καμμια 400ρια πιτσες δωρεαν
καλα καλα..
ας έρθει ο Απρίλης που ο πιτσας θα μοιράσει καμμια 400ρια εκατομυρια με τις ευλογιες της φραου βεβαίως στους συνταξιουχους εν χορδαίς και οργάνοις και θα δούμε πόσο θα χάσει..
εχουμε λοιπον και λεμε:
ηρθε εδω η τροϊκα να μας βαλει σε σειρα, ωστε να ξεχασουμε τις νοσηρες πρακτικες που γνωριζαμε ως τωρα. πριν τις ευρωεκλογες λοιπον, ο σαμαρας θα μοιρασει 400 εκ. στους συνταξιουχους για να παρει ψηφαλακια, οτι ακριβως συνεβαινε ως τωρα. δντ και ξερο ψωμι λοιπον οπως λες κι εσυ.
στο τελος θα μας μεινει το ξερο ψωμι και τα υπολοιπα θα παραμεινουν ως εχουν.
ακριβως όπως τα λες όμως. Η Μερκελ θα κρατησει στη Ζωη τον αχρηστο ανοιγοντας τις κανουλες. Όχι γιατι τον γουσταρει αλλα γιατι δεν μπορει να κανει αλλιως.εχουμε λοιπον και λεμε:
ηρθε εδω η τροϊκα να μας βαλει σε σειρα, ωστε να ξεχασουμε τις νοσηρες πρακτικες που γνωριζαμε ως τωρα. πριν τις ευρωεκλογες λοιπον, ο σαμαρας θα μοιρασει 400 εκ. στους συνταξιουχους για να παρει ψηφαλακια, οτι ακριβως συνεβαινε ως τωρα. δντ και ξερο ψωμι λοιπον οπως λες κι εσυ.
στο τελος θα μας μεινει το ξερο ψωμι και τα υπολοιπα θα παραμεινουν ως εχουν.
δεν ειπα οτι θα κανει καλα