Νέα

ΠαΣοΚ: Ώρα μηδέν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο θα είναι το μελλον του ΠΑΣΟΚ?

• Σύντομα θα ξαναγίνει ένα μεγάλο κόμμα

Ψήφοι: 62 13,8%
  • Θα διαλυθεί, σύντομα δεν θα υπάρχει.

Ψήφοι: 142 31,6%
  • Θα παραμείνει με ποσοστά 10% ως 15%.

Ψήφοι: 29 6,4%
  • Θα μπαίνει στην Βουλή με σχετική δυσκολία, 4% - 5%.

Ψήφοι: 79 17,6%
  • Θα ανέβει σημαντικά αν βάλει έναν νέο αρχηγό, 30 - 40 ετών.

Ψήφοι: 20 4,4%
  • Θα διασπαστεί σε 2 τουλάχιστον κόμματα.

Ψήφοι: 17 3,8%
  • Μου είναι Αδιάφορο.

Ψήφοι: 93 20,7%
  • ΔΞ

Ψήφοι: 8 1,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Επισκέπτης
κινηση εκβιασμου ειναι ρε. να ξεσηκωθουν οι υπολοιποι να φυγει ο χοντρος. θα ριξει ενα "ακυρο μαγκες" και θα γυρισει με δαφνες στο νεοτερο νεο πασοκ  :grin:

Έγραψα ΑΝ και μάλιστα με κεφαλαία.
Τώρα το τι παίζει ακριβώς δε μπορώ να το ξέρω, γιατί δε μπορώ να σκεφτώ σαν πασόκος..

Επισκέπτης
Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
two-bears.jpg

ΔΥΟ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ. ΔΡΑΣΤΕΣ ΔΥΟ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.

ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ 1ης ΑΡΚΟΥΔΑΣ Ο ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
%CE%9A%CE%91%CE%A6%CE%95%CE%A4%CE%96%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3+-+%CE%9F%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%9F%CE%99+%CE%A0%CE%A1%CE%91%CE%A3%CE%A3%CE%99%CE%9D%CE%9F%CE%99.jpg

Προσκεκλημένος στο ανοιχτό συνέδριο της "Δράσης" του Στέφανου Μάνου το απόγευμα της Κυριακής, ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος δεν δίστασε να δηλώσει ότι "γουστάρει για πρόεδρο της παράταξης τον Γιάννη Μπουτάρη".
Ο ηθοποιός κατέθεσε τις απόψεις του για το κόμμα αλλά και για τη γενικότερη πολιτική κατάσταση, ενώ δήλωσε ότι "αν και είμαι επαγγελματίας της εξαπάτησης, δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν. Δεν είμαι αισιόδοξος, αλλά πρέπει να ψάξουμε να βρούμε λύση".
Πρότεινε μάλιστα, να δημιουργηθεί ένας κυρίως φιλοευρωπαϊκός και μεταρρυθμιστικός φορέας και παραφράζοντας το γνωστό και μη εξαιρετέο σύνθημα των δημοτικών εκλογών του 2010 κατά την νίκη του κ. Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Καφετζόπουλος πρότεινε τον δήμαρχο της συμπρωτεύουσας για επικεφαλής της παράταξης.

ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ 2ης ΑΡΚΟΥΔΑΣ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ
loverdos.jpg

Την ίδρυση πολιτικής κίνησης υπό τον τίτλο ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. (Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας), κοινοποιεί μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα ο βουλευτής Β΄ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος. Στο μήνυμά του αναφέρει: "Ιδρύσαμε την ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. (Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας).
  Όσοι έχετε άσχημα γούστα εδώ η ιδρυτική διακύρηξη. 

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε να πάνε να πνιγούνε τα μουνόσκυλα! να πάνε στη σομαλία να διεκδικήσουν την ψόφο του αφρικάνικου λαού..ούτως ή άλλως ουγκάντα την έκαναν την ελλαδίτσα...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
two-bears.jpg

ΔΥΟ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ. ΔΡΑΣΤΕΣ ΔΥΟ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.

ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ 1ης ΑΡΚΟΥΔΑΣ Ο ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
%CE%9A%CE%91%CE%A6%CE%95%CE%A4%CE%96%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3+-+%CE%9F%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%9F%CE%99+%CE%A0%CE%A1%CE%91%CE%A3%CE%A3%CE%99%CE%9D%CE%9F%CE%99.jpg

Προσκεκλημένος στο ανοιχτό συνέδριο της "Δράσης" του Στέφανου Μάνου το απόγευμα της Κυριακής, ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος δεν δίστασε να δηλώσει ότι "γουστάρει για πρόεδρο της παράταξης τον Γιάννη Μπουτάρη".
Ο ηθοποιός κατέθεσε τις απόψεις του για το κόμμα αλλά και για τη γενικότερη πολιτική κατάσταση, ενώ δήλωσε ότι "αν και είμαι επαγγελματίας της εξαπάτησης, δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν. Δεν είμαι αισιόδοξος, αλλά πρέπει να ψάξουμε να βρούμε λύση".
Πρότεινε μάλιστα, να δημιουργηθεί ένας κυρίως φιλοευρωπαϊκός και μεταρρυθμιστικός φορέας και παραφράζοντας το γνωστό και μη εξαιρετέο σύνθημα των δημοτικών εκλογών του 2010 κατά την νίκη του κ. Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Καφετζόπουλος πρότεινε τον δήμαρχο της συμπρωτεύουσας για επικεφαλής της παράταξης.

ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ 2ης ΑΡΚΟΥΔΑΣ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ
loverdos.jpg

Την ίδρυση πολιτικής κίνησης υπό τον τίτλο ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. (Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας), κοινοποιεί μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα ο βουλευτής Β΄ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος. Στο μήνυμά του αναφέρει: "Ιδρύσαμε την ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. (Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας).
  Όσοι έχετε άσχημα γούστα εδώ η ιδρυτική διακύρηξη. 

Τυπε αυτος ο "ακαλυπτος" μονο ΚΚΕ και ΝΔ δεν εχει δηλωσει ακομη...απο ολα τα αλλα εχει περασει... :2funny: :2funny: :2funny:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια δεν εχει πολιτικη ιδεολογια το πασοκ απλα τα πραγματα γι αυτο εφτασε στο 4% δεν μπορεις να το παιζεις αντιφασιστας και να εισαι κατα του ρατσισμου και με απλα λογια αριστερος και να κοβεις μισθους συνταξεις και να αυξανεις κατακορυφα την φορολογια

ασε που με τη μαλακια που υποστηριζει κατα της χρυσης αυγης το μονο που καταφερε ο καθυστερημενος ειναι να δωσει παραπανω ψηφους στη χρυση αυγη

(για να προλαβω κακεντρεχεις σχολια ειμαι αριστερος και διαφωνω στα παντα με τα χρυσα αυγα ποτε δεν θα ψηφηζα χρυση αυγη. απλα δεν θεωρω σωστο να τεθει αντισυνταγματικη ο λαος κρινει και πρεπει να εχει τη γνωση εφασον ελαβε τους ψηφους πρεπει να ειναι στη βουλη διαφωνω ομως να πρατουν βια και να ειναι ατιμωρητει.)

επισεις μας λεει ψεμματα μας σωζει απο τη χρεωκοπεια αλλα συμφωνα με μελετες το 35% των ελληνων ειναι στα ορια της φτωχειας

ασε που οπως ειπε και ο φιλος ποιο πανω νομιζει το ρικσσυ η οποιος αλλιως στο πουτσο λεγετε θα ειναι αναχωμα στο συριζα ουτε 1% δεν θα παρει στις εκλογες να το θυμηθητε απλα οι τυποι δεν εχουν πιασει το νοημα των εκλογων ακομα ειναι βαθια νυχτωμενοι
οσο για το σαμαρα αμα συνεχισει τις μαλακιες με τη τροικα και το δντ βλεπω να εχει το μελλον του μπενυ

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Η Βουλή «ψάχνει» τον Παπακωνσταντίνου και για τις δουλειές της ανακύκλωσης

Στη Βουλή διαβιβάστηκε δικογραφία κατά του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, η οποία σχηματίστηκε μετά από μήνυση της εταιρείας «Ανταποδοτική Ανακύκλωση» που  κατηγορεί τον πρώην υπουργό για «εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων στον τομέα ανακύκλωσης».

Την υπόθεση είχε αποκαλύψει το «Πρώτο Θέμα» τον Φεβρουάριο 2012 και σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα ο κ. Παπακωνσταντίνου «επιστρατεύτηκε» για να «χειραγωγήσει» τον τομέα ανακύκλωσης, υπερ συγκεκριμένων επιχειρήσεων. Αρκετές εταιρίες τον κατηγόρησαν ότι «προωθεί» προϊόντα συγκεκριμένης εταιρίας και είναι ενδεικτικό ότι σε δελτίο τύπου – απάντηση στα δημοσιεύματα - έσπευσε να προαναγγείλει το αποτέλεσμα των σχετικών ελέγχων που μιλούσαν για «διαφανείς διαδικασίες» πριν ακόμα αυτοί ολοκληρωθούν.

Πέραν αυτών, να σημειωθεί ότι οι δικηγόροι κ.κ. Γιάννης Ματζουράνης και Φαήλος Κρανιδιώτης συνέταξαν αναφορά προς τους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη στην οποία ανέφεραν: «η μονότονη επανάληψη των ιδίων συκοφαντικών ισχυρισμών από το μηνυόμενο αποκαλύπτει ότι εκτελείται «συμβόλαιο» με προδιαγεγραμμένους στόχους, που κατατείνουν στη νόθευση του ελεύθερου ανταγωνισμού με την -κατ’ ουσίαν και επί του παρόντος- απαγόρευση μείωσης των τιμών των εισφορών των υπόχρεων διαχειριστών με πρόσχημα … ευρήματα μηδέποτε διενεργηθέντος ελέγχου επί ζημία του δημοσίου συμφέροντος και επ’ ωφελεία ιδιωτικών συμφερόντων» .

]

Γιατί κάποιος μου έσβησε το θέμα που είχα ανοίξει το πρωί;

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
δημιουργία, ξανά! (δημιουργία, ξανά! - Δράση - Φιλελεύθερη Συμμαχία) (Γ.-Α. Τζήμερος - Σ. Μάνος - Γ. Βαλλιανάτος),το ξέρεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom