Νέα

ΠαΣοΚ: Ώρα μηδέν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο θα είναι το μελλον του ΠΑΣΟΚ?

• Σύντομα θα ξαναγίνει ένα μεγάλο κόμμα

Ψήφοι: 62 13,8%
  • Θα διαλυθεί, σύντομα δεν θα υπάρχει.

Ψήφοι: 142 31,6%
  • Θα παραμείνει με ποσοστά 10% ως 15%.

Ψήφοι: 29 6,4%
  • Θα μπαίνει στην Βουλή με σχετική δυσκολία, 4% - 5%.

Ψήφοι: 79 17,6%
  • Θα ανέβει σημαντικά αν βάλει έναν νέο αρχηγό, 30 - 40 ετών.

Ψήφοι: 20 4,4%
  • Θα διασπαστεί σε 2 τουλάχιστον κόμματα.

Ψήφοι: 17 3,8%
  • Μου είναι Αδιάφορο.

Ψήφοι: 93 20,7%
  • ΔΞ

Ψήφοι: 8 1,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Παίδες ένα γρήγορο σχόλιο μιας και ετοιμάζομαι για έξοδο με υποψήφιο θύμα, ένα θηλυκό που θα πέσει ξερό από τη γοητεία μου.

Κατ΄αρχάς Εnforcer, πες μας τι έγινε με το θύμα απόψε.

περί ΠΑΣΟΚ ως τις 11 Νοε, έχουμε μέρες να συζητάμε  :sunglasses:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Επειδή σε κάποιον μετά από 18 σελίδες ανταλλαγής απόψεων το μόνο που έμεινε τελικά είναι "γιατί νου δου και πασο στο ίδιο τσουβάλι" δε σημαίνει ότι θα χαλάσουμε το θρεντ.

Greek 18 σελίδες έχεις να διαβάσεις - άντε 17. Αν έχεις άποψη επι του θέματος καλώς. Μέχρι τώρα δεν έχεις δειξει κάτι αξιόλογο απο πλευράς σκέψης.

Gushallo το θύμα ήταν τρυφερότατο.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Και συ συζητάς για το ΠΑΣΟΚ? κλασικός πασόκος...

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Το ΠΑΣΟΚ εκανε το κυκλο του στη πολιτικη ζωη της χωρας.Η διασπαση μετα τα χθεσινα γεγονοτα στη κοινοβουλευτικη ομαδα ειναι δεδομενη.Ο Βενιζελος θα βγει νεος αρχηγος και ο Παπανδρεου θα αποχωρησει ιδρυωντας νεο κομμα.Το νεο κομμα θα εκπροσωπει τον κεντροαριστερο χωρο και θα παρει πολλους απο το ΣΥΡΙΖΑ ενω το ΠΑΣΟΚ του Βενιζελου θα παρει το πουλο μεχρι να εξαφανιστει.Ο Παπανδρεου θα εχει μια αναλογη πορεια με αυτη του πατερα του που ξεκινησε το ΠΑΣΟΚ απο το 13% το 1974 και το εφτασε στο 50 παρα το 1981.

Το ΠΑΣΟΚ δε διασπαται.
Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Δυσυχωs  ο Γιωργακηs ειναι ενα καλο παιδι τιμιοs πολιτικοs  αλλα θα μπορουσε να κυβερνησει ενα μοντελο σουηδιαs oxι Ελλαδαs. O ελληναs  δεν μπορει να δεχτει αυτο το τυπο πολιτικου και δε νομιζω να τον δεχτει ποτε. Μονο ο μπενυ μπορει να κοντραρει το καραμανλη ειναι ο μονοs  που εχει τετοια ευχερεια λογου που καθηλωνει τον οποιοδηποτε ποσο παραπανω τον ελληνα που του αρεσει να ακουει ωραι λογια.

Αν γινοταν πρωθυπουργος της Σουηδιας ο Γιωργακης θα την ειχε κανει σαν την Ελλαδα σε 4 χρονια. Οπως οποιοσδηποτε Ελληνας πολιτικος.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
8.000.000 ευρώ για την ακρίβεια. Αλλά από την άλλη πιστεύω ότι ο Γιώργος έχει περισσότερα οπότε το πασόκ που θα απομείνει θα είναι ψιλικατζίδικο.

Αν εννοεις τα χρηματα της κρατικης επιχορηγησης, ασφαλως θα αστειευεσαι.
Αυτα ειναι ψιχουλα. Τα πραγματικα λεφτα ειναι μαυρα, οπως στα ομολογα και το χρηματιστηριο. Γιατι νομιζετε εξαφανιστηκε ο Ακης πχ και καποιοι αλλοι?
Της ΝΔ δεν εξαφανιζονται γιατι μπορουν να κλεψουν και αλλα. Ο Δ΅ουκας πχ και ο Τσιτουριδης επρεπε να ειναι στη φυλακη οπως και ο ΓΓ του υπουργειου οικονομικων Κουρης.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Αν γινοταν πρωθυπουργος της Σουηδιας ο Γιωργακης θα την ειχε κανει σαν την Ελλαδα σε 4 χρονια. Οπως οποιοσδηποτε Ελληνας πολιτικος.
Αυτή είναι και η διαφορά του. Δεν είναι "Έλληνας" πολιτικός.

Αν εννοεις τα χρηματα της κρατικης επιχορηγησης, ασφαλως θα αστειευεσαι.
Αυτα ειναι ψιχουλα.

Ψίχουλα φίλέ μου? Εμένα καθώς και όλους γύρω μου, μου εξασφάλιζαν ζωή χαρισάμενη.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Αυτή είναι και η διαφορά του. Δεν είναι "Έλληνας" πολιτικός.

Βασικα δεν ειναι πολιτικος καταλληλος για πρωθυπουργος.
Κατα τη γνωμη μου το ιδιο και χειροτερος ειναι ο Καραμανλης. Κυριολεκτικα εχει διαλυσει τη χωρα, εκτος απο τον τουρισμο που παει καλα.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Ψίχουλα φίλέ μου? Εμένα καθώς και όλους γύρω μου, μου εξασφάλιζαν ζωή χαρισάμενη.

Εχεις υποψη σου ποσο κοστιζει ο τηλεοπτικος χρονος?
Ιδιως σε μια συνηθισμενης διαρκειας προεκλογικη περιοδο ξοδευονται ανετα.
Παντα βεβαια καποια απο αυτα μπαινουν σε διαφορες τσεπες.
Η επιχορηγηση αυτη υπαρχει για να μην χρηματοδοτουνται με μαυρο χρημα τα κομματα. Ετσι μαυρο χρημα παιρνουν συνηθως μονο οι πολιτικοι ως μοναδες.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Βασικα δεν ειναι πολιτικος καταλληλος για πρωθυπουργος.
Κατα τη γνωμη μου το ιδιο και χειροτερος ειναι ο Καραμανλης. Κυριολεκτικα εχει διαλυσει τη χωρα, εκτος απο τον τουρισμο που παει καλα.
Μπορεί. Δεν έχω τόσες γνώσεις.
Από την άλλη δεν ππιστεύω ότι θα έπρεπε να νοιάζει τους πολίτες αν κάνει για πρωθυπουργός αυτής της χώρας περισσότερο από το αν έχει ο οποιοσδήποτε να προτείνει κάτι το διαφορετικό. Και γιατί έτσι θα μου πεις. Μα γιατί, για να είσαι κατάλληλος για πρωθυπουργός σε αυτήν την χώρα σημαίνει ότι πρέπει να είσαι αναίσθητος, χοντρόπετσος, ανάλγητος, ανιστόρητος, αλύπητος, απατεώνας, κλέφτης, ανώμαλος, να μην νοιάζεσαι για τπτ απολύτως, λαοπλάνος, ψεύτης, αναξιοπρεπής, μαστρωπός, έμπορας, δολοφόνος κατά συρροή...

Εχεις υποψη σου ποσο κοστιζει ο τηλεοπτικος χρονος?
Δυστυχώς έχω γνώση για όλα τα κακώς κείμενα της κρατικής και ιδιωτικής τηλεόρασης λόγω περιβάλλοντος. Άρα δεν με εκπλήσσει τπτ.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
  Ξυπνησα με πολιτικες καβλες!!!

Η μονομαχια στο ΕΛ ΠΑΣΟκ (του ρου ρου ρου του ρου ρου ρου, του ρου ρου ρου του του του ρου του),
αλλοι την λένε ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ πρασινο ΗΛΙΟ, δεν θα οδηγησει σε διασπαση!!!

Αυτο οφειλεται κυριως στον Κωστακη!!! Και φυσικα δεν εννοω τον Σκανδαλίδη αλλα τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

Πρωτο μέλημα να αλλαξει τον εκλογικο νομο!!! Μπραβο αυτο μας μάρανε!!!!
  Θα παιρνει το 1ο κομμα 180 βουλευτες το δευτερο 110 και 10 οτι περισσεψει!! ΑΡΑ αν δεν ανηκεις σε μεγαλό κόμμα βουλευτιλίκι δεν βλεπεις!!!

Απο το μυαλο μου τα βγαζω αυτα αλλα ειναι ολοφανερο οτι η ΝΔ θελει να υπαρχουν 2 μεγαλα κομματα. Σου λέει κατσε μην μου φύγει και μένα κανενας!!!

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αν και είπα να μην ασχοληθώ μαζί σου, θα το κάνω

Κατ'αρχάς έχασες τόσο χρόνο γράφοντας πράγματα που δεν έχουν καμμία αξια.

Αν αυτά είναι τα επιχειρήματά σου για να με πείσεις να μην έχω νδ και πασοκ στο ίδιο τσουβάλι, τότε αυτά είναι επιεικώς ανεπαρκή. Θα έλεγα και αφελή.

Μιλάς για ιδεολογίες και τέτοιες τρίχες κατσαρές, σα να απευθύνεσαι σε τηλεθεατή του Γιώργου Αυτιά. Λάθος εκτιμηση έκανες.

Θα σε παρακαλουσα να μη χαλάς ένα τόσο ενδιαφέρον thread με κείμενα προπαγάνδας που δεν έχουν θέση εδώ. Μπορείς να ποστάρεις τις διαφημήσεις σου σε ξεχωριστό thread και να μας πεις εκεί τις διαφορες νου δου και πασοκ. Σίγουρα κάποιους ενδιαφέρον. Σίγουρα όχι εμένα, και σίγουρα όχι το παρόν θρεντ.

για την ταμπακιέρα δεν είπες τίποτα ... οκ
δεν κάνω προπαγάνδα λέω τις σκέψεις μου όπως και όλοι εδώ μεσα
όποιος λέει διαφορετικές απόψεις από κάποιον άλλον δεν σημαίνει ότι κάνει προπαγάνδα
δεν το ήξερα ότι ο χώρος εδώ σηκώνει προπαγάνδα ... βέβαια εάν εσύ πιστεύεις αυτό δικαίωμα σου είναι και αυτό
όσο για το εάν είμαι στο πνεύμα του θρεντ εγώ απλά είπα τις δικές μου σκέψεις για τους λόγους που το ΠΑΣΟΚ αυτή την στιγμή βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση (απόλυτα φυσιολογική για τρόπο λειτουργίας του εν λόγω κόμματος στην ιστορική του διαδρομή )
εάν αυτές δεν αρέσουν εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ευχαριστούμε τη ρηγίλλης για την ενημέρωση.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
για την ταμπακιέρα δεν είπες τίποτα ... οκ
δεν κάνω προπαγάνδα λέω τις σκέψεις μου όπως και όλοι εδώ μεσα
όποιος λέει διαφορετικές απόψεις από κάποιον άλλον δεν σημαίνει ότι κάνει προπαγάνδα
δεν το ήξερα ότι ο χώρος εδώ σηκώνει προπαγάνδα ... βέβαια εάν εσύ πιστεύεις αυτό δικαίωμα σου είναι και αυτό
όσο για το εάν είμαι στο πνεύμα του θρεντ εγώ απλά είπα τις δικές μου σκέψεις για τους λόγους που το ΠΑΣΟΚ αυτή την στιγμή βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση (απόλυτα φυσιολογική για τρόπο λειτουργίας του εν λόγω κόμματος στην ιστορική του διαδρομή )
εάν αυτές δεν αρέσουν εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό

Ή πράγματι έχεις πρόβλημα, ή παριστάνεις οτι έχεις.

Και οι 2 περιπτώσεις με αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Ισως να μην το έχεις καταλάβει αλλα να ξέρεις ότι ειδικά εδω μέσα δε θα βρεις αφελείς. Πούλα την πραμάτεια σου αλλού.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ξαναβάζω εδώ το ποστ μου απο το άλλο thread (εκλογές), μάλλον εδώ είναι η θέση του:

[size=10pt]Εγώ θεωρώ μαλακία όλων του ΠΑΣΟΚ (τουλάχιστον όσων το ξεστόμισαν, including Γιωργάκης, Βενιζέλος, και άλλοι διάφοροι που είδα - δεν ξέρω ποιοί είναι αυτοί που ΔΕΝ το είπαν) τα περί "ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ" στις εκλογές.

Γιατί ρε παιδιά?
38% είναι λίγο?
Δηλαδή αν μάζευαν 32 ή 25 ή 22% (μη ξεχνάτε ότι το 1974 το ΠΑΣΟΚ του Αντρέα ξεκίνησε με 13%, το 1978 πήγε στο 25% και το 1981 έπιασε το 48%), τότε ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ?
Ότι "Πάψαμε να υπάρχουμε"?

Δεν είναι μαλακία να παίρνεις 38% και να λες "Υποστήκαμε συντριπτική ήττα"?
Η να χάνεις (μόνο) 10 απο τους 100 ψηφοφόρους σου απο τις προηγούμενες και να το λες?

Φαίνεται όμως, ότι τον κοινό νου που διατυπώνει αυτό το ερώτημα οι ιθύνοντες του ΠΑΣΟΚ δε τον έχουν. Και γι' αυτό (φαίνεται ότι) απέτυχαν να κερδίσουν, ενώ ΠΟΛΛΑ πράματα τους βοήθησαν μέχρι και την τελευταία στιγμή (ακόμα και οι φωτιές).

Δίκιο δεν έχω?[/size]

australos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
16
Πόντοι
1
Ο Μπένυ ήταν έτοιμος από καιρό και με μισό της εκατό να έχανε το ΠΑΣΟΚ τα ίδια θα έκανε και με το δίκιο του γιατί όπως είπε και ο Λαζόπουλος όταν ένα παιδάκι είναι 4 χρονών είναι καλό να λέμε ότι έμαθε να μιλάει όταν όμως έχει υπερβεί τα 50 έχουμε πρόβλημα...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Επιτέλους εμφανίστηκε!

Αυτός που όλοι περιμέναμε, αυτός που φοβούνται οι οχτροί μας, αυτός που το πεπρωμένο του θα σφραγίσει τη μοίρα της Ευρώπης, αυτός που θα φέρει φως στα σκοτάδια της πολιτικής μας ζωής...ΗΡΘΕ!

Εμφανίστηκε ο τέταρτος πόλος.

Σε μια ιστορική του εμφάνιση σε ενημερωτική εκπομπή του έγκυρου Alter αντί του αισχρού CNN, εμφανίστηκε ο τέταρτος πόλος - και έπεισε. Με τη μια ρε παιδί μου. Φαίνεται το καλό το πράμα. Δε χρειάστηκε να πει πολλά. Ο άντρας δε μιλάει πολύ. Και ξεχωρίζει για 2 πράματα. Το ένα είναι η κολώνια του.

Με θέσεις και επιχειρήματα που αφοπλίζουν ακόμα και Βρετανό Διπλωμάτη, ξεδίπλωσε ένα τέλειο στρατηγικό σχέδιο για να πάρει σε πρώτη φάση την αρχηγία του πασοκ, σε δεύτερη φάση την Πόλη και σε τρίτη φάση όλα τα παράλια της Μικράς Ασίας. Τέταρτη φάση είπε ότι δεν υπάρχει, αλλα πηγές του στενού περιβάλλοντός του κάνουν λόγο για σχέδιο που θα λύσει το πρόβλημα του Ιρακ με τη μια. Μπαμ και κάτω. Απότομα. Ανέλπιστα. Απρόσμενα. Ααατος. Αβάδιστα.

Εμπειρος, ψημένος, αρρενωπος, σαν έτοιμος απο καιρό...πως δεν τον είχαμε σκεφτεί..ντροπη.

Να τονε χαίρεστε τον καραγκιόζη σας ρεεεεεε

OP
OP
P

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ποιός είναι δλδ???Κάτι σε πολύ...χοντρό μου φέρνουν αλλά δεν θέλω να ρισκάρω.... :P :P :P

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ποδολάγνε, δε βλέπεις Alter; Καλα, πώς ενημερώνεσαι; Ε;

Είναι ένας ξεπλυμένος δικηγόρος, παγκοσμίως άγνωστος, υποψήφιος δημαρχος βουλιαγμένης (πρόσεχε, υποψήφιος, ουτε καν δήμαρχος) ο οποίος μια μια απλή κίνηση έκανε το βενιζέλο να μοιάζει σεμνος και ταπεινός ενώ παράλληλα ξεφτίλησε και τη διαδικασία.

Απο αποτυχημένος υποψήφιος Βουλιαγμένης, πρόεδρος του πασοκ και (σίγουρα) μελλοντικός πρωθυπουργός.

Σειρά να θέσει υποψηφιότητα έχει όποιος ΣΚΕΦΤΗΚΕ να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος του 15μελούς του Γυμνασίου του.

Ελα να παιρνει ποιοτική στροφή το θέμα του αρχηγου λέμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom