Μέχρι πριν λιγους μηνες, αμφιβάλλω αν γνωριζαμε οτι η Φινλανδια εχει την συγκεκριμενη πρωθυπουργο. Και δεν ειναι τωρινή, ειναι απο το 2019.
Και προφανως δεν εκανε πάρτυ για πρωτη φορα το 2022.
Τι συμπτωση βρε παιδι μου.
Μολις τα εβαλε με τον Πουτιν και ζητησε να μπει η χωρα της στο ΝΑΤΟ, ξαφνικα βρεθηκανε βιντεο που χορευει (φαντασου ποσο καθαρη ειναι η κοπελα, που το μονο που βρηκαν να της προσαψουν ειναι οτι...χορευει εντονα), βιντεο που φιλαει στο λαιμο καποιον που δεν ειναι ο αντρας της, τι λες ρε παιδι μου.
Προφανως συμπτωση ειναι, δεν εχει παιξει κανενα ρολο η υποθεση της ενταξης στο ΝΑΤΟ.
Εγω περιμενω και κανενα βιντεακι απο την Μαγκνταλενα Αντερσον, την πρωθυπουργο της Σουηδιας, μπορει να υπαρχει καποιο συγκλονιστικο βιντεο που βαζει πολύ αλάτι στο φαγητο, ή που σκαλιζει τη μυτη της με το δαχτυλο.
Ζουμε μεγαλες στιγμες. Εννοειται οτι οσοι εχουν τσιμπησει και κατηγορουν την Μαριν επειδη...χορευε, ειναι μεγάλα νούμερα. Ή πληρωμένοι. Αλλη εκδοχη δεν υπαρχει.
Εκεινο δε το θεϊκό "τι θα γινοταν αν η Φινλανδια δεχοταν πολεμικη επιθεση οσο διαρκουσε το παρτυ", μου προκαλεσε κατι μεταξύ ακρατητου γέλιου και αναγούλας. Φαντασου δηλαδη να δεχοταν επιθεση η Φινλανδια ενώ κοιμοταν. Αρα πρεπει να μην κοιμουνται καν οι πρωθυπουργοι, μπορει να γινει επιθεση.
Ρε δεν γαμιομαστε.