argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.962
- Πόντοι
- 9.297
Ουδαμως...Α εσύ το περηφανεύεσαι δηλαδη
Απλώς ήταν λάθος το στατιστικό δείγμα.
Ουδαμως...Α εσύ το περηφανεύεσαι δηλαδη
Εγω το υπερηφανευομαι.Α εσύ το περηφανεύεσαι δηλαδη
Βγήκε η αλυσίδα και πήγε να τη βάλει στη θέση της εν κινήσειTι είχε γίνει ακριβώς με το ποδήλατο;
Συγχαρητήρια.Εγω το υπερηφανευομαι.
Τι επρεπε να ψηφισουμε δηλαδη? Υπηρχε καποια εναλλακτικη?
Σοβαροι να ειμαστε.
Αδιάβαστος.Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει πίσω στελέχη απο το ΣΥΡΙΖΑ και θα ανέβει σε ψηφοφόρους τώρα που θα σκορπίζουν τα συριζάκια. Περιμένουν τη φθορά του Κυριάκου για να χαρακτηριστούν η μόνη σοβαρή επιλογή.
Και πολυ καλα κάνεις και δεν ανοιγεις διαλογο, γιατι δεν εχεις την ικανοτητα.Συγχαρητήρια.
Η εναλλακτική ήταν οτιδήποτε άλλο το πεζοδρόμιο να κυβερνάνε καλύτερο θα ήταν αλλά τι να λέμε τώρα με βολεμενους φασίστες δεν ανοίγω καν διάλογο.
Τον καβαλησε ηδη χωρις να κανει τιποτα ιδιαιτερο.και αν δεν ήταν πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ;
Ο Ανδρουλάκης θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να καβαλήσει το ΣΥΡΙΖΑ.
ΚΑΝΕΝΑΝ .Και πολυ καλα κάνεις και δεν ανοιγεις διαλογο, γιατι δεν εχεις την ικανοτητα.
Ηδη μεσα σε τρεις γραμμες αράδιασες πεντε ανοησιες και δυο υβρεις.
Εσυ τι ψηφισες για να εχουμε καλο ρωτημα? Να δω με ποιον συνομιλω δηλαδη.
Aρα η συμβουλη σου ειναι να μην ψηφιζουμε κανεναν?ΚΑΝΕΝΑΝ .
Εσύ βγήκες να μου πεις ότι είναι τιμή σου και καμάρι σου....Aρα η συμβουλη σου ειναι να μην ψηφιζουμε κανεναν?
Ξερεις κατι ρε παλικαρι μου, καποια στιγμη πρεπει να ενηλικιωνομαστε.
Την μιρλα για την κακουργα την κοινωνια, για τους κακους πολιτικους που παιρνουν λεφτα ενω εμεις δεν εχουμε και για τα παιδια τους που σπουδαζουν στο εξωτερικο, καποια στιγμη μετα τα 20-25 χρονια ηλικιας πρεπει να την αφηνουμε πισω μας σιγα σιγα, και να δούμε τι κάνουμε ΕΜΕΙΣ στη ζωη μας. Σκεψου το αν θελεις. Το να βριζεις εμενα ή 2 εκατομμυρια Ελληνες ως βολεμενους φασιστες, δεν θα σε βοηθησει σε κατι.
E κατσε με τη μιρλα σου για την κακούργα κοινωνια. Δεν μπορω να κανω κατι.Εσύ βγήκες να μου πεις ότι είναι τιμή σου και καμάρι σου....
Μην τρελαθουμε κι όλας.
ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΟΝ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ.
Θες κι άλλα?
Ψάξε να δεις τι έχουν πει στο παρελθόν τους.
Αυτά που έχω δει φίλε ούτε τα έχεις δει ούτε θα τα δεις.
Στην γαμημενη αυτή χώρα που όποιος έχει λεφτά μπορεί να σε γαμαει από το πρωί μέχρι το βράδυ και να λες και ευχαριστώ για ποιον άλλον λόγο θα υπάρχει Μίρλα αν όχι για τα λεφτά?
Όταν πουλάς την ζωή σου και την ψυχική σου υγεία για 800€???
Και αυτοί κυκλοφορούν με τζιπαρες ρολογαρες μπραβους τις πουτανες γυναίκες τους τίγκα σε πλαστικές και τσάντες όσο 1 χρόνος ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ και όχι υποτιθέμενης δουλειάς σαν την δική τους.
Άστο φίλε τραβά παραπέρα πουλά κουλτούρα
ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣE κατσε με τη μιρλα σου για την κακούργα κοινωνια. Δεν μπορω να κανω κατι.
Ναι, φυσικα τιμη μου καμαρι μου, καθε ψηφος μου απο τοτε που ξεκινησα να ψηφιζω. Και δεν ηταν παντα στο ιδιο κομμα.
Κουλτούρα δεν πουλαω, μαλλον εσυ πουλάς την κουλτούρα της γκρινιας
Καλα μην είσαι τοσο σιγουρος.Τον καβαλησε ηδη χωρις να κανει τιποτα ιδιαιτερο.
Φροντιζει ο Συριζα γι' αυτο.
Μιλας με ενα κομματοσκυλο στυλ πορτοσαλτε.ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΛΑΨΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝ
Μιλας με ενα κομματοσκυλο στυλ πορτοσαλτε.
Ειναι ενας κλασσικος χατζιαβατης στην εποχη του καραγκιόζη
ΣΟυ θυξαμε τον γαμια προμοτορα?