Νέα

ΠαΣοΚ: Ώρα μηδέν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο θα είναι το μελλον του ΠΑΣΟΚ?

• Σύντομα θα ξαναγίνει ένα μεγάλο κόμμα

Ψήφοι: 62 13,8%
  • Θα διαλυθεί, σύντομα δεν θα υπάρχει.

Ψήφοι: 142 31,6%
  • Θα παραμείνει με ποσοστά 10% ως 15%.

Ψήφοι: 29 6,4%
  • Θα μπαίνει στην Βουλή με σχετική δυσκολία, 4% - 5%.

Ψήφοι: 79 17,6%
  • Θα ανέβει σημαντικά αν βάλει έναν νέο αρχηγό, 30 - 40 ετών.

Ψήφοι: 20 4,4%
  • Θα διασπαστεί σε 2 τουλάχιστον κόμματα.

Ψήφοι: 17 3,8%
  • Μου είναι Αδιάφορο.

Ψήφοι: 93 20,7%
  • ΔΞ

Ψήφοι: 8 1,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
Δεν πάνε να γαμηθούνε τα μουνόπανα του ΠΑΣΟΚ που γάμησαν την Ελλαδίτσα με τις κλεψιές τους και τους πρασινοφρουρούς και τα αμέτρητα σκάνδαλα

σιγά μην κλάψω που λέει και το τραγουδάκι

Στην χώρα της μαλακίας κάναμε την αριστερά εικόνισμα !

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Δεν πάνε να γαμηθούνε τα μουνόπανα του ΠΑΣΟΚ που γάμησαν την Ελλαδίτσα με τις κλεψιές τους και τους πρασινοφρουρούς και τα αμέτρητα σκάνδαλα

σιγά μην κλάψω που λέει και το τραγουδάκι

Στην χώρα της μαλακίας κάναμε την αριστερά εικόνισμα !

νομιζω οτι ετσι ειναι .

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
νομιζω οτι ετσι ειναι .

αδελφέ, ξέρεις τι τους αρμόζει ?

βίτσα, πούτσα και στενά παπούτσα (χωρίς <<ι>>) !

όσο για τους λίγους πασόκους που συνεχίζουν το ρεσιτάλ μαλακίας : ήρθε πια το νέον έτος, πούτσα που θα φας κι εφέτος

χάϊντε ζώα με την <<Δανία του Νότου>> ! Νομιστεράκια   !

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
absolute-zero-cool-shirt.jpg

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πολλά ΠΑΣΟΚια θα φύγουν από τον ΣΥΡΙΖΑ και θα πάνε στο ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ.

Το Αριστερό Ρευμα σύντομα θα φύγει από το ΣΥΡΙΖΑ, είναι ποιο κοντά σε ΚΚΕ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Παπάκι.....ετοιμάσου για χαμηλές πτήσεις...  :2funny:

ναι οι πρωην απογοητευμενοι πασοκοι θα πανε στο ριξυ εδω γελαμε οπως πηγανε και στο μεγαλειωδες κομμα της κατσελη τρεχοντας και πηρε 1% ειδικα ο λοβερδος που ειναι και μνημονιακος μεχρι το κοκκαλο και παιρνει τσιμπουκια για μια θεση υπουργου θα τρεξουν οι ψηφοφοροι
το πασοκ τελειωσε παπαλα φινιτο εφ οσον δεν εχει πλεον ιδεολογικο υποβαθρο παπαλα

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ναι οι πρωην απογοητευμενοι πασοκοι θα πανε στο ριξυ εδω γελαμε οπως πηγανε και στο μεγαλειωδες κομμα της κατσελη τρεχοντας και πηρε 1% ειδικα ο λοβερδος που ειναι και μνημονιακος μεχρι το κοκκαλο και παιρνει τσιμπουκια για μια θεση υπουργου θα τρεξουν οι ψηφοφοροι
το πασοκ τελειωσε παπαλα φινιτο εφ οσον δεν εχει πλεον ιδεολογικο υποβαθρο παπαλα

Το ΠΑΣΟΚ θα είναι το κόμμα του 4% - 5%, ίσα που θα μπαίνει στη βουλή.
Τωρα που θα παει ο κόσμος κανείς δεν ξέρει, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, εδώ ο Καμμένος και πήρε 10% το Μάιο.  :uglystupid: 
Το ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ., αν το αβαντάρουν χρηματοδότες και ΜΜΕ να δεις τι ευκολα παίρνει ενα 6 - 7%.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
περιμενω δηλωση τσονυ. ετοιμαζει βαλιτσες ή συνεδριαζει για να καυτηριασει την κινηση

Επισκέπτης
Πάντως αν (λέω ΑΝ) κάποιοι εγκέφαλοι στο πασοκ σκέφτηκαν πως η δημιουργία αυτού του δεν ξέρω κι εγώ πως στομπούτσο να το πω, ας το πούμε κίνημα απ'το Λοβέρδο μπορεί ν'αποτελέσει ανάχωμα προς τον συριζα, αποδεικνύεται πόσο βαθιά νυχτωμένοι είναι.. 

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
25
Πόντοι
66
Πάντως αν (λέω ΑΝ) κάποιοι εγκέφαλοι στο πασοκ σκέφτηκαν πως η δημιουργία αυτού του δεν ξέρω κι εγώ πως στομπούτσο να το πω, ας το πούμε κίνημα απ'το Λοβέρδο μπορεί ν'αποτελέσει ανάχωμα προς τον συριζα, αποδεικνύεται πόσο βαθιά νυχτωμένοι είναι.. 

απλά μπίζνα είναι.
αν μπει ένα κόμμα στη βουλή peutoun εκατομμύρια μετά από κρατικές επιδοτήσεις και τέτοια...
ase ta conections pou paizoun.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Κατσε να γινουν πρωτα ενα κόμμα οι απλυτοι του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πολλές οι συνιστώσες και βρομάνε...το αριστερό ρευμα συντομα θα την κάνει για αλλού...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

κινηση εκβιασμου ειναι ρε. να ξεσηκωθουν οι υπολοιποι να φυγει ο χοντρος. θα ριξει ενα "ακυρο μαγκες" και θα γυρισει με δαφνες στο νεοτερο νεο πασοκ  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom