memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τυπε φετος να παμε να παρουμε αρνια και κοκορετσια απο τα λιντλ στη μιση τιμη ;)με ολα αυτα πεινασα ναουμε
παω να κουμπωσω κανα σαντουίτς![]()
τυπε φετος να παμε να παρουμε αρνια και κοκορετσια απο τα λιντλ στη μιση τιμη ;)με ολα αυτα πεινασα ναουμε
παω να κουμπωσω κανα σαντουίτς![]()
τυπε φετος να παμε να παρουμε αρνια και κοκορετσια απο τα λιντλ στη μιση τιμη ;)
Σαν πέρσυ τύπε;τυπε φετος να παμε να παρουμε αρνια και κοκορετσια απο τα λιντλ στη μιση τιμη ;)
τυπε μπορει να ειναι σαπια αλλα τρως διπλα με τα ιδια λεφτα ;) για τα ποτα ενεργειας δε συμβαινει το ιδιο?μαν δεν εχω εμπιστοσύνη στα κρεατα τους ;)
θα παρω απο δικόνε μου![]()
περισυ ειχα ψωνισει απο πορτετσανο τυπε ;)Σαν πέρσυ τύπε;![]()
Πες του γλίτσα να σου πουλήσει κανένα φέτος από αυτά τα ψώφιαπερισυ ειχα ψωνισει απο πορτετσανο τυπε ;)
σιγα μη φαω γιδα που εχει γαμησει ο γλιτσας ρε τυπε?Πες του γλίτσα να σου πουλήσει κανένα φέτος από αυτά τα ψώφια
Οι Νωντότυποι τρώνε φαλάφελ το Πάσχα τύπεσιγα μη φαω γιδα που εχει γαμησει ο γλιτσας ρε τυπε?![]()
αγορασε ετοιμοθανατη γιδα μπιλυ,θα εχει αλλη νοστιμια.μαν δεν εχω εμπιστοσύνη στα κρεατα τους ;)
θα παρω απο δικόνε μου![]()
τυπε φετος να παμε να παρουμε αρνια και κοκορετσια απο τα λιντλ στη μιση τιμη ;)
οι νωντοτυποι παντα τρωνε φαλαφελ τυπε ;) ειτε μετα τα αρνια το πασχα, ειτε μετα τα σαρακοστιανα την καθαρα δευτερα ειτε μετα το μπακαλιαρο την 25 Μαρτιου κ.ο.κ. ;)Οι Νωντότυποι τρώνε φαλάφελ το Πάσχα τύπε