Νέα

Παρτουζολάγνοι εν δράσει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easy riders
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 334
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
πάμε γερα κοπέλιαα...
αρκεί η κοπελα να φοράει high heels έτσι????  :grin: :grin:

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
1
Περιμένοντας την πρωτοβουλία του αρχηγού pitsilisti να διοργανώσει την επόμενη εξόρμηση, επειδή απόψε ή αύριο βράδυ είναι πολύ πιθανό να πάω μια μπουρδελότσαρκα, αν κάποιος θέλει ακολουθεί για παρτουζα.

Επισκέπτης
παρτουζολαγνοι εν δρασι.... :rockon: τα σεβοι μου στουσ λατρισ τισ ομαδικισ ιδονισ!

ιποκλινομαι στουσ απανταχου λατρεμενουσ σεξομανισ ιδονοβλεψιεσ... :rockon:

νεοι οριζοντεσ εχουν ανιχτι στον δρομο τισ παρτουζολαγνιασ....και παμπολοι παρτουζολαγνοι ξεφιτρονουν σαν τα μανιταρια ιοθετοντασ το χαρισμα τισ ομαδικισ απολαυσισ...! :rockon:
ι παρτουζολαγνια και οι οπαδοι τισ ειναι ενα απο τα φασματα τισ μπουρδελολαγνιασ.

γι αυτο και εμισ οι παρτουζολαγνοι σαν μια αγελι απο λικανθροπουσ τριγιρναμε στα
σκοτινα μονοπαλια διψοντασ απο φρεσκο αιμα οστε να ικανοποιισουμε τιν αροστιμενι πεινα μασ...
ι πεινα προσοποποιισι τισ ιδονισ,,του παθουσ,τισ καυλασ,τον σαρκικον μασ ορεξεον...
αυτα τα σινεσθιματα διαχεουν τιν σκλιροτραχιλι καρδια τον μπουρδελοπαρτουζολαγνον...
σαν μια αγελι λοιπον αναζιτουμε μια απολαυσι, μια εξαρσι...κατι το ιδιετερο και οχι σινιθισμενο, που θα ταρακουνισι τα νερα μασ....
μια σινουσια μαγικι...
μια σινουσια ερεθιστικι...
μια σινουσια ιερι...

το καλεσμα τισ αγελισ μασ κικλοφορει στον εγκεφαλο σασ...επεξεργαστιτε το...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
και ασ προχορισουμε στα ενδοτερα....
σε πιο φλεγον ,και πικαντικεσ περιπτιξεισ...
διστιχοσ ι μαστορισα τισ παρτουζασ εχθεσ απουσιαζε και αποδιναμοσε τιν ομαδα κρουσισ..
αλλα ι παρτουζα δεν αλειψε...καθοσ εγο με τον προεδρο τον παρτουζολαγνον πιτσιλισαμε το μαρακι στιν φοκεασ παρτουζιτσα! :rockon:

οι πολιορκοιτικοι μασ κριοι ειχαν αναψει και εσφιζαν απο ιξοδεσ και καυτα φλοκια... :rockon:
το πορνιδιο σαν μανιακι αμαζονα αρχισε να καταβροχθιζει τα πιρκαυλα δαυλια μασ αφου προτα μασ τα εντισε με καποτιδια..
ι θεα στα τεσαρα μασ ξιταρε και εισχορισα χορισ σκεψι μεσα τισ ενο αυτι καταβροχθιζε τον τιτανιο λεοντα του προεδρου easyrider
ενα τρελο σφιροκοπιμα αρχισε οπου ι πορνι απο τιν ιδονι και τον πονο σικοθικε προσ τα πανο οστε να σταματισο να τιν δερνο με το σφιρι μου.
τιν παρετρινα ποσ θα ειμαι πιο ισιχοσ χιστισ....αλλα το σφιροκοπιμα σινεχιστε οπου το πορνιδιο ιταν πολι ανεκτικο και ανθεκτικο...

το σκινικο αλλαζει και ο προεδροσ περνι σειρα στο πισοκολιτο ενο εμενα μου ειχε ιποβαλει το πεοσ μου στιν παλιδρομικι ιδονι.
δευτερι στασι του προεδρου ι ιεραποστολικι οπου δεν αντεξε και πεταξε τα φλοκια του μεσα στι πλαστικι σαμπρελα.
το μενου ειχε και κολοσκαμπιλακια οπου τα γευτικε απο μενα ο προεδροσ στο ατακτο ποπουλινο του... :rockon:

περνο σειρα εγο σφιροκοποντασ ιεραποστολικα το πορνιδιο στιν στασι του βουδα(δικι μου εφευρεσι)
σε αυτι τι στασι γινεσε ενα με το καυλι σου...ενονετε τισ διναμισ σασ ψιχικεσ και σοματικεσ για τιν τιμορια τισ αμαρτολισ πορνισ.

και σε αυτο το σιμιο μετα απο μερικα λεπτα κατεθεσα τον οβολο μου. :rockon:

εισ το επανιδιν σινεμπουρδελιαριδες...καλα πιτσιλισματα! :rockon:

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΙ το μαρακι πιτσιλιετε στιν φοκεασ 25 α στον οροφο.... :rockon:

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
1
Άξιοι και οι δύο. Από τα καλύτερα που διάβασα σήμερα! :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
το μενου ειχε και κολοσκαμπιλακια οπου τα γευτικε απο μενα ο προεδροσ στο ατακτο ποπουλινο του... :rockon:

Οπως ο Χριστος Ιακωβου στον Λεωνιδα Σαμπανη πριν τη προσπαθεια στο ζετε..! :rockon:

Επισκέπτης
το θρεντ τον παρτουζολαγνον μεταφερθικε στα φετιχ!
γιατι ι παρτουζα ειναι φετιχ και οχι σεξ....
μπορι να σασ φενονται ιδιεσ οι ενιεσ παρτουζα και σεξ αλλα στιν ουσια ιπαρχι μεγαλι διαφορα...
ενασ γνισιοσ παρτουζιαρισ  εχι τα εγκεφαλικα  ερεθισματα να χινι μονο με παρτουζα....και οχι με σεξ....

αρα ι παρτουζα  ειναι φετιχ διοτι ειναι κατι που τον ικανοποιει και χινι  και οχι ενα απλο σεξακι.
καλα πιτσιλισματα παρτουζολαγνοι μου!!!! :rockon:

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
μπορι να σασ φενονται ιδιεσ οι ενιεσ παρτουζα και σεξ αλλα στιν ουσια ιπαρχι μεγαλι διαφορα...
ενασ γνισιοσ παρτουζιαρισ  εχι τα εγκεφαλικα  ερεθισματα να χινι μονο με παρτουζα....και οχι με σεξ....

οποτε ι παρτουζα  ειναι φετιχ διοτι ειναι κατι που τον ικανοποιει και οχι ενα απλο σεξακι.
Αύριο θα έχει έφοδο πάλι. Κανονίστε. ;) ;)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

αρα ι παρτουζα  ειναι φετιχ διοτι ειναι κατι που τον ικανοποιει και χινι  και οχι ενα απλο σεξακι.
Πάντοτε πίστευα ότι είσαι επιστήμονας.
Τα πορνοσέβη μου. :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Πάντοτε πίστευα ότι είσαι επιστήμονας.
Τα πορνοσέβη μου. :rockon: :rockon: :rockon:
εχο πεθανι στα γελια λεμεεεεεε!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε ειναι και αυτο μια πορνοθεορια..... :rockon:
να σαι καλα αρχοντα μου!!!!θεοσσσ!!!προσκινοοο!
ποπο τι ιταν αυτο βραδιατικοοο!!!
φοβεροσσσσ!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

αρκεί η παρτουζιάρα πόρνη να είναι τακουνοφορούσα, (high heels συγκεκριμένα) :rockon:
αλλιώς δεν είναι φετίχ..... :2funny:

καλά έτσι όμως και φοράει γυαλιά.... δεν θα θέλω να βγω..... :2funny: :2funny:

speedius

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
1
Τέλος πάντων, υπάρχουν διάφορες επιστημονικές θεωρίες για το θέμα. Ο αρχηγός εδώ - ως επιστήμονας πάντα - έβαλε τη δική του. Το θέμα όμως δεν είναι η θεωρία, αλλά η πράξη. Πότε εξορμάμε αρχηγέ;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αρκεί η παρτουζιάρα πόρνη να είναι τακουνοφορούσα, (high heels συγκεκριμένα) :rockon:
αλλιώς δεν είναι φετίχ..... :2funny:

καλά έτσι όμως και φοράει γυαλιά.... δεν θα θέλω να βγω..... :2funny: :2funny:

ντάξει ρε μη κάνουμε διακρίσεις!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
αααα..... τα φετίχ είναι φετίχ..... :dancing: :dancing:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καβλέα μου η παρτούζα δεν είναι φετίχ, αχαίδευτε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom