Νέα

ΠαΣοΚ: Ώρα μηδέν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο θα είναι το μελλον του ΠΑΣΟΚ?

• Σύντομα θα ξαναγίνει ένα μεγάλο κόμμα

Ψήφοι: 62 13,8%
  • Θα διαλυθεί, σύντομα δεν θα υπάρχει.

Ψήφοι: 142 31,6%
  • Θα παραμείνει με ποσοστά 10% ως 15%.

Ψήφοι: 29 6,4%
  • Θα μπαίνει στην Βουλή με σχετική δυσκολία, 4% - 5%.

Ψήφοι: 79 17,6%
  • Θα ανέβει σημαντικά αν βάλει έναν νέο αρχηγό, 30 - 40 ετών.

Ψήφοι: 20 4,4%
  • Θα διασπαστεί σε 2 τουλάχιστον κόμματα.

Ψήφοι: 17 3,8%
  • Μου είναι Αδιάφορο.

Ψήφοι: 93 20,7%
  • ΔΞ

Ψήφοι: 8 1,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
το τι θα ποστάρω δεν περιμένω από εσένα για να μου το υποδείξεις
και δεν θέλω να ανοίξω εδώ θέμα με τις πυρκαγιές επειδή ρωτάς καθώς αυτό είναι άσχετο με αυτό το topic
προφανώς μόνο εσύ δεν είδες καμιά προσπάθεια εκμετάλευσης της καταστροφής αυτής για σπρώξιμο του εκλογικού αποτελέσματος
ας είναι
πάντως εσένα σε κόβω "Γιωργοπουλικό" αν κρίνω από το βάθος της σκέψης σου..

Σέβομαι την περιορισμένη ικανότητα σκέψης σου και σταματάω εδω.

Μην εκτίθεσαι, διάβασε όσα έχουν γραφτεί για να μάθεις και μερικά πράγματα, και πρόσεχε τι γράφεις.

Ας επανέλθουμε στο θέμα μας.

Εχω την εντύπωση ότι η Διαμαντοπούλου ΔΕΝ παίζει πλέον τόσο δυνατά. Εχασε το τραίνο, δεν επέδειξε το δυναμισμό που απαιτείτο. Και αν το κάνει απο εδω και πέρα, θα είναι εντελώς λάθος η στιγμή.

Ηδη ο ΒΑΒΕ ξεκίνησε προσπάθεια ώστε να αλλάξει το αλλαζονικό προφίλ του που τον κάνει τόσο αντιπαθή. Ηδη χτες "παραδέχτηκε" ότι αντέδρασε λάθος στο επεισόδιο με το φραπέ. Και ενώ αυτός έχει καταλάβει τι ειναι στραβό επάνω του και προσπαθεί να μας πείσει ότι ΔΕΝ είναι αυτός που πραγματικά είναι, ο ζόρζ κάνει σχεδιασμούς επι σχεδιασμών.

Το θέμα πλεον δεν είναι μόνο ποιος θα βγει, αλλα και αν θα υπάρξει διάσπαση. Κάτι για το οποίο μόνο εκτιμήσεις μπορούν να γίνουν. Θα επανάλθω στο θέμα

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Το ΠαΣοΚ τα τελευταία χρόνια είχε πολλά τέτοια προβλήματα εσωτερικά. Οι "κλίκες" πάντα υπήρχαν εκεί μέσα (προεδρικοί vs. εκσυγχρονιστών. Απλά τώρα η κατάσταση είναι τραγική σε αυτό το κόμμα. Είναι ένα βήμα πριν τη διάλυση. Οι άνθρωποι τρώγονται μεταξύ τους. Κατά γενική ομολογία ο Γιωργάκης είναι αν οχι ο πιο, ένας από τους πιο αποτυχημένους αρχηγούς πολιτικού κόμματος. Έχει χάσει εκλογές δυο συνεχόμενες φορές και αν συνεχίσει έτσι θα χάσει και τρίτη. Όχι ότι ο Βενιζέλος θα τις κέρδιζε, αλλά λέμε τώρα. . .

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Για να δούμε ποιος ξαναεπιβεβαιώνεται

Πηγή - ναυτεμπορική - 11¨00 το πρωί

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να θέσει ο κ. Κώστας Σκανδαλίδης, όπως μετέδωσε πριν από λίγο η κρατική τηλεόραση.

Σε αυτή την περίπτωση, ο κ. Σκανδαλίδης θα είναι ο τρίτος υποψήφιος μαζί με τους κ. Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο

Ο κ. Σκανδαλίδης αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Mε κάνει και αναρωτιέμαι η ανασφάλεια που επικρατεί για το αν θα διασπαστεί το ΠΑΣΟΚ. Έγραφα χθες ένα λογύδριο για αυτό αλλά δεν το ολοκλήρωσα.
Πιστεύω ότι εξ αμελείας ο Σπηλιωτό το έθεσε σωστά: Είναι απαραίτητη η ενότητα του ΠΑΣΟΚ για το Σύστημα.
Μα εγώ ρωτάω: Εϊμαστε υπέρ του Συστήματος? Και μετά διάβασα και τον Δανίκα και απλά το παραθέτω:

Δημήτρης Δανίκας
ΑΝ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΕΨΕΙ, τότε τελείωσε η σχέση. Δηλαδή, ενωμένοι για την προίκα, την περιουσία και την αρχομανία; Ε, τότε δεν μιλάμε για ιδεολογία, αλλά μόνο για εξουσία. Φίλοι μου, η κρίση είναι ευεργετική. Βασική προϋπόθεση τομών, εκσυγχρονισμών, ανασυγκροτήσεων και αλλαγών. Πηγή κινητικότητας, ενέργειας και δημιουργίας. Κάθε κρίση και για καλό. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς συγκρούσεις και σκληρές αντιπαραθέσεις. Πώς προέκυψε το ΠΑΣΟΚ; Από την κρίση του παλιού πολιτικού συστήματος και τη νεκροζώντανη Ένωση Κέντρου. Πάντα έτσι συμβαίνει. Οι συμβιβασμοί, ό,τι χειρότερο για έφοδο σε μια νέα εποχή. Μόνο όσοι είναι άδειοι, ανασφαλείς και δειλοί φοβούνται τη σύγκρουση και την τομή. Όταν το γυαλί ραγίσει, το ζευγάρι πρέπει να χωρίσει. Αλλιώτικα απιστία, αποξένωση, συντήρηση και παρακμή. Άλλωστε ένα διαζύγιο στο ΠΑΣΟΚ θα διευκολύνει αντίστοιχη αυριανή κίνηση στη Ν.Δ. κι έτσι η χώρα θα περάσει σε μια νέα εποχή. Συνεργασιών, συμμαχιών και ευρωπαϊκών προσανατολισμών!

Βέβαια μετά λύπής μου διαπιστώνω ότι δεν κόπτονται μόνο οι μέσα αλλά και οι απέξω: Γιατί έτσι θα γίνει ξανά το ΠΑΣΟΚ κόμμα εξουσίας(τι αισχρή λέξη αλήθεια). Σαν απειλή ακούγεται: Φάε το φαί σου γιατί θα έρθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσίαααα... Και κατ'αυτούς το κόμμα εξουσίας ας έχει μέσα Νεονάκη, Φλωρίδη, Λιάνη, κυρ Σημίτη κλπ κλπ...
Να έρθει το ΠΑΣΟΚ μπας και πάρουν κανά ρουσφετάκι, καμιά μίζα, καμιά θεσούλα, έλεος, δεν αντέχω άλλο τον μικρόκοσμό σας.
Αλήθεια όταν έρθει το ΠΑΣΟΚ του χοντρού και των εκσυγχρονιστών θα αντιμετωπίσει το θέμα με τα διπλώματα οδήγησης ή θα φοβηθεί το πολιτικό κόστος να μην το ψηφίσουν οι σχολές οδηγών??? Πόσοι πρέπει να πεθάνουν και να μείνουν ανάπηροι ώστε όχι μόνο να σταματήσουν να δίνονται διπλώματα σε αδαείς αλλά και να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη για φόνους εξ αμελείας, όσοι τους τα έδωσαν?
ΥΓ.: Δεν είναι τόσο αφελής ο Γιώργος. (Συμφωνώ με papagre) Οι κινήσεις του εντάσσονται στο πλαίσιο των δημοσιευμάτων και εκτιμήσεων πριν από πολύ πολύ καιρό ότι θα αλλάξει το όνομα του ΠΑΣΟΚ κλπ κλπ για όσους θυμούνται.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εχω αρχίσει και εγω να πιστεύω ότι μόνο καλό μπορεί να προκύψει από μια διάσπαση του πασοκ. Προσέξτε, δε λέω οτι θα διασπαστεί - λέω ότι θα είναι καλό ΑΝ διασπαστεί. Οι δυναμικές που θα δημιουργηθούν θα είναι σίγουρα ανανεωτικές και ίσως, πιο ειλικρινείς.

Μια μικρή πρόβλεψη --> Επανέρχονται όλο και πιο δυναμικά τα κόμματα αρχών, ιδεολογιών όπως θέλετε πέστο το. Όχι σαν κόμματα εξουσίας, σίγουρα σαν κόμματα-ρυθμιστές.

Ουτε το πασοκ, ουτε η νδ είναι κόμματα ιδεολογιών.

Όσον αφορά στην αρχηγία, είμαι περίεργος να δω ποιος είναι πισω απο το Σκανδαλίδη.

Αυτές είναι εξελίξεις - γουστάρω!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
95926661gs6.jpg

Να ζητήσω συγνώμη αν έχει ξαναμπεί

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Μεγάλη πλάκα είχε πάντως αυτός ο Κουκουλόπουλος ο οποίος προκειμένου να αντικρούσει τον Δανίκα είπε ότι δεν ήταν σωστές οι τότε δημοσκοπήσεις και ότι ο Σημίτης μπορεί να ξανακέρδιζε τις εκλογές. :jerking: :jerking: :jerking:

Ναι, θα τις κέρδιζε σίγουρα.....στην Κίνα!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάντως είναι ένα βήμα πριν τη διάσπαση.....αν ξανασυμβεί κρίση σαν την προχθεσινή τότε στην εκλογή προέδρου θα υπάρξει διάσπαση..και τον μπεμπε βλέπω να φε΄ύγει....εξάλλου πιο καθαρή στήριξη από ΜΜΕ δεν είχε ποτέ κανένας...το mega έχει σκυλιάσει,το ιδιο ΒΗΜΑ,ΝΕΑ, Ο....ΆΝΤΡΑς Ο ΛΑΜΠΡΆΚΗς ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙ....πιο διαπλεκόμενη υποστήριξη δεν έχει συμβεί....όσοι τον ψηφίσουν θα πρέπει να είναι πολύ βολεμενάκηδες.....ρε παιδιά βγάζει μάτι πια..έλεος....ποιός θα πιστέψει τον μπεμπε ότι θα πατάξει την διαφθορά και τα διαπλεκ΄'ομενα συμφέροντα?......

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Μεγάλη πλάκα είχε πάντως αυτός ο Κουκουλόπουλος ο οποίος προκειμένου να αντικρούσει τον Δανίκα είπε ότι δεν ήταν σωστές οι τότε δημοσκοπήσεις και ότι ο Σημίτης μπορεί να ξανακέρδιζε τις εκλογές. :jerking: :jerking: :jerking:

Φίλε px, το κακό είναι ότι τέτοια λένε και οι προσκολλημένοι στην εξουσία πολίτες-ψηοφοφόροι. Μιλούσα με μια θειά με ψευδαισθήσεις μεγαλείου τις προάλλες και της είπα ακριβώς αυτό, ότι ήταν στο -8% το ΠΑΣΟΚ τότε. "Εγώ δεν ξέρω αν ήταν στο 8, αλλά τι έδειξε η κάλπη μπουρ μπουρ μπουρ..."

ΥΓ.: Διαβάζω συνεχώς για τον Λαμπράκη(Όμιλος ΔΟΛ)... Να τονίσω ότι ο Λαμπράκης είναι εδώ και πολλά χρόνια βαριά άρρωστος και ηλικιωμένος. Δεν νομίζω ότι ο ετοιμοθάνατος πλέον μπορεί να κινεί νήματα. Δεν ξέρω αν έχει καν συναίσθηση ή είναι κατάκοιτος. Αν δεν κάνω λάθος, τις τύχες του ΔΟΛ τις έχει αναλάβει αντ'αυτού ο Ψυχάρης(???-δεν γνωρίζω ακριβώς)

OP
OP
P

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Γιώργο προχώρα...άλλαξέ τα όλα...
Μπένυ προχώρα...άλλαξέ τα όλα...
Κώστα προχώρα...άλλαξέ τα όλα...

Συνεχίζεται......

ΥΓ--->Λέτε να έχουμε και Αννούλα,Θόδωρο???

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Σαν τον Πρετεντέρη δεν αγωνιά κανείς  :jerking:

μιλάμε ο άνθρωπος, πρέπει να βάψει το μαλλί του πράσινο !!!

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Χε,χε καλό! Λες να έχουμε και 4η υποψηφιότητα;

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Έχω αρχίσει να έχω την υποψία ότι δεν εμπιστεύεστε την αντικειμενικότητα των ελλήνων δημοσιογράφων.....

Μας πώς σας έχονται αυτές οι τρελλές σκέψεις;;;;;  :2funny:

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Αντικειμενικότητα……. τι (φρούτο) είναι αυτό……..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Παίδες ένα γρήγορο σχόλιο μιας και ετοιμάζομαι για έξοδο με υποψήφιο θύμα, ένα θηλυκό που θα πέσει ξερό από τη γοητεία μου.

Η υποψηφιότητα σκανδαλίδη είχε ψυχρή αποδοχή από το περιβάλλον του Ζωρζ, ενώ θετικά τη δέχτηκε ο ΒΑΒΕ

Το σκηνικό θυμιζει εκλογή Σημίτη - κάπως έτσι βγήκε απο τη μέση ο αρσένης

Ο σκανδαλίδης θα τραβήξει πολλούς απο τους δυσαρεστημένους από τις μαλακείες του γιώργου, θα βγει δεύτερος και θα καθίσει εκ δεξιων του ΒΑΒΕ μετά τις αρχιαιρεσίες

Η αννούλα το έχασε το τραίνο - δείτε μια σελίδα πίσω

Και τώρα με συγχωρείτε, θα πρέπει να την κάνω

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Καλα ρε παιδιά, αυτό το MEGA CHANNEL βαμμένο μπλε ειναι !!!!!
Τι καθίκια είναι αυτά? μόνο την ΝΔ ξέρουν να κράζουν...

Greek

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μια μικρή πρόβλεψη --> Επανέρχονται όλο και πιο δυναμικά τα κόμματα αρχών, ιδεολογιών όπως θέλετε πέστο το. Όχι σαν κόμματα εξουσίας, σίγουρα σαν κόμματα-ρυθμιστές.

Ουτε το πασοκ, ουτε η νδ είναι κόμματα ιδεολογιών.

Όσον αφορά στην αρχηγία, είμαι περίεργος να δω ποιος είναι πισω απο το Σκανδαλίδη.

Αυτές είναι εξελίξεις - γουστάρω!
δεν καταλαβαίνω γιατί τσουβαλιάζεις την ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ
προφανώς αυτό το κάνεις γιατί έτσι σε βολεύει
η ΝΔ είναι ένα φιλελεύθερο αστικό δημοκρατικό κόμμα με ότι αυτό σημαίνει για την ιδεολογική της συγκρότηση από την στιγμή της ίδρυσης της έως σήμερα
οι αρχές της όπως είναι καταγεγραμμένες και στην ιδρυτική της διακήρυξη παραμένουν ίδιες από τότε
δεν έχει προσπαθήσει ιδεολογικά να μπερδέψει ποτέ κανέναν και ο χώρος που κινείται είναι σαφής
σε αντίθεση με το σοσιαλιστικό? ΠΑΣΟΚ που κανείς ακόμα και οι οπαδοί του δεν γνωρίζουν εάν κάποιος τους ρωτήσει εάν είναι "αριστερό" ή "δεξιό" κόμμα εάν είναι σοσιαλιστές ή φιλελεύθεροι  κοκ
η ιδεολογική του πλατφόρμα είναι ανύπαρκτη και οι μεταλλάξεις του από καιρό σε καιρό χαρακτηριστικές
από το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο έφθασαν επί σημίτη να εφαρμόζουν πολιτικές άκρα φιλελεύθερες (άναρχα εφαρμοσμένες όμως) ενδεδυμένες βέβαια με τον απαραίτητο σοσιαλιστικό μανδύα σε ρητορικό επίπεδο για να κρατούν τα μπόσικα στον κόσμο τους
τώρα όμως που η εξουσία απωλέσθη και μάλιστα για δεύτερη φορά και δεν υπάρχει το μέλι το οποίο έγλυφαν όλον αυτό τον καιρό και το οποίο τους συντηρούσε
τώρα πλέον ο βασιλιάς είναι γυμνός και έχει παραδοθεί στην κοινή θέα

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αν και είπα να μην ασχοληθώ μαζί σου, θα το κάνω

Κατ'αρχάς έχασες τόσο χρόνο γράφοντας πράγματα που δεν έχουν καμμία αξια.

Αν αυτά είναι τα επιχειρήματά σου για να με πείσεις να μην έχω νδ και πασοκ στο ίδιο τσουβάλι, τότε αυτά είναι επιεικώς ανεπαρκή. Θα έλεγα και αφελή.

Μιλάς για ιδεολογίες και τέτοιες τρίχες κατσαρές, σα να απευθύνεσαι σε τηλεθεατή του Γιώργου Αυτιά. Λάθος εκτιμηση έκανες.

Θα σε παρακαλουσα να μη χαλάς ένα τόσο ενδιαφέρον thread με κείμενα προπαγάνδας που δεν έχουν θέση εδώ. Μπορείς να ποστάρεις τις διαφημήσεις σου σε ξεχωριστό thread και να μας πεις εκεί τις διαφορες νου δου και πασοκ. Σίγουρα κάποιους ενδιαφέρον. Σίγουρα όχι εμένα, και σίγουρα όχι το παρόν θρεντ.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Η νδ είναι ένα κεντρώο κόμμα που προσπαθεί να πείσει τους πάντες να την ψηφίσουν. Δεν υπάρχει καμία ιδεολογική βάση και τα όσα λες είναι αρλούμπες. Δημοκρατικό κόμμα; Δηλαδή τα υπόλοιπα τι είναι; Αστικό; Λες και υπάρχει ουσιαστική ανάπτυξη της υπαίθρου, με την εσωτερική μετανάστευση του θείου όλοι αστοί έγιναν. Φιλελεύθερο; Άλλη μία γενικολογία που ουσιαστικά δε σημαίνει τίποτα, μια και εγώ δε βλέπω καμιά αναπτυσσόμενη οικονομία, παρά μόνο μοίρασμα κρατικών θέσεων σε στελέχη και στους γόνους τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom