εχο βαλει δεν την ειδες?θελι ομος κ υπογραφι απο πισο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παρτουζολάγνοι εν δράσει
- Μέλος που άνοιξε το νήμα easy riders
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 334
- Εμφανίσεις 84K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.117
- Πόντοι
- 22.785
εχις εροτα στο κεφαλακι θα τι στιλο με το μικρο ξαναεχο βαλει δεν την ειδες?
easy riders
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Χαιρετώ για άλλη μία φορά τους λάτρεις της παρτούζας και του ομαδικού σεξ.
Μπαίνω για να σας ενημερώσω για την προχθεσηνη βόλτα στην οδό της καύλας.
Ηταν βόλτα αστραπή καθώς λόγο διαφόρων υποχρεώσεων διάφοροι παρτουζολάγνοι δεν διαθέταμε χρόνο για πλήρες σκουτινγκ των πορνηδίων!!!
Γι αυτό επισκευτήκαμε συγκεκριμένα καταστήματα (4 των αριθμό) τα οποία είναι αυστηρά επιλεγμένα και γνωρίζουμε οτι οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι υψηλού επιπέδου.
Στην εν λόγο βόλτα συμμετήχαν και νέα μέλη των παρτουζολάγνων τα οποία φανήκαν αντάξια των προσδοκιών μας!!!
Τελικά η παρτούζα δεν ήταν πολυάριθμη καθώς (συμετείχαν 3 άτομα) αλλα κινήθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα επιδόσεων καθώς και οι τρείς μαμήσαμε ως άλλοι πορνοστάρ..... (σαλιέρι σου βάλαμε γυαλιά!!!)
Απο εκεί και πέρα τα λόγια και οι περιγραφές περισσεύουν!!!!
Μπορούν να περιγράψουν το τί γινόταν εντός του δωματίου, κάποιοι συναγωνιστές καθώς και απλοί περαστίκοί το τί γινόταν, καθώς για μερικά λεπτά της ώρας διεκόπη η κυκλοφορία στην οδό φυλής απο το πλήθος που μαζεύτηκε έξω απο τό παράθυρο του μπουρδελακίου!!!!!!!!!!
Ενώ η ομάδα μέσα στο δωμάτιο επιτελούσε το έργο της μέ μεγάλο ζήλο και αυταπάρνηση το συγκεντρομένο πλήθος έξω από το δωμάτιο ξεσπούσε σε χειροκροτήματα και επιφωνήματα θαυμασμού, ακούγοντας τα κατορθώματα μας!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν χρειάζεται να κάνω περισσότερες περιγραφές του όλου σκηνικού... γιατι τα πράγματα είναι αυτονόητα!!!
Ο μέγας πιτσιλιστής απέδωσε όπως πάντα τα μέγηστα
Εγώ πιστεύω οτι είμαι ένας απλό και ταπινός υπηρέτης της παρτούζας και όποτε κλειθώ θεωρώ (χωρίς να θέλω να περιαυτολογίσω, θα αφήσω τους άλλους να μιλήσουν για μένα) έχω μία στάνταρ απόδοση καλού επιπέδου.
Και η ευχάριστη έκπληξη, το νέο μέλος τον παρτουζολάγνων (ο spidius) αποδήχθεικε πολύ καλός πολεμιστής της παρτούζας.
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν
Για οτι δήποτε νεότερο θα σας ενημερώνουμε ανεληπώς
ΠΣ : Διοργανώνεται παρτούζα στο εορταστικό πνεύμα των ημερών. Βασική προϊπόθεση θα είναι οι συμμετέχοντες της παρτούζς θα φοράνε ανδημασία αϊ Βασίλη και απαρέτητα σκούφο!!!
Θα ενημερωθείτε εν καιρό.
Μπαίνω για να σας ενημερώσω για την προχθεσηνη βόλτα στην οδό της καύλας.
Ηταν βόλτα αστραπή καθώς λόγο διαφόρων υποχρεώσεων διάφοροι παρτουζολάγνοι δεν διαθέταμε χρόνο για πλήρες σκουτινγκ των πορνηδίων!!!
Γι αυτό επισκευτήκαμε συγκεκριμένα καταστήματα (4 των αριθμό) τα οποία είναι αυστηρά επιλεγμένα και γνωρίζουμε οτι οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι υψηλού επιπέδου.
Στην εν λόγο βόλτα συμμετήχαν και νέα μέλη των παρτουζολάγνων τα οποία φανήκαν αντάξια των προσδοκιών μας!!!
Τελικά η παρτούζα δεν ήταν πολυάριθμη καθώς (συμετείχαν 3 άτομα) αλλα κινήθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα επιδόσεων καθώς και οι τρείς μαμήσαμε ως άλλοι πορνοστάρ..... (σαλιέρι σου βάλαμε γυαλιά!!!)
Απο εκεί και πέρα τα λόγια και οι περιγραφές περισσεύουν!!!!
Μπορούν να περιγράψουν το τί γινόταν εντός του δωματίου, κάποιοι συναγωνιστές καθώς και απλοί περαστίκοί το τί γινόταν, καθώς για μερικά λεπτά της ώρας διεκόπη η κυκλοφορία στην οδό φυλής απο το πλήθος που μαζεύτηκε έξω απο τό παράθυρο του μπουρδελακίου!!!!!!!!!!
Ενώ η ομάδα μέσα στο δωμάτιο επιτελούσε το έργο της μέ μεγάλο ζήλο και αυταπάρνηση το συγκεντρομένο πλήθος έξω από το δωμάτιο ξεσπούσε σε χειροκροτήματα και επιφωνήματα θαυμασμού, ακούγοντας τα κατορθώματα μας!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν χρειάζεται να κάνω περισσότερες περιγραφές του όλου σκηνικού... γιατι τα πράγματα είναι αυτονόητα!!!
Ο μέγας πιτσιλιστής απέδωσε όπως πάντα τα μέγηστα
Εγώ πιστεύω οτι είμαι ένας απλό και ταπινός υπηρέτης της παρτούζας και όποτε κλειθώ θεωρώ (χωρίς να θέλω να περιαυτολογίσω, θα αφήσω τους άλλους να μιλήσουν για μένα) έχω μία στάνταρ απόδοση καλού επιπέδου.
Και η ευχάριστη έκπληξη, το νέο μέλος τον παρτουζολάγνων (ο spidius) αποδήχθεικε πολύ καλός πολεμιστής της παρτούζας.
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν
Για οτι δήποτε νεότερο θα σας ενημερώνουμε ανεληπώς
ΠΣ : Διοργανώνεται παρτούζα στο εορταστικό πνεύμα των ημερών. Βασική προϊπόθεση θα είναι οι συμμετέχοντες της παρτούζς θα φοράνε ανδημασία αϊ Βασίλη και απαρέτητα σκούφο!!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Τον σκουφο σε πιο κεφαλι?ΠΣ : Διοργανώνεται παρτούζα στο εορταστικό πνεύμα των ημερών. Βασική προϊπόθεση θα είναι οι συμμετέχοντες της παρτούζς θα φοράνε ανδημασία αϊ Βασίλη και απαρέτητα σκούφο!!!
Επισκέπτης
πσσσσσσσ!!!!δινει ρεστα ο προεδροσ τον παρτουζολαγνοσ!!!αξιοσ!!!
για ακομα μια φορα αναδικνιει τιν προεδρια του και το μεγαλιο του!!!
αναμενουμε εορταστικι παρτουζα με ενδιμασιες πορνο βασιλιδον!
για ακομα μια φορα αναδικνιει τιν προεδρια του και το μεγαλιο του!!!
αναμενουμε εορταστικι παρτουζα με ενδιμασιες πορνο βασιλιδον!
Επισκέπτης
Ευγε, τιποτα δε σας σταματα. Ομαδικοτιτα και ομοψυχια ευγε νεοι μου.
GeorgeNorthern
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αυτα ειναι γουστα... 3 εναντιον μιας! ;)
Θα παρακολουθω αυτο το Θρεντ μανιωδως μεχρι τις 28 που ερχομαι Αθηνα.
Ελπιζω να οργανωσετε τιποτα εκεινες τις μερες.
Δεν θα το αντεξω να το χασω. Εχω να κανω παρτουζα απο τα 18 που πηραμε με ενα φιλο μου μια νυμφομανη Ελλεινιδα που ομως ειχε περιοδο και χαλαστικα.
Απο τοτε μουχει μεινει απωθημενο.
Ελπιζω να οργανωσετε τιποτα εκεινες τις μερες.
Δεν θα το αντεξω να το χασω. Εχω να κανω παρτουζα απο τα 18 που πηραμε με ενα φιλο μου μια νυμφομανη Ελλεινιδα που ομως ειχε περιοδο και χαλαστικα.
Απο τοτε μουχει μεινει απωθημενο.
Πολλά ζητάς.Για την τάνα λέω. Αν και η ανω(Α)μαλία από Φυλής είναι ικανή για όλα.Παιζει και DP στις παρτουζες η ζηταω πολλα?
Οι παρτουζολάγνοι είναι πρόθυμοι πάντως.
Poia αμαλια ρε??η ξανθια νταρντανα,το τούμπανο???Πολλά ζητάς.Για την τάνα λέω. Αν και η ανω-αμαλία από Φυλής είναι ικανή για όλα.
Οι παρτουζολάγνοι είναι πρόθυμοι πάντως.
έχεις παει εσυ σε καμια παρτουζα του πίτσι τελικά???
Ναι αυτήν λέω. Τούμπανο είναι,νταρντάνα είναι αλλά όχι ξανθιά.Poia αμαλια ρε??η ξανθια νταρντανα,το τούμπανο???
έχεις παει εσυ σε καμια παρτουζα του πίτσι τελικά???
Περαστικός ήμουν στις παρτούζες.
Τι όχι ξανθια ρε??Ναι αυτήν λέω. Τούμπανο είναι,νταρντάνα είναι αλλά όχι ξανθιά.
Περαστικός ήμουν στις παρτούζες.
Εγω λέω αυτήν από το μονό νουμερο φυλής.ή 65 ή 67 ή 69,δεν ξερω τωρα......Ωραία γυναίκα αυτή!!