Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Ψάξε να βρεις τα ολοκληρωμένα. Δεν εχω λογο,το ειδα και το εβαλα να τρολαρω
Α, καλά τότε
Ψάξε να βρεις τα ολοκληρωμένα. Δεν εχω λογο,το ειδα και το εβαλα να τρολαρω
E, ρε φαγοπότι που έγινε εκεί πέρα!!! Η αεροσυνοδός έπαιρνε περισσότερα από CEO πολυεθνικής τότε!
Τα είχατε φάει όλα ρε μεγάλε! Εκτός αν ήθελες να σου αυξήσει τους φόρους για να ταΐζεις τα τεμπελόσκυλα της Ολυμπιακής? Αυτό ήθελες? Εάν ναι, να το πεις ευθαρσώς εδώ σε όλους! Να έχεις το θάρρος της γνώμης σου, όχι μισές κουβέντεςΓιαυτο η δεξια και ο μπουχεσας φροντισαν να μην παιρνει κανεις τιποτα
χρεοκοπησαν τηνχωρα και τελος
Kοίτα την Λιάνη την έχω δει σε τσόντα σε VHS, παραγωγή 70s, με αγγλικό ήχο, μελαχροινή τότε, που έκανε τα πάντα εκτός κώλο!μπαρμπα
οπως ειπε πολυ προσφατα η λιανη σε καποιο καναλι
δεν την αφησαν να κανει παιδι με τον ανδρεα
πολλοι νεοι το λενε αυτοΚατά τη γνώμη μου μόνο αν εκλεγεί ο Ανδρουλάκης έχει ελπίδες το πασοκ να επ ανακάμψει. Οι υπόλοιποι έχουν βρεθεί σε θέσεις κυβερνητικές και είναι φθαρμενοι.
«Χώρισα για το ΠΑΣΟΚ» αποκάλυψε υποψήφια βουλευτής - Ελεύθερος ΤύποςΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ19/02/2023 | 21:46 Σβεν Μαρί: «Ο Παντσέρι κατηγορεί την Καϊλή για να βγει από τη φυλακή» Η συζήτηση ξεκίνησε από το θέμα της συνάντησης του Γιώργου Παπανδρέου με τον Αλέξη Τσίπρα. Τότε ο παρουσιαστής στο Action24 σχολίασε με στίχους τραγουδιού «όλοι μου οι φίλοι παντρεύτηκαν». Την...
eleftherostypos.gr
|