You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πασχαλινά γαμήσια και ευχές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 201
Να είστε όλοι υγιείς, χαρούμενοι και να προσέχετε αυτούς που σας αγαπούν και αγαπάτε!!!
Διαγραμμένο μέλος 215434
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2021
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 446
Καλο πασχα με υγεια σε ολους-ες εργαζομενες και αλανια του μπου και μη ξεχναμε αυτες τις μερες και τις μοναχικες υπαρξεις , τα τραπεζια ειναι πλουσια οταν ενωνονται πολλες ψυχες
Τελευταία τροποποίηση:
Nemo 37
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 31.319
- Πόντοι
- 4.656
Οι συριζαιοι δεν είναι αριστεροί η συνέχεια του ΠΑΣΟΚ με άλλο όνομα είναι,το οποίο ΠΑΣΟΚ ο Καραμανλής έπρεπε να βάλει μέσα για εσχάτη προδοσία (και όχι μόνο αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).Ας μείνουμε στο θέμα του θρέντ αδέλφια.
Καλό Πάσχα και καλά γαμήσια σε όλους ευχομαι με αγάπη και υγεία πάνω από όλα.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.777
- Πόντοι
- 9.297
Nαι αλλά τα αναρχοκουμμουνια δεν τον συμπαθούν ιδιαίτερα...Δικαιος -επαναστατης- και απεναντι στην εξουσια
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.443
- Πόντοι
- 11.956
Εγώ ξέρω ότι α ήταν το ΠΑΣΟΚ από σήμερα μεγάλη Τρίτη μέχρι την Τρίτη μετά την πρωτομαγιά...θα καθόμασταν ....ποτέ θα έρθει πάλι ...και δάνεια για το Πάσχα και δάνεια να πληρώσουμε τη ΔΕΗ...και επιδοτήσεις για τα μπουζούκια....Οι συριζαιοι δεν είναι αριστεροί η συνέχεια του ΠΑΣΟΚ με άλλο όνομα είναι,το οποίο ΠΑΣΟΚ ο Καραμανλής έπρεπε να βάλει μέσα για εσχάτη προδοσία (και όχι μόνο αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).Ας μείνουμε στο θέμα του θρέντ αδέλφια.
Για αυτο προκοψαμε.Εγώ ξέρω ότι α ήταν το ΠΑΣΟΚ από σήμερα μεγάλη Τρίτη μέχρι την Τρίτη μετά την πρωτομαγιά...θα καθόμασταν ....ποτέ θα έρθει πάλι ...και δάνεια για το Πάσχα και δάνεια να πληρώσουμε τη ΔΕΗ...και επιδοτήσεις για τα μπουζούκια....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.599
- Πόντοι
- 6.536
Χρόνια πολλά,καλά γαμήσα!!!!
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.443
- Πόντοι
- 11.956
Χρόνια πολλά....και καλά κορμιά πάνω μας
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.164
- Πόντοι
- 3.506
οντως αληθεια ειναι δεν ειναι και πολυ δημοφιλης στους αριστερουςNαι αλλά τα αναρχοκουμμουνια δεν τον συμπαθούν ιδιαίτερα...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.777
- Πόντοι
- 9.297
Αν έδινε επιδοτήσεις για ροκ συναυλίες και δάνεια για ταξίδια εις τας Ευρωπας για ροκ συναυλίες μπορεί να το σκεφτόμουν και εγώ..Εγώ ξέρω ότι α ήταν το ΠΑΣΟΚ από σήμερα μεγάλη Τρίτη μέχρι την Τρίτη μετά την πρωτομαγιά...θα καθόμασταν ....ποτέ θα έρθει πάλι ...και δάνεια για το Πάσχα και δάνεια να πληρώσουμε τη ΔΕΗ...και επιδοτήσεις για τα μπουζούκια....
Δεν συμφωνώ σε όλα με Άδωνι...όμως μια από τις κορυφαίες του ατάκες ήταν οτι η μέρα που οι Πρασινοφρουροι του ΠΑ.ΣΟ.Κ.εγιναν κυβέρνηση είναι μια απόφραδα μέρα στην ιστορία.Εδω συμφωνώ...ήταν η αρχή της μαζικής πνευματικής εξαθλίωσης του Έλληνα που τον οδήγησε στην μετατροπή του σε νεοέλληνα.